Ο ΣΥΡΙΖΑ το Athens Pride και η Αμερικάνικη βοήθεια



Κάθε χρόνο στο athens pride η ακροδεξιά έβγαζε ανακοινώσεις πως θα έρθουν να μας λιντζάρουν, ή πως θα μας μηνύσουν, στη θεσσαλονίκη οι πιο δημοκρατικοί χριστιανοταλιμπαν μάζεψαν υπογραφές, μόνο που οι πάνω από 10.000 κόσμου που εμφανίστηκαν ήτανε τελικά περισσότεροι. Οι αφίσες που έκαναν ελκυστικό το pride πότε με την ακρόπολη, πότε με τον τσολιά και φέτος με την Θεά Αθηνά ως λεσβία προκάλεσαν το ενδιαφέρον μεμονωμένων ατόμων και όχι ευτυχώς κομμάτων. Άλλωστε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει κυκλοφορήσει τις πλέον ελεεινότερες όλων, τσοντοαφίσες για τα διάφορα πάρτι της.

Τα προηγούμενα χρόνια η Χρυσή Αυγή έβγαζε διάφορες ιστορίες για αγρίους όπως οτι ο Δήμος χρηματοδοτούσε τη εκδήλωση (αν το έκανε βέβαια θα έβγαζε πολλά λεφτά η πόλη όπως έχει αποδειχτεί ξεκάθαρα χρόνια τώρα σε όλη τη φιλελεύθερη Δύση). Κύρια όμως πρωταγωνίστρια ήταν η Andrea Guilbert που συμμετέχει από την αρχή στην επιτροπή του athens pride, μια Αμερικανοεβραία, επιμελήτρια τέχνης και φυσικά λεσβία, η οποία κατηγορήθηκε για πολλά, μεταξύ άλλων μασονία κι άλλα θλιβερά συνομωσιολογικά του Λιακόπουλου.
Η πραγματικότητα ποια ήταν; Πως η Άντρεα ήταν η μοναδική παγκοσμίως που έστηνε καλλιτεχνικές δημοπρασίες στη γκαλερί the breeder, από τις οποίες τα έσοδα που προέκυπταν διατίθονταν για τις οικονομικές ανάγκες του Pride. Αυτό παραμένει παγκόσμια πρωτοπορία αφού το athens pride είναι το μοναδικό που δίνει τόσο μεγάλη αξία και στηρίζεται τόσο ενεργά από τον χώρο των Τεχνών. Στις υπόλοιπες χώρες υπήρχαν χορηγοί, εδώ χορηγός είναι οι καλλιτέχνες που προσφέρουν τα έργα τους δωρεάν και οι αγοραστές-εκτιμητές-εραστές των καλών τεχνών που τα αγοράζουν σε αρκετά υψηλή, κυρίως για την εποχή, τιμή, ενισχύοντας κάθε χρόνο το Pride.


Φέτος έγινε ένα θαύμα η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να πάψει να μιλά για την εβραία μασόνα προστάτιδα του pride (εδώ δεν ξέρουν την Μποφίλιου, θα ξέρουν από τέχνη;) και ξεκίνησε μια εξίσου ηλίθια ανακοίνωση, που αποκάλυπτε όμως πως η Αμερικάνικη Πρεσβεία χρηματοδοτεί, (με τα λεφτά που έβγαλε απ΄το Βιετνάμ) το ΝεοΤαξικό Athens Pride, το οποίο βέβαια αν όντως είχε πάρει λεφτά δεν θα είχε βάλει στην παρέλαση το ποτό Shark για χορηγό, με τα γυμνασμένα και τσίτσιδα τεκνά να χορεύουν στα χρώματα του brand, κάτι για το οποίο κατηγορήθηκε η παρέλαση και το pride ολόκληρο πως προσβάλει την δημόσια αιδώ, πως ξευτιλιζόμαστε κι άλλα τέτοια σαχλά σχόλια από συντηρητικούς υποκριτές.
Έτσι λοιπόν η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε μια μεγάλη συνωμοσία την οποία αναπαρήγαγαν διάφορα ακροδεξιά blogs.


Η Ομαδα που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ με ονομασία LGBT KOKKINO, η οποία όμως δεν αποτελείται από τα ίδια μέλη της επιτροπής ΛΟΑΤ δικαιωμάτων που επίσης ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχασε ευκαιρία και αναπάραξε πρώτη, από όλα τα αριστερά blogs που αποπειράθηκαν αργότερα να καλύψουν το ανύπαρκτο αυτό θέμα συνωμοσιοβλακείας, χωρίς βέβαια να εξετάσει τις πηγές της, παίζοντας έτσι και συνεχίζοντας το παιχνιδάκι της ακροδεξιάς προπαγάνδας. Οι καθυστερημένοι του ΚΟΚΚΙΝΟ LGBT προτίμησαν όμως πρώτα να δημοσιεύσουν το θέμα και ύστερα να απευθυνθούν στην επιτροπή του Pride για να ζητήσουν εξηγήσεις. Ακόμα δεν έλλειψε ούτε και ο γνωστός αλλοπρόσαλλος του διαδικτύου και τηλεπερσόνα Παναγιώτης Χατζηστεφάνου παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή/δικαιολογία μη συμμετοχής του στο υπάρχον κίνημα.

