Δεν είναι πούστης, αλλά gay! Δεν είναι Χούντα, αλλά Τρικομματική Κυβέρνηση!

Το πούστης χρησιμοποιείται σαν επιθετικός προσδιορισμός για πάρα πολλά είδη ανθρώπου, όχι απαραίτητα ομοφυλόφιλων, γιαυτό και προτιμούμε πια το "gay" να τελειώνουμε! Δυστυχώς η Τρικομματική Κυβέρνηση θα πρέπει να ανακαλύψει ένα νέο παρατσούκλι, μια νέα λέξη γιατί ούτε κυβέρνηση θα΄ναι σε λίγο, ούτε "τρικομματική" είναι, αφού συμμετέχουν σε αυτή και η Χρυσή Αυγή και το ΔΝΤ. Helloooow!

"Στους Έλληνες αξίζει το βραβείο Νόμπελ για την αντοχή τους" υπογράμμισε ο γνωστός Αμερικανός χρηματιστής και επικεφαλής της American Heritage Management Corporation Χάικο Τίμε

Όσο ψηφίζονται νέα μέτρα όπως η κατάργηση του αφορολόγητου της πρώτης και μόνιμης κατοικίας, που θα τα αγκαλιάζουν θερμά εθνικιστές νεο-φιλελεύθεροι, όπως ο τσεκουρέητορ Μάκης Βορίδης, άλλο τόσο νέου είδους Τρομοκράτες, πάντα αναρχοαριστεροί, θα συλλαμβάνονται από τις αρχές και θα διαπομπεύονται λες και είναι τεντιμπόηδες και θα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους για να ξεβουλώνει η καύλα του θρασύδειλου μικροαστού.

Αν θυμάστε από πέρσι οι περισσότερες "Εητζιάρες Πουτάνες", τρόπαιο του υπουργού υγείας του ΠΑΣΟΚ Α.Λοβέρδου, φέτος αποδείχτηκε πως είναι οροαρνητικές!

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συναισθηματικό δέσιμο, ως επίσημη Αριστερά πλέον, με τους αναρχικούς, αυτόνομους, αντιεξουσιαστές και δεν ξέρω τι άλλο, επαναστάτες, άλλο τόσο και η Νέα Δημοκρατία αντίστοιχα, όπως και η Αστυνομία έχουνε πιάσει γκόμενα τη Χρυσή Αυγή.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.


Λίγο καιρό πριν είδαμε ανακοινώσεις επίσημες που ζητούσαν ουσιαστικά να γίνεις ρουφιάνος για να βοηθάς την Αστυνομία και να εισπράττεις και το χαρτζιλίκι σου...

<<Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της φιλοευρωπαϊκής ΝΔ επανέφερε το ζήτημα της θανατικής ποινής, το πιο σίγουρο θέμα για να σε πετάξουν ως χώρα έξω από κάθε ευρωπαϊκό θεσμό.>> Όπως έγραψε ο Κούλογλου τις προάλλες με αφορμή τα πυρά που δέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω, πασίγνωστης πλέον, τοποθέτησης του βουλευτή του Κουράκη στο συνέδριο Εκκλησία κι Αριστερά.

Κάποιοι από εσάς πιστεύατε πως η Χούντα είναι ένα λαϊκίστικο αστείο αναρχοαριστερών, ίσως γιατί πιστεύατε βλακωδώς πως είστε ελεύθεροι, επειδή γράφετε όποια παπάρα θέλετε στο facebook και ο μοναδικός λόγος να φοβάστε ήταν ο κάθε διαφωνούντας παρανοϊκός που σας απειλεί με μήνυση και ζητάει το πραγματικό όνομα σας. Λές κι έχει δηλαδή κανείς να δώσει 150 ευρώ σήμερα, για να συνετίζει όποιον του αντιμιλάει στο facebook κάθε φορά!
Έλα όμως που ''αντιμέτωποι με βαριές ποινές οι δύο αντιμνημoνιακοί εισαγγελείς'' που εξέφρασαν, μέσω διαδικτύου τις αντικαθεστωτικές τους απόψεις ασκώντας σκληρή κριτική σε κυβέρνηση, Βουλή αλλά και στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τα εξοντωτικά για το λαό μέτρα!
Εδώ να προσθέσουμε πως λίγο καιρό πριν αθωώθηκαν οι παρολίγον δολοφόνοι μπάτσοι της υπόθεσης του κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από μια...Ζαρντινιέρα!

