Ο γκόμενός μου ο Χρυσαυγίτης (Η ερωτική σχέση της Χ.Α. με την ΕΛ.ΑΣ)

Εδώ δεν θα αναλύσουμε τη σχέση φασισμού με το σεξ και την καταπίεση, καταγράφουμε απλά την μαρτυρία ενός ακόμη πρώην ευτυχώς (αποκλειστικά gay όμως) μέλους της τρομοκρατικής κοινοβουλευτικής πια οργάνωσης "οι μισοί χρυσαυγίτες είναι gay κι άλλοι μισοί παντρεμένοι με ξένες" μου λέει γελώντας.
Μετά από τέτοια γενίκευση ακόμη αναρωτιέμαι ο αφελής "τι σκατά έχουν στο μυαλό τους;" αυτοί οι άνθρωποι!

Άκουσα τις προάλλες μια ιστορία, σε ένα gay cafe το Φooster, κάθονταν δυο τρεις νταήδες (ξέρετε οι μουστακαλήδες πούστηδες που σιχαίνονται τη θηλυπρέπεια) δίπλα από έναν φίλο μου, πανέμορφο αλλά μικρόσωμο και ελαφρώς κουνιστό. Έπιασαν την κουβέντα και του λέγανε τα γνωστά... εκείνος τους ρώτησε αν έχουν τρελαθεί κι αν έχουν ακούσει το πόσοι gay έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια εξαιτίας ξυλοδαρμού τους από νεοναζί, εκείνοι απάντησαν "εε αυτά ήταν ιδιαίτερες περιπτώσεις".


Η μαμά του Κίτσου είναι χωρισμένη, προδομένη όμως και από τον επίσης επόμενο σύντροφο της. Δεν είναι ομοφοβική, είχε μεγάλη περιέργεια όμως να γνωρίσει τον πρόεδρο του νεοναζιστικού κόμματος και συνιδιοκτήτη μπουρδελοξενοδοχείου στη λεωφόρο Λιοσίων. Την πήγε λοιπόν στα γραφεία στο σταθμό Λαρίσης. Στη μητέρα του για να εγγραφεί ως μέλος ζητήθηκε το ποσό των 20 ευρώ. Θα της έβγαζαν λέει και καρτούλα!
Κάποιος άλλος με πολύ σοβαρό ύφος τους ρώτησε αν έχουνε ραντεβού με τον αρχηγό και τους συνόδεψε στο σαλόνι όπου περίμεναν κι άλλοι διάφοροι, κυρίως μικροαστοί με εμφάνιση φτωχομπινέ, να ζητήσουν ρουσφέτι από τον Μηχαλολιάκο. Τα περισσότερα μέλη έδειχναν συνεχώς μουτρωμένα.

Έπιασε κουβέντα με μια κυρία με δυο παιδιά και τον άντρα της με 67% αναπηρία, μείναν άνεργοι και τώρα έχουν βγάλει πάγκο με κουλούρια στην Ομόνοια. Εκεί δυστυχώς διάφοροι μετανάστες που ανήκουν σε άλλα κυκλώματα τους κάνουν επιθέσεις. Ίσως όχι όπως το Πρεζάκι, που ζητιανεύει στην οδό Πειραιώς και βρίζει, ξεψυχισμένα, τον Πακιστανό που καθαρίζει τζάμια στο ίδιο σημείο, λέγοντας του "να πας στη χώρα σου, σ' αυτό το πεζοδρόμιο κάθομαι εγώ, να φύγεις από δω". Η κουλουρτζού είχε καταλάβει το υποθετικό πόστο κάποιου άλλου ή και πολλών, απευθυνόμενη λοιπόν στην αστυνομία για τον συνεχή διωγμό της, δεν έβγαλε άκρη, οπότε είχε πάει κι εκείνη να ζητήσει από τα γομαράκια της χρυσής αυγής να τη βοηθήσουν.
Ο Μήτσος είχε μητέρα αστυνομικό, εκείνη όμως ανήκε ιδεολογικά στο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε δεν της μιλούσε για τα νέα πιστεύω του. Είχε ήδη συμμετάσχει στην εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 κάνοντας παρέα με αναρχικά στοιχεία, πετούσε πέτρες κι η μάνα του τηλεφωνούσε και ούρλιαζε να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Κοιμήθηκε για 15 μέρες και στην πλατεία Συντάγματος παρέα με τους Αγανακτισμένους. Γοητεύτηκε, όπως ο ίδιος λέει, από τη Χ.Α. χωρίς να ξέρει τι πραγματικά είναι, επειδή νόμιζε πως θα του παρέχει προστασία στον όποιο αγώνα του. Όσες φορές τον συνέλαβαν όμως, ποτέ κανένα στέλεχος δεν ήρθε να τον απελευθερώσει, το ίδιο ισχυρίζονται και οι φίλοι του που επίσης ξέκοψαν. Ήταν απλώς τυχεροί γιατί συνήθως οι αστυνομικοί τους φέρονταν τέλεια και πιάναν και κουβεντούλα. Με την μητέρα του δεν μιλούσανε για όλα αυτά, θεωρεί άλλωστε πως δεν μπορεί εκείνη να κάνει κάτι, γιατί υπάρχουνε άλλοι ανώτεροι της που δεν τους φανταζόμαστε και είναι υποστηρικτές της ΧΑ και τη χρηματοδοτούν.

