Μωρό μου είσαι Αντιεξουσιαστής και δεν το ξέρεις

Στην Ελλάδα υπάρχει το εξής παράδοξο, όλες οι αποχρώσεις της Δεξιάς κατηγορούν ευθέως τη βία που ασκείται μόνο από την Αριστερά και τα δικά της άκρα, πάντοτε όμως δικαιολογούν τη δική τους ή αρνούνται να την αναγνωρίσουν, που είναι και κυβερνητική-κρατική βία και (παρα)πληροφοριακή τρομοκρατία και σωματική και πνευματική. Ευτυχώς η Αριστερά συχνά καταδικάζει τους ένοπλους επαναστατικούς αγώνες και διαχωρίζουν τα μέλη της τη θέση τους.

Τόσες επιθέσεις όμως σε μετανάστες και ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες, όπως και ανυποψίαστους straight πολίτες στο δρόμο ή τον ηλεκτρικό, επειδή είχανε μαλλιά τζίβες, έχουν μείνει ανεξιχνίαστες.
Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και συλληφθούν κάποιοι, ποτέ δεν ξυλοκοπούνται, από μια Αστυνομία που το 80% ψηφίζει ανοιχτά Νέα Δημοκρατία, αλλά κυρίως στηρίζει Χρυσή Αυγή.
Προφανώς ποτέ δεν θα μάθουμε τι συνέβη με τους 23 χρυσαυγίτες συλληφθέντες στην Καβάλα.

Με εκπλήσσει που τόσοι "πολιτισμένοι" κύριοι και κυρίες ξεστομίζουν φράσεις όπως "καλά τους κάναν στα κωλόπαιδα", "ντροπή στις μανάδες τους". Την ώρα που αποδεικνύεται πόσο ισχυροί είναι οι δεσμοί της οικογένειας και της αλληλεγγύης από το άλλο μισό της κοινωνίας, που διαισθάνεται και ξέρει ότι δεν είναι αυτοί οι τρομοκράτες που πρέπει να φοβάται, αλλά οι άλλοι τρομοκράτες της τρικομματικής.  
Η πολιτεία οφείλει να μην συμπεριφέρεται όπως ο όχλος.

Με τρομοκρατεί περισσότερο που κάποιοι μιλάνε για παιδιά 20 χρονών που δεν μεγάλωσαν έτσι και εργάζονται και σπουδάζουνε μαζί κι ας είχανε ένα σωρό προβλήματα. Αλήθεια εσείς που τους επικαλείστε αυτούς τους φουκαριάριδες, τους βοηθήσατε ποτέ; Τους ενισχύσατε ποτέ οικονομικώς; Ξέρετε αλήθεια πως είναι να σπουδάζεις το πρωί και να δουλεύεις το βράδυ; Ξέρετε πως είναι να πιστεύεις πως θα εργάζεσαι σαν το σκυλί, χωρίς καλή προσωπική ζωή, για να πληρώνεις κερατιάτικα στη Κυβέρνηση του ξεσαμάρωτου και το ΔΝΤ και στο τέλος να έρχεται η ώρα που θα σου πούνε πως δεν φτάνουν για να λάβεις έστω μια σύνταξη; Αφού όμως εγκρίνετε κάποιοι το ξύλο, μην τρελαθείτε αν αύριο κι ο δικός σας κανακάρης βγεί "ψυχάκιας", ή που θα τρώει σφαλιάρες αντί για πρόστιμα για παράνομο παρκάρισμα.

Όταν σε φορολογούν σε βαθμό να μην μπορείς να πληρώσεις το ρεύμα σου κι ύστερα σε βομβαρδίζουν με διαφημίσεις ενός τρόπου ζωής από τον οποίο αναγκαστικά απέχεις, την ίδια βία σου ασκούν, με το να πας εσύ και να ληστέψεις μια τράπεζα (όχι μια γριά, γιατί τα απωθημένα που μας δημιουργούν οι δυνατότεροί μας δεν τα ξερνάμε μετά στους πιο αδύναμους) και να πετάξεις μολότοφ στο κυβερνητικό κτήριο να ξελυσσάξεις.

Να πιάσουμε την adobe να τη βάλουμε να μηνύσει την ΕΛΑΣ γιατι είμαι σίγουρος
πως κι αυτοί τζαναμπέτηδες είναι
και δεν διαθέτουν τα νόμιμα προγράμματα για να παίζουν.....


Αναρωτιέμαι τώρα που επενέβη η διεθνής Αμνηστία, πως θα εξηγήσουν οι Ευρωπαίοι της Πεντάρας που μας παραπλανούν τόσο καιρό, για ποιό λόγο οι Σκανδιναβοί άφησαν τον Νορβηγό ΜΠΡΕΪΒΙΚ, αντίστοιχο Χρυσαυγίτη, που σκότωσε καμια 50αριά Αριστερούς στο συνέδριο τους πέρσι, να χαμογελάει αψεγάδιαστος στην τηλεόραση όλον τον καιρό, ενώ εδώ οι 20χρονοι συλληφθέντες εμφανίζονται σπασμένοι στο ξύλο κατηγορούμενοι για ληστεία σε τράπεζα!
Ακόμα αναρωτιέμαι με τι καρδιά, οι αστυνομικοί της Χούντας ή στις αραβικές χώρες, προτιμούσαν να πληρώνονται από τον κάθε τους δικτάτορα για να επιτίθενται στους αντιστεκόμενους κι αντιφρονούντες πολίτες. 