Από την άλλη ο Κιμούλης που εκφράζεται συχνά ενάντια στην κυβέρνηση Νέας Δημοπρασίας, αντιμετωπίζει ξαφνικά ένα κουλό πρόβλημα χρέους προς το κράτος...εκδίκηση μυρίζει!

Προχθές γέμισε ο τόπος χρυσαυγίτες, με αφορμή την επέτειο των 3 νεκρών που άφησαν τα Ίμια. Εκατοντάδες αμόρφωτα ρομποτάκια ντυμένα στα χακί, με αρβύλες και δερμάτινα λες και πήγαιναν να κόψουν κλήσεις, όπως οι δημοτόμπατσοι, που φάγανε τον πατέρα δυο παιδιών από τη Σενεγάλη.
Ίσως αυτά τα ταλαιπωρημένα ψυχωτικά παιδιά να θέλουν κάπου να ανήκουν, ίσως από την άλλη, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, ο φασισμός σε τέτοιες δύσκολες εποχές, οικονομικής κρίσης, ξεφάντωσε.

Ήταν η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που η αστυνομία μέτρησε και τον εαυτό της ανάμεσα στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνοντας πως οι "εορτάζοντες" ανήλθαν στους 10.000 Που σκατά βρέθηκε τέτοιος μεγάλος αριθμός ζόμπι; Ποιος ευθύνεται για την αύξηση των Όρκ; Για ποιο λόγο η καλλιέργεια κάνναβης διώκεται ποινικά και δεν διώκεται και η καλλιέργεια των Ούργκ; Πρώτη φορά η αστυνομία βρέθηκε σε διαδήλωση χωρίς να προκαλέσει πρόβλημα. Χωρίς να συλλάβει προληπτικά, να ψάξει τσάντες, να πετάξει χημικά, να πεταχτούν απ΄τα στενά των δρόμων διάφοροι μαλλιάδες, αγνώστου προελεύσεως για να διαλύσουν μια "ειρηνική διαδήλωση".

Όπως και να 'χει ποτέ δεν επιτίθεται ο υπόκοσμος στον εαυτό του. Ούτε η Αστυνομία ούτε η Χρυσή Αυγή επιτίθενται σε νονούς της νύχτας, σε εμπόρους λευκής σαρκός και ναρκωτικών. Μόνο σε κοκαλιάρικα Πακιστανάκια κάνουν τους νταήδες.

Η φασιστικη συμμορια 'Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές' ανελαβε την ευθύνη για την εμπρειστική επίθεση στο κτήριο του Ελεύθερου Κοινωνικόυ Χώρου Αλληλεγγύης ΙΣΤΟΣ στο Χαιδάρι.

Φυσικά όταν είναι "Δύο ακροδεξιοί οι αρχηγοί ομάδας ληστών στη Βόρειο Ελλάδα" και η Αστυνομία και η κυβέρνηση κάνουν μόκο, ενώ εμφανίζεται ο κάθε υπεύθυνος Κουβέλης ικανοποιημένος που ακούγεται η γνώμη του, συμφωνώντας σε κάτι με το οποίο κανονικά δεν συμφωνεί, αλλά τι να κάνει κι αυτός... τότε είναι λογικό να υπάρξουν "τρελοί" κι από την άλλη την ακραία πλευρά, εφόσον μάλιστα η ακραία Καθεστωτική πλευρά εμφανίζεται και ως νόμιμη.