Σήμερα έχει μια παρέα στην οποία όλοι γνωρίζουν πια πως είναι gay, οι δύο από αυτούς που είναι και straight έμειναν φίλοι του από την οργάνωση, οι οποίοι  βέβαια αποχώρισαν μαζί του, σχεδόν λίγο μετά το πέρας των εκλογών, όπου η συμπεριφορά, των στελεχών από την ώρα που φόρεσαν τα κοστούμια, άλλαξε δραματικά, απέναντι στα μέλη. Θεωρεί πως οι περισσότεροι έχουν ψυχολογικά, ένας από αυτούς που έχει βγάλει και καλό πανεπιστήμιο, άνω των 30, ξεσπούσε σε κλάματα, ένας άλλος την ψώνισε και απαιτούσε να του μιλάνε στον πληθυντικό και συνήθως τα περισσότερα στελέχη μετά τις εκλογές είχαν τάσεις κυκλοθυμίας. Βρίζανε άσχημα, ρίχνανε φάπες κι ύστερα το μετάνιωναν και ζητούσαν από τα μέλη που ήταν κυρίως αγόρια 20άρηδες, να τους μιλάνε στον ενικό για να τα καλοπιάσουν. Την επόμενη μέρα τους έλεγες καλημέρα και αδιαφορούσαν πλήρως ή τους εκβίαζαν πως αν δεν βγάλουν το σκουλαρίκι την επόμενη φορά θα τους το κόψουν μαζί με το αυτί, ενώ παράλληλα τους απαγόρευαν να αναπτύσσουν σχέσεις με τους "Ανένταχτους Εθνικιστές" που άραζαν στην πλατεία σφΑγίου Παντελεήμονα, απειλώντας πως αν τους ξαναπετύχει κάνας κομματικός σπιούνος θα τους αναφέρει και θα πεταχτούν κλοτσηδόν έξω απ΄τα γραφεία.


Ο Μήτσος είχε παρατηρήσει μεταξύ άλλων κι ένα μασωνικό δαχτυλίδι στα δάχτυλα ενός στελέχους. Από τον αύγουστο έχει διακόψει με την οργάνωση, τώρα ισχυρίζεται πως κάποιοι την χρηματοδοτούν τελικά γιατί υπάρχει σχέδιο να κάνουν κακό στην Ελλάδα, να μας υποδουλώσουν χρησιμοποιώντας αυτή την εθνικιστική προπαγάνδα. "Εγώ έκανα μια μπάλα τις ιδέες στο κεφάλι μου, όσα είδα κι όσα κατάλαβα και σηκώθηκα κι έφυγα από κει πέρα".
Πιστεύει ακράδαντα πως αποτελούν εργαλείο επιβολής της Παγκόσμιας διακυβέρνησης, των Ιλουμινάτι και των Μασόνων που θα τοποθετήσουν μικροτσίπ στα σώματα μας και θα ελέγχουν τα πάντα. Θεωρεί τους χρυσαυγίτες αρχηγούς άκρως αναξιόπιστους, αναρωτιέται ακόμα γιατί κάποιοι που παριστάνουν τους χριστιανούς αποδέχονται στους κόλπους τους ανθρώπους που φαίνεται να λατρεύουν τον Σατανά...
Δεν μας είπε και κάτι καινούριο βέβαια, όλοι ξέρουμε πως οι τωρινοί νεοναζί εξυπηρετούν το σύστημα πολύ καλά, ο σκοπός κι ο στόχος τους είναι εντελώς αντίθετοι και αντίστροφοι από αυτό που θέλουν να διαφημίζουν σε αυτό το 10% του αμόρφωτου πληθυσμού που τους πιστεύει.
Ευτυχώς 10% είμαστε και οι ΛΟΑΤ οπότε μην μασάτε, τους έχουμε συντρόφια!