Κανένα κανάλι δεν σχολίασε τους "αστυνομικούς" στην Κοζάνη που έκαναν μαύρο στο ξύλο και τον γιατρό-όμηρο, επειδή τον πέρασαν για ληστή!

Τελικά μαθαίνουμε να ψηφίζουμε το λιγότερο κακό ή ακόμα χειρότερα μήπως παραπληροφορούμαστε κιόλας; 
Έχουμε τρόπο σήμερα για μια καλύτερη δικαιοσύνη και φτηνότερα μέσα επιβολής της; 

Σαφώς και είμαστε υποχρεωμένοι να καταδικάζουμε τη βία, αλλά όταν στέλνεις επιστολές και σε γράφουν στα αρχίδια τους με κάποιο τρόπο πρέπει να αντιδράσεις. Δυστυχώς δεν έχουνε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο μυαλό, κάποιοι πιστεύουν πως αποκεφαλίζοντας την Μαρία Αντουανέτα δεν θα γεννηθεί μια άλλη. Μιλάνε για λαϊκά δικαιώματα αδιαφορώντας για το γεγονός πως οι φτωχοί μπορούν να καταντήσουν επίσης αφόρητα ματαιόδοξοι και να κυνηγάνε τα κότερα, όπως και οι συντηρητικοί ξεχνούν πως αρκετοί πολίτες της ανώτερης ή μέσης τάξης θα προτιμήσουν τις βιβλιοθήκες, αλλά πρώτα θα κατέβουν στους δρόμους να ξορκίσουν τον κακό τους εαυτό και την καλή τους τύχη.
Θέλει κι άλλο χρόνο άραγε μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως και η Χρυσή Αυγή είναι σαν την Λερναία Ύδρα;
Ο αναρχικός από τη φύση του είναι καταδικασμένος να μένει μόνος, αυτό το τίμημα πληρώνει, φυτεύοντας μέρα με την μέρα τον σπόρο της αλήθειας και της ελευθερίας στους ανθρώπους, δεν μπορεί δυστυχώς να περιμένει κάτι περισσότερο.

Φυσικά όλοι εμείς που συμφωνούμε πως η σημερινή Δημοκρατία χρειάζεται αλλαγές, πρέπει πρώτα να ξεχάσουμε πως είναι να μισείς.
Στόχος είναι να παράγουμε πολιτισμό να μεταλαμπαδεύουμε ιδέες και αξίες. Αλλά για να το κάνεις αυτό πάλι κάποια λεφτά και χρόνο τα χρειάζεσαι. Τις καταλήψεις με διάφορα προσχήματα η κυβέρνηση τις διέλυσε. Υπάρχουν ακόμα όμως χώροι που μπορούν να λειτουργήσουν ως πολιτιστικοί, αλλά το φορολογικό σύστημα είναι και πάλι απαράδεκτο, έτσι πιέζονται να κλείσουν με άλλο τρόπο. 
Δεν αφήνουν λοιπόν και πάρα πολλές επιλογές. Ο άνθρωπος δεν θέλει και πολύ να λασκάρει. Δεν καταλαβαίνουν ότι η ολοκληρωτική πίεση που ασκεί αυτή η εξουσία δεν θα δικαιώνεται για μια ζωή, μέσα από την ύπαρξη φασιστικών οργανώσεων και το χειροκρότημα του ανενημέρωτου νοικοκυραίου.
Το ΚΚΕ είχε στηρίξει μόνο τον Κορκονέα το 2008... <<Άνθρωπος είναι!>>. 
Οι σημερινοί συλληθφέντες δεν είναι άνθρωποι; Δεν είναι κι αυτά παιδιά που ανήκουν σε οικόγενειες; Εφόσον αιχμαλωτίστηκαν και θα παραπέμπονταν σε δίκη για ποιό λόγο να κακοποιηθούν; 

Όποιος έχει γυρίσει την Ελλάδα ξέρει πόσο αληθινή είναι αυτή η φράση που ξεστόμισαν οι μπάτσοι της Κοζάνης "ήρθατε οι Αθηναίοι να κάνετε ληστεία..θα σας γαμήσουμε εμείς οι χωριάτες.."

Τέλος αναρωτιέμαι αν προχωρήσουμε σε απεργία πείνας και σε επιστολές διαμαρτυρίας στον ΟΗΕ και όπου αλλού, θα αλλάξει άραγε αυτό που μαθαίνουμε παρακάτω;


<<Ο Μελισσανίδης κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου με τις πλάτες των κυβερνήσεων και γίνεται "αυτοδημιούργητος" μεγαλοεπιχειρηματίας.

Το Unfollow τα γράφει στο τελευταίο τεύχος.

Ο Μελισσανίδης τους απειλεί ότι θα τους σκοτώσει.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης (ομοφοβικός του κερατά) είναι δικηγόρος του Μελισσανίδη και απειλεί νομικά το Unfollow.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά


Ο Μελισσανίδης είναι ο πιθανότερος αγοραστής του ΟΠΑΠ, που ξεπουλάει η κυβέρνηση.
..>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...