Ένας Trans κόσμος που δεν θα γνωρίσουμε ποτέ..

Για να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους και την ηρεμία τους, τα μέλη διαφόρων ομάδων που έχουν δεχθεί ρατσισμό και καταπίεση πρέπει να φέρονται και αλληλέγγυα μεταξύ τους.
Όπως οι πλούσιοι χεστήκανε, στην εποχή μας, για το ποιός είναι έγχρωμος, αφού είναι δικός τους, έτσι κι εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν γκέυ άντρες που τρέφουν ρατσιστικά αισθήματα για τις transexual και τις θεωρούν κάτι τελείως διαφορετικό από εμάς, γιαυτό και καλά δεν θέλουν να κατεβαίνουν και στο Athens Pride. Τραγικό. Αυτοί βασικά είναι οι κακές λούγκρες, γιατί μόνο μια κακιασμένη κακογαμημένη ζηλόφθονη λούγκρα αποκαλεί μια τρανσέξουαλ υποτιμητικά "τραβέλι".
Έχουν δίκιο όμως που τις κράζουν. Πως να μην τις ζηλεύεις αφού τα καλύτερα τσολάκια και τα πιο ψωλαρίδικα τεκνά, τα λαϊκά αυτά αγόρια που δεν γουστάρουνε και δεν τους ενδιαφέρουνε κιόλας οι ταμπέλες, θα πάνε μόνο με τις τρανς; Είναι στρέητ αγόρια που επιθυμούν το διαφορετικό, το πρόστυχο, τη καύλα της στιγμής, κάπου στα σκοτεινά, πάνω σε μια εθνική λεωφόρο. Αγόρια που έχουνε πάρει όλες τις γκόμενες της γειτονιάς τους και θέλουνε να δοκιμάσουν την τύχη τους και σε αυτό το γκρούπ. Οι τράνς της Αθήνας και ειδικά εκείνες που κάνουν πιάτσα μετριούνται στα δάχτυλα. Πόσοι φαντάροι ανυποψίαστοι ξελαμπικάρανε μέσα σε ένα βράδυ κι ύστερα κάνανε push ups για πάρτη της θεότητας που είχανε μπροστά τους;
Είναι επίσης αγόρια άμαθα και αμούστακα που΄χουν καύλες και βρίσκουν την ευκαιρία να διδαχθούν πριν γυρίσουν έτοιμοι άνδρες στις μέλλουσες γυναίκες τους. Είναι που αυτά τα αγόρια από παλιά δεν ένιωθαν ενοχές, αλλά το γεγονός πως θα γούσταραν να γαμήσουν ένα κωλαράκι, δεν σήμαινε πως θα κάνουν σχέση ή θα προτιμήσουν έναν γκέυ άντρα. Αν κρίνουμε από το βιολογικό φύλο, εκείνο που έλκει αυτά τα αγόρια τελικά είναι το κοινωνικό φύλο. Δεν είναι το μουνί, ούτε η πούτσα και η κωλοτρυπίδα. Είναι η γοητεία μιας αλλότριας για εμάς τους Ταμπελίστες, εμφάνισης και κουλτούρας και συμπεριφοράς που δυστυχώς δεν θα γνωρίσουμε ποτέ ούτε και θα την κατανοήσουμε εύκολα. Πολλές φορές αυτά τα αγόρια ερωτευτήκανε παράφορα μια τράνς, τσαμπουκαλευτήκανε, πότε τις ρίχνανε πότε τις τρώγανε, τρακάρανε πάνω σε βιτρίνες μαγαζιών και κόβανε τις φλέβες τους απ΄τη καψούρα. Είναι εκείνες οι στιγμές που ο έρωτας φτάνει στο αποκορύφωμα κι είναι ο μοναδικός σκοπός. Υπάρχουν φορές που στο κρύο της νύχτας περνάνε αγόρια με μηχανές ή μπατσάκια στο σχόλασμα και κάνουν καμάκι "τι κάνουν τα παιδιά καυλώνετε;" κι εκείνοι απαντούν "είσαι θεά, είσαι καύλα, δεν φαντάζεσαι πόσο, μανάρα μου εσύ" και τέτοια. Νύχτες που νιώθεις θεά και γυρνάς στο σπίτι σου ικανοποιημένη.