Η σχέση της Χ.Α. με την ΕΛ.ΑΣ

Τις μέρες που ακολούθησαν μετά το περιστατικό και την δολοφονία του άτυχου άνδρα, για να του πάρουν την κάμερα, ενώ γεννούσε η γυναίκα του, είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση γύρω από την πλατεία Βικτωρίας. Εκεί καθημερινά ξυλοκοπούσαν λυσσαλέα άσχετους μετανάστες, στην 3η Σεπτεμβρίου είχαν στηθεί κιγκλιδώματα επι μέρες για να προστατεύεται υποτίθεται η περιοχή από ταραχές.
Οι ομάδες χρυσαυγιτών περνούσαν ανενόχλητοι και προφυλάσσονταν εντός πλαισίου οριοθετημένου από την αστυνομία, την ώρα που αρκετοί αστυνομικοί περνώντας από το σημείο αυτό χαμογελούσαν, χαιρετούσαν ναζιστικά, φώναζαν συνθήματα και ενθάρρυναν το χρυσαυγίτικο κοπάδι να συνεχίσει.
Όμως πάνω σε κάτι καταγγελίες τηλεφωνικές για ομάδες δήθεν αναρχικών με λοστούς και ξύλα, η ομάδα του Μήτσου που είχε βρεθεί εκτός του προστατευτικού πεδίου, ήταν τελικά και η αιτία της παρεξήγησης, οπότε και τα τζιπ της αστυνομίας έκαναν την εμφάνιση τους. Όταν όμως ανακάλυψαν πως τα παιδιά ανήκαν στο κόμμα, τους ζήτησαν να δώσουν ό,τι όπλα έχουν για να τα κρύψουν και μετά να τους οδηγήσουν στο τμήμα. Ύστερα τους μετέφεραν στην κρατική ασφάλεια και μια ώρα μετά, αφού τους προσέφεραν και φαγητό, κάποιος υψηλά ιστάμενος διοικητικός κατέβηκε και βλέποντας τους εκεί ρώτησε τους φύλακες, "τι τα χετε τα παιδιά εδώ και περιμένουν; αφήστε τα να φύγουνε!"
Την ίδια βδομάδα ένας άλλος μετανάστης ξυλοκοπήθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου από ντοπαρισμένους πάλι χρυσαυγίτες που είχαν κατέβει για την συνηθισμένη τους εξόρμηση στην 3η Σεπτεμβρίου. Ο αρχηγός της αστυνομικής δύναμης τους μάζεψε και τους ζήτησε ευγενικά να πάρουν τον μετανάστη και "να πά να τον εκάψεις στο πιο κάτω τετράγωνο, όχι όμως μπροστά μου γιατί μπορεί να μας βιντεοσκοπούν από κάνα μπαλκόνι εδώ χάμου"

Ο Μήτσος δεν θέλει να δέρνει λέει, δεν έδερνε ποτέ, απλώς γοητεύτηκε και απογοητεύτηκε ξανά από όλους. Όταν όπως λέει οι αντιφασίστες φενταγίν ανατίναξαν το μαγαζί ενός βουλευτή της Χ.Α. είτε το άξιζε είτε όχι, δεν έπρεπε να εισβάλουν και μέσα στο σπίτι του να δείρουν τον 14χρονο γιό και την κόρη του. Τώρα δυστυχώς και τα δυο εξίσου άκρα κι εξίσου φασιστικά φαίνονται στα μάτια του. Τουλάχιστον όμως τώρα πια ξέρει ποιός συνεργάζεται με την αστυνομία και ποιός όχι!

2 σχόλια:

  1. eeee pos na patiseis kaula edo kai as min einai to ntekaule to nohma! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα εγκλήματα των γερμανοτσολιάδων, προγόνων των χρυσαυγιτών
    http://left.gr/news/ta-egklimata-ton-germanotsoliadon-progonon-ton-hrysaygiton

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...