Για όσες κρυφές ή ορθόλοξες αντιδρούν στην Υιοθεσία από gay γονείς....

Τα πράγματα είναι απλά, το ποσοστό των gay του παγκόσμιου πληθυσμού έχει οριστεί στα 10% , συνεπώς π.χ. σε ένα club το 10% συνήθως θα αποτελείται από το λεγόμενο τρίτο φύλο... Επιστημονικά από τα 100 παιδιά που θα μεγαλώσουν σε γκέυ οικογένειες μόνο τα 10 θα είναι gay και αυτό σίγουρα όχι επειδή είναι και οι γονείς τους.
Όσοι μεγαλώσαμε σε ετεροφυλικές οικογένειες και είμαστε γκευ, το κάναμε συνειδητά. Δεν μας εξανάγκασε κανείς, δεν υποβλήθηκαμε σε κανέναν βιασμό, ούτε και αποδεχτήκαμε τελικά τον ρόλο και τη σεξουαλικότητα που μας επέβαλαν τα Ετεροφυλοφιλικά μας πρότυπα. Αν ήταν δυνατόν να λειτουργεί το σώμα και το μυαλό μας με τέτοιο τρόπο ώστε να ακολουθούμε πιστά τους κοινωνικούς ορισμούς, τότε οι γκέυ δεν θα υπήρχανε. Είναι όμως ευτυχώς οργανική ίσως γονιδιακή η εξέλιξη αυτή. Είναι σίγουρα λοιπόν φυσική τροπή για τον ανθρώπινο πληθυσμό. Έτσι λοιπόν είναι ανόητο, επειδή η κοινωνία έχει αποφασίσει να στηρίζει το δήθεν φυσικό πρότυπο, να θεωρείται πως όσα παιδιά μεγαλώσουν σε γκέυ οικογένειες πως θα "λοξοδρομίσουν", ίσα ίσα, μάλλον το αντίθετο θα γίνει. Κυρίως από τη στιγμή που είναι γνωστό και σύνηθες τα παιδιά να μην ακούν ποτέ τους γονείς τους! Επιπλέον πρέπει επιτέλους να ξεκαθαριστεί το ακόμα πιο γελοιο επιχείρημα των συντηρητικών, ότι δηλαδή έτσι θα επιτραπεί και η παιδεραστεία!
Το γεγονός πως στην αρχαία Ελλάδα η παιδεραστία επιτρεπόταν έχει να κάνει με άλλους θεσμούς, κυρίως έχει να κάνει με το ρόλο μέντορα και μαθητή, αλλά και ο μέσος όρος ζωής εκείνες τις περιόδους ήταν πολύ μικρός. Όταν το προσδόκιμο ζωής φτάνει το πολύ μέχρι τα 30 χρόνια, είναι λογικό ένας 15χρονος να θεωρείται εκείνη τη περίοδο όσο και ένας 25χρονος σήμερα.
Αυτό βρίσκεται βέβαια στα πλαίσια της λογικής του παραλόγου των αρνητών της ισότητας, που η στάση, τα έργα και οι ιδέες τους μας είναι γνωστά. Στη τελική είναι σαν αποκαλούν οι ίδιοι τους ευατούς τους παιδεραστές, αφού υπονoείται εδώ πως εκείνοι θα μπορούσαν να σαγηνευτούν από ένα μικρό κοριτσάκι! Μην κρίνεις εξ ιδίον τα αλλώτρια που λέμε! Όπως λοιπόν ένας Στρέητ που μεγαλώνει με τη γυναίκα του ένα κοριτσάκι είναι αδύνατον να το δεί ερωτικά, το ίδιο και τις μικρές φίλες και συμμαθήτριες του παιδιού του, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με έναν γκέυ πατέρα. Οι περισσότεροι έτσι κι αλλιώς είναι άντρες που επιθυμούν άλλους άντρες και όχι αμούστακα αγόρια. Η λογική είναι απλή και είναι μία. Δεν θα προχωρίσουμε στην ανάλυση μιας λογικής του παραλόγου που χαρακτηρίζει όλους όσους συνεχίσουν να αντιδρούν στην ισότητα που οραματιζόμαστε για το μέλλον της κοινωνίας μας.
Οι γονείς πρέπει να ενημερώνονται και να ενημερώνουν τα παιδιά τους κατάλληλα, έτσι ώστε η διαφορετικότητα να μην προκαλεί, λόγω άγνοιας, οποιονδήποτε ρατσισμό και φόβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...