Η πόλη της Ξάνθης έγινε στόχος Χρυσαύγουλων

Από το φθινόπωρο η συμμορία στοχοποιεί κι επιτήθεται σε όποιον μιλάει Πομάκικα ή άλλη γλώσσα εκτός των Ελληνικών, πραγματοποιούν πορείες στο κέντρο της πόλης με κράνη και στυλιάρια, ενώ επεισόδια έχουν  σημειωθεί μεταξύ νεοναζί κι αντιεξουσιαστών. Το μόνο που μένει είναι η αστυνομία να εκδιώξει και τους αναρχικούς που αποτελούν πηγή αντίστασης για να αφήσει ελεύθερο το πεδίο στους παρανοϊκούς να επιτήθονται ακόμα και σε παιδάκια, όπως καταγγέλθηκε, έξω από τα φροντιστήρια ρωτώντας τα τι ονόματα έχουν για να δούν αν είναι Ελληνάκια και χριστιανόπουλα.


Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως οι χρυσαυγίτες που επιτέθηκαν ήταν όλοι άνω των 35-40 ετών, ενώ ανάμεσά τους ήταν και μια ηλικιωμένη γυναίκα που χτυπούσε με στυλιάρι!

Οι Καταγγελίες για τρομοκράτηση μουσουλμάνων στην πλατεία υποτίθεται ερευνούνται από τις αρχές αλλά όπως συνηθίζεται, οι δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ δεν επενέβησαν ποτέ στις συμπλοκές ανάμεσα σε ανυποψίαστους πολίτες, κυρίως μειονοτικούς, ενώ αργότερα
εμφανίστηκαν στην πλατεία της πόλης τρεις διμοιρίες ΜΑΤ από την Ξάνθη αλλά και από την Κομοτηνή.

Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο
Ξάνθη: Χρυσαυγίτες τρομοκρατούν τη μειονότητα 

Στη συνέχεια έφτασε στη βουλή και η καταγγελία των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης. Διαμαρτύρονται πως αναγκάζονται να φυλάνε τον χώρο των γραφείων της ναζιστικής συμμορίας αντί να περιπολούν την πόλη τους και μάλιστα χρησιμοποιώντας δικά τους οχήματα επειδή δεν φτάνουν τα περιπολικά.

Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο
Αστυνομικοί Ξάνθης: Φυλάμε τη Χρυσή Αυγή αντί τους πολίτες!


Η Ξάνθη ήταν πάντα πολυπολιτισμική πόλη, από όσα ακούγονται, 5 χρόνια πριν τουλάχιστον, στο κέντρο της πόλης, τα βράδυα, αρκετοί τζιναβωτοί επισκέπτες έβρισκαν συντροφιά στα αλήτικα χάδια τρυφερών επαρχιώτικων αγοριών, λευκών και σκουρόχρωμων, έτσι τα σοκάκια κι οι σκοτεινές γωνιές και τα πάρκα έσφιζαν από χαρά και έρωτα. 
Εμπειρικά λοιπόν πολύ αμφιβάλω αν θα βρεθεί μια τρανς να πεί ότι δέχτηκε ρατσιστική συμπεριφορά από Μουσουλμάνους ή Πομάκους κάτοικους.

Προφανώς κάτι πρέπει να γίνει με τους αντιερωτικούς χρυσαυγίτες, ένα μάτσο καταπιεσμένοι κανίβαλοι δεν μπορούν να χαλάσουν την εικόνα ολόκληρης πόλης!

Αντιρατσιστική πορεία Σάββατο 6 Απριλίου 2013
Ως πρωτοβουλία κατά της ομοφοβίας στεκόμαστε : αλληλέγγυες/οι στην καθεμία και τον καθένα που γίνεται στόχος ρατσιστικής βίας και απέναντι σε ομάδες που προάγουν τον διαχωρισμό και τον φασισμό.

Το Σάββατο 6 Aπριλίου στην Ξάνθη σπάμε τη σιωπή, συμμετέχουμε στην αντιρατσιστική πορεία και διαδηλώνουμε ενάντια στην επιβολή του φόβου.

Homofobiye karşı inisiyatif olarak ırkçı şiddetin hedefi olan her kişinin yaninda, ayrımcılığı ve faşizmi savunan her grubun karşısında duruyoruz.

Cumartesi 6 Nisan İskeçe (Xanthi) 'de sessizliği kırıyor , ırkçılık karşıtı eyleme katılıyor ve korku salmayı protesto ediyoruz.


Χρυσή Αυγή εναντίον... Estee Lauder
Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο 

Το αστείο της εβδομάδας από το Jungle-Report


Μοναχικός αγώνας της χρυσής αυγής ενάντια στους εχθρούς του Ελληνισμού:
“Μποϊκοτάζ στους ανθέλληνες της Estee Lauder”!

...Η χρυσή αυγή αφού πρώτα υπενθύμισε σε όλους τους τόνους πως δημοσκοπικά είναι τρίτο κόμμα σε δυναμικότητα, διαλύοντας έτσι τις ψευδαισθήσεις κάποιων για το IQ του μέσου νεοέλληνα, κάλεσε όλες τις γνήσιες άριες μαυροτσούκαλες Ελληνίδες να βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά Ελληνικές βαφές, οξυζενέ ή απλά να κουρευτούν γουλί όπως στην αρχαία Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...