GAY & Εθνικοσοσιαλισμός ΚΡΑΞΙΜΟ Τεύχος 13




Όποιος νομίζει πως τους 20 κανίβαλους της Χρυσής Αυγής τους κατέστησαν βουλευτές μονάχα θρησκόληπτοι, παρανοϊκοί, συνωμοσιολόγοι και αμόρφωτες λαϊκάντζες, πλανάται πλάνην οικτρά!
Δυστυχώς η ανύπαρκτη γκέι κοινότητα, γιατί πάντα ανύπαρκτη ήταν στην Ελλάδα, έχει κι άλλα καλά χαρακτηριστικά να επιδείξει! Εκτός της υιοθέτησης στρεβλών προτύπων λόγω της παγκοσμιοποίησης, όπως μας αναφέρουν συχνά οι εθνικιστές της πεντάρας, οι αμόρφωτες αδερφές στην Ελλάδα τελικά υιοθετούν και άλλου είδους ξένα πρότυπα, όπως του νεοναζισμού!

Δεν είναι τυχαίο που το άρθρο αυτό από ένα περιοδικό των αρχών του 90' είναι και πάλι τόσο επίκαιρο. Δεν είναι τυχαίος ο διαφαινόμενος εκφασισμός της χώρας, μετά τον οικονομικό πόλεμο που δεχτήκαμε, δεν είναι τυχαίο που εκείνοι που ξεπουλάνε και καυχιούνται για τις ρίζες τους, είναι και οι μόνοι ουσιαστικά που τις έχουνε χεσμένες.

Στο σοκαριστικό βιβλίο PINK SWASTIKA γίνεται λόγος για το πως οι gay ναζί προώθησαν την καταστροφή της Ευρώπης φέρνοντας την αγαπημένη κι εκλεχτή τους Αδόλφα στην εξουσία, που με τη σειρά της τους αντάμειψε σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού ως το τέλος του ναζισμού! Κατάφεραν να επιβληθούν ξεπαστρεύοντας άλλους πολιτικούς τους αντιπάλους, με το δήθεν πρόσχημα ότι ήταν gay....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...