Αυτή ήταν η καλή πλευρά. Η κακή είναι οτι οι τρανς δεν βρίσκουν δουλειά πουθενά και τώρα με την κρίση υποφέρουν από οικονομικά προβλήματα και ανυπαρξία πολιτείας και κοινωνικού κράτους όπως βέβαια και κοινωνικής υπεράσπισης, αφού το τι κάνουν οι πελάτες τα βράδυα δεν σημαίνει πως θα το κάνουν και θα το νομιμοποιήσουν το πρωί.
 Οι τράνς συνήθως δεν τα πάνε και καλά μεταξύ τους, είναι δύσκολοι άνθρωποι και δεν μπορούν να συγκατοικήσουν. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και οι κολλητές "αφρίζουν" μεταξύ τους και ζηλεύουν ανοιχτά και κάνουν πλάκα και βρίζονται, με αγάπη, όταν πχ πάρει η μία γκόμενο ή βρεί καλό πελάτη ενώ η άλλη βλέπει οτι θα μείνει μπουκάλα. Κάθε νύχτα ικανοποιούν τα βίτσια του κάθε ανώμαλου που κλεγεται για μια γκόμενα. Είναι παθητικές αλλά τους ζητάνε οι πελάτες, τα τελευταία χρόνια, να γίνονται ενεργητικές. Οι Τρανς έχουν υιοθετήσει τη θηλυκή τους πλευρά και στην κανονική τους ζωή, δεν κάναν εγχειρήσεις για πλάκα, δέχονται όμως ανταγωνισμό αθέμιτο, είτε από το διαδίκτυο και τους περιφήμους cross dressers που το δίνουν τσάμπα ή ακόμα πληρώνουν κι από πάνω τους άλλοτε πελάτες των κανονικών τρανς, είτε από άλλες παλιές καραβάνες που τώρα έχουνε γίνει μαφιόζες και κατεβάζουν στις πιάτσες βουλγαράκια με περούκες, τα οποία είναι βέβαια αγόρια τραβεστί, αλλά πληρώνονται λόγω συνήθειας από τη χώρα τους, πολύ λιγότερο, κατεβάζοντας έτσι τις τιμές τόσο χαμηλά που ξεφτυλίζουν εντελώς το επάγγελμα. Συνεπώς η ελεύθερη αγορά ούτε στο πεζοδρόμιο προσέφερε καμία λύση. Επιπλέον εκτός από τις πουτάνες που διαπόμπευσαν και εξευτέλισαν οι κρατικοί φορείς δήθεν για λόγους πρόνοιας κλπ ψευτιές, τα κυκλώματα, αφού κάναν τη δουλειά τους, τις διοχετεύουν αλλού και εκεί συνεχίζεται το ίδιο παιχνίδι στο ίδιο μοτίβο. Οι Ιερόδουλες φοβούνται και είτε είναι τρανς είτε γυναίκες έχουνε ακόμα κάποια αλληλεγγύη μεταξύ τους, γιατί ξέρουν πως ό,τι συμβεί στην μία δεν θα αργήσει να συμβεί και στην άλλη. Πολλά βράδυα τους έχουνε επιτεθεί πελάτες. Θα πάει κάποιος ανωμαλιάρης θα τους ζητήσει πάλι να τον πηδήξουν, αυτές θα αρνηθούν, μετά θα τον διώξουν, θα σπαστούνε όλοι μαζί κι ύστερα αυτός θα ξαναγυρίσει να ξεπλύνει την τιμή του θα τις βρίσει θα τις απειλήσει λέγοντας κάτι σαν "θα σας βλάλω τις περούκες παλιόπούστηδες". Άλλες φορές δεν θα θέλουν να πάρουν κάποιον πελάτη κι εκείνος θα τις ακολουθήσει παντού για να του κάτσουν με το ζόρι. Άλλοι αργούν να χύσουν και ζητάνε τα λεφτά τους πίσω μεθυσμένοι και πουλάνε τσαμπουκά. Αλλά το χειρότερο είναι όταν στην πιάτσα εμφανίζονται κωλόπαιδα και ψυχάκιδες, πετάνε μπουκάλια και κοτρώνες στα αυτοκίνητα, τα σπάνε, περνάνε από δίπλα και δίνουν κλωτσιές, φτύνουν και βρίζουν. Γυρνάς στο σπίτι και νιώθεις σκουπίδι. Επιπλέον οι μπάτσοι συνεχώς κυνηγάνε, τώρα με την κρίση, εφορμούν στις πιάτσες και βρίσκουν και κοπανάνε πρόστιμα, για να βγάλουνε λεφτά.

Γιαυτό λοιπόν όλοι εσείς που αηδιάζετε, να σκεφτείτε πως είναι να σηκώνεις στην πλάτη σου όλη την ανωμαλία μιας πόλης, να βοηθάς στο να μειώνονται οι βιασμοί και να εκτονώνεις την σεξουαλική καταπίεση και τα συμπλέγματα του καθενός που θα μπορούσε να τα ξεσπάσει με πολύ άσχημο τρόπο μετά, βλέπε χρυσαυγίτες ή τους ψυχοπαθείς στα σχολεία και τα σινεμά της Αμερικής που πυροβολάνε αδιακρίτως και γελάνε. Σκεφτείτε επίσης πως αυτή τη στιγμή αυτές οι θεές ανήκουν πλέον στους οικονομικά ασθενέστερους και με ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσουν. Σκεφτείτε πως θα μπορούσατε να είσαστε στη θέση τους, να σας είχανε μεγαλώσει (δεν είναι απαραίτητο να είναι μάνα σου κάποια για να σου μάθει τη ζωή), γιαυτό όταν περνάτε από μπροστά τους να τους γλυκομιλάτε και να τους κάνετε μόνο κοπλιμέντα. Ίσως έτσι πάτε και στον παράδεισο μαλάκες!

1 σχόλιο:

  1. Πάρα πολύ ενδιαφέρον και διαφωτιστικό άρθρο. Ομολογώ ότι μου άνοιξε τα μάτια και ήδη με έκανε "καλύτερο". Όχι ότι ήμουν ποτέ στην κατηγορία των γκέι που αηδίαζε με τις τραβεστί, αλλά εν μικρο ταμπού το είχα. Τώρα ομολογώ ότι έχω αρκετά διαφορετική οπτική γωνία. Οι τρανς τελικά έχουν πολύ περισσότερα αρχίδια από κάθε είδους αρσενικό (στρειτ η γκει), και είναι πολλές φορές ΗΡΩΕΣ/ΙΔΕΣ.

    Και πάλι πολλά μπράβο για το διαφωτιστικό άρθρο. Μακάρι να βγει και παραέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...