Η αξία τής αδερφομάνας

Κάθε γκέυ άντρας που σέβεται τον εαυτό του έχει και από μια κολλητή που της φέρεται σαν γκόμενα του και την επιβάλει στη μαμά του. Την εμπιστεύονται οι άλλοι γκέυ φίλοι του κι εκείνη πάει και του τα λέει όλα. Τη πηγαίνει για ψώνια και της λέει πάντα την αλήθεια για το πως τη βλέπει χωρίς υπεκφυγές. Της δίνει συμβουλές, την ακούει όταν χρειάζεται, την πηγαινοφέρνει στο πατρικό του, τη παίρνει μαζί στα πουστρόμπαρα και την παρηγορεί κάθε φορά που τη χωρίζει ο επόμενος μαλάκας. Αν είναι τυχεροί θα βρούν και οι δύο τους έρωτες της ζωής τους και στα γεράματα θα πλέκουνε μαζί ζιμπουνάκια...επειδή όμως τα παραμύθια στις εποχές μας έχουνε τελειώσει άδοξα, αν πραγματικά είναι τυχεροί θα καταλήξουν όπως το γνωστό χαριτωμένο τηλεοπτικό δίδυμο....

Το ζήτημα είναι να μην υπάρχει ζήλια, συνήθως όλες οι φιλενάδες αφρίζουν όταν η μια παίρνεται κι η άλλη όχι, όταν όμως ο γκέυ κολλητός σου βρίσκει γκόμενο κι αράζει, θα πρέπει κι εσύ φιλενάς να κάνεις τα κουμάντα σου, αμφιβάλω αν ο φίλος σου κρατήσει για γκόμενο κάποιον που δεν θα εγκρίνεις, όπως επίσης κι εσύ να κρατήσεις γκόμενο έναν τύπο ομοφοβικό. Συνήθως όπου και να πάς πάλι στην κολλητή σου θα γυρνάς.

Εγώ θαυμάζω την δική μου κολλητή-αδερφομάνα, είναι μεγάλος πούστης, παίζει σχεδόν κάθε είδους άντρες στα δάχτυλα. Οι γκόμενοι μου για παράδειγμα όπως και φίλοι μου που τυχαίνει να τη γνωρίσουν γοητεύονται και την κάνουνε θεά και της λένε τα μυστικά τους νομίζοντας πως έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την φιλία της, εκείνη όμως πάντα μένει πιστή στον έναν και μοναδικό της και του τα αποκαλύπτει όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...