Σε καμία Δημοκρατία, ούτε καν της Μπανανίας, δεν προετοιμάζεται τόσο το έδαφος, για ταξικές συγκρούσεις, δεν καλλιεργείται τέτοιο μετεμφυλιακό κλίμα και δεν εμφανίζονται δημόσια φωτογραφίες με υποτιθέμενους εγκληματίες, να είναι όλοι νεαροί και όλοι μελανιασμένοι και μολοπισμένοι μέχρι αηΔΙΑΣ.

Ακόμα και ο μεγαλύτερος εγκληματίας, στη Δημοκρατία, απολογείται πριν καταδικασθεί, διδάσκεται πως είναι να σου αναγνωρίζονται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Δεν ρίχνεται απευθείας στα λιοντάρια, βέβαια αν και ο Άκης Τζοχατζόπουλος βρέθηκε στη φυλακή, τίποτα δεν άλλαξε. Κανείς από τους συναπατεώνες φίλους του δεν σκέφτηκε πως τα κελιά του Κορυδαλλού, κάθε άλλο παρά σωφρονιστικά είναι. Χειρότερο σε βγάζουν, όχι μετανιωμένο!

"ήρθατε οι Αθηναίοι να κάνετε ληστεία..θα σας γαμήσουμε εμείς οι χωριάτες.."

Ευτυχώς λιγότερο συστημικές και περισσότερο δημοκρατικές εφημερίδες όπως η Lifo έγραψαν σχετικά:

1.Το γκραν-γκινιόλ επικοινωνιακό αυτογκόλ της Αστυνομίας
Το γκραν-γκινιόλ επικοινωνιακό αυτογκόλ της αστυνομίας Δίνοντας στη δημοσιότητα αυτές τις φωτογραφίες συλληφθέντων για τρομοκρατία, μοιάζει η ίδια να είναι ο μεγαλύτερος κακοποιός Πηγή: www.lifo.gr
2. Δυο λόγια για τον Αντρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο από έναν καθηγητή του
Δυο λόγια για τον Αντρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο από έναν καθηγητή του Πηγή: www.lifo.grδ
Δυο λόγια για τον Αντρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο από έναν καθηγητή του Πηγή: www.lifo.gr

Όταν λοιπόν εμφανίζονται δημοσίως συλληφθέντες, νεαρής ηλικίας, καταχτυπημένοι και με κατηγορίες ασύλληπτες όπως "ήταν φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου" πως να το χαρακτηρίσουμε αυτό το Kαθεστώς; Το "Χούντα" μήπως είναι λίγο γιαυτό διαμαρτύρεστε οι κατεπίφασην δημοκράτες; Αφού τα ίδια βασανιστήρια γίνονται και τώρα, απλώς σας φαίνεται πως αλλάζει επειδή έχουμε ιντερνέτ και τα μαθαίνουμε γρηγορότερα τα νέα. Σάμπως κάνουμε κάτι; Ας κάνουμε τουλάχιστον αυτό:

Καταδικάζουμε τα βασανιστήρια, απ΄όποια Δεξιά κι αν προέρχονται! 
(Μεταξική, Ταγματασφαλίτικη, Εμφυλιακή, Καραμανλική, Χουντική, Σαμαρική)

Ο Jean-Luc Godard σε μια φράση του <<Όταν το σεξ γίνεται προβληματικό, τότε εισβάλει ο ολοκληρωτισμός>> μας ξεκαθαρίζει, όπως και τόσοι άλλοι βέβαια αξιομνημόνευτοι διανοούμενοι και στοχαστές χρόνια τώρα, πως όσο αφήνουμε μαλακοκάβληδες σαν τον Αντωνάκη, τον Στουρνάρα και τον Δένδια να μας ελέγχουν, τόσο πιο "120 μέρες στα σόδομα" (salό) θα γίνεται η ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...