Αυτοί κι άλλοι πολλοί αξιολύπητοι κάλεσαν τον κόσμο, μέρες που 'ναι να μποϊκοτάρει το Athens Pride. Κάτι παρόμοιο συνέβη στην Δανία, μόνο που εκεί δεν ήταν λόγο της νεοελληνικής μιζέριας, αλλά λόγω του ότι το pride στην Κοπεγχάγη αποπειράθηκε να τοποθετήσει ως παρουσιαστή του φεστιβαλ έναν δεξιό μεν αλλά ομοφυλόφιλο, που όμως έχει πραγματοποιήσει ουκ ολίγες φορές, όπως τον κατηγορούν, διάφορα ρατσιστικά και αντιδραστικά σχόλια, δημοσιογράφος-στυλίστας κουτσομπολίστικων εκπομπών, που έγινε διάσημος για την καθημερινή κριτική που ασκούσε στην εμφάνιση διαφόρων σελέμπριτι. Φανταστείτε λοιπόν τις αντιδράσεις των ΛΟΑΤ αναρχοακτιβιστών στη θέα μιας Τατιάνας Στεφανίδου να παρουσιάζει το φεστιβάλ υπερηφάνειας. Ευτυχώς εκείνοι τα κατάφεραν και η επίσημη επιτροπή του pride της Κοπεγχάγης απέσυρε γρήγορα τη συμμετοχή.

Αργότερα στο Thessalonike pride ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε ευκαιρία να συμμετέχει στην διοργάνωση και πολύ χαρήκαμε γιατί κι εμείς αυτό ψηφίζουμε. Όμως άλλο το να συμμετέχεις επειδή πιστεύεις και υπόσχεσαι αυτή τη φορά από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως θα προσφέρεις ίσα δικαιώματα και άλλο για να καπηλευτείς απλώς και να εξασφαλίσεις τους ΛΟΑΤ ψηφοφόρους, κάνοντας διαφημιστική καμπάνια στη συμπρωτεύουσα έχοντας επί πόση ώρα το κοινό κάτω απ΄τον ήλιο, να περιμένει να απευθύνει χαιρετισμούς, μια σειρά από τη σάρα την μάρα και το καλό κατά τα άλλα συναπάντημα Συριζαίων υποψηφίων νυν και μελλοντικών πολιτικών.
Επιπλέον μέλος του ΣΥΡΙΖΑ νεολαίας Θεσσαλονίκης και συνεργάτης της homofonia γύρισε και είπε δημοσίως πως "το δικό μας pride" (ποιος ήρθε;) "δεν θα γίνει καρναβαλικό πανηγυράκι σαν την Αθήνας" εννοώντας φαίνεται πως εκεί δεν θα επέτρεπαν οι Σύντροφοι σε αδερφές κουνιστές και ημίγυμνες αλλά γυμνασμένες με glitter και φτερά να ανέβουν στα άρματα και να προκαλέσουν τα μικροαστικά πλήθη .
Αυτό το Πρέπον έχει φάει πολύ κόσμο αιώνες τώρα!
από το βαθυά πολιτικο New York Pride

Η πραγματικότητα τώρα είναι απλή και είναι η εξής:

Στη συνέντευξη τύπου που έγινε με αφορμή την επίσκεψη της ILGA-Europe στην Αθήνα εκείνη την περίοδο η Evelyne Paradis, Executuve Director δήλωσε: "Βρείτε όσο το δυνατόν περισσότερους συμμάχους". Κανείς και καμία δεν κατάφερε ποτέ τίποτα μόνος του και μόνη της στην διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η Αμερικάνικη Πρεσβεία κάθε χώρας και το US State Department στηρίζει όσο περισσότερα prides ανα την υφήλιο μπορεί, σε χώρες κυρίως που οι ΛΟΑΤ αντιμετωπίζουν δυσκολίες όπως η Αλβανία το Αζερμπαϊζαν, η Ουκρανία κλπ ενώ υποστηρίζει και εκδηλώσεις οργανώσεων που αφορούν το HIV-aids.
H παρουσία προξενικών αρχών, κομματικών παρατάξεων, η αιγίδα από την τοπική αυτοδιοίκηση είναι συνηθισμένη, διακριτική και εκτός από απαραίτητη είναι και υποχρέωση τους, ειδικά στις δύσκολες αυτές εποχές.
Ο αντιαμερικανισμός δεν διαφέρει πολύ από τον "ανθελληνισμό" ή την ομοφοβία.

Όσοι βρέθηκαν στο
Pride και συνάντησαν τους πρόξενους αμερικάνους και μη, θα διαπίστωσαν πόσο φιλικοί και συζητήσιμοι ήταν. Όποιος λοιπόν ήθελε να διαμαρτυρηθεί πραγματικά για την ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ, ας ερχόταν να μιλήσει στους πρεσβευτές απευθείας, μόνο να μας πει κιόλας αν προτιμάει τον Ιμπεριαλισμό των Ταλιμπαν, της Βορείου Κορέας ή της Ρωσσίας ή μήπως της Κούβας που έπρεπε να βγει στα πράγματα η κόρη του Φιντελ Κάστρο για να αναγνωριστεί η ύπαρξη των ΛΟΑΤ;

Ο ιδρυτής του facebook πρωτοστάτησε πριν λίγες μέρες στους εορτασμούς του Σαν Φρανσίσκο μαζί με το επιτελείο του.
Άραγε πόσοι από σας γνωρίζετε πως η Goldman Sachs κατέχει πλέον μεγάλο ποσοστό μετοχών της νέας παλαϊκής μας συνήθειας-ενασχόλησης-ρουτίνας-εθισμού; Αυτής της πλατφόρμας αναμετάδοσης πληροφοριών που λέγεται ότι υποκίνησε και τις επαναστάσεις του αραβικού κόσμου;
Καλύτερα λοιπόν όσοι το χρησιμοποιείτε να αφήσετε τις αντιαμερικάνικες ψευδοαντάρτικες μπουρδολογίες.

Τέλος καλά θα κάνει η Αριστερή Πλατφόρμα και ο Αλέξης Τσίπρας με τους κεντρώους του και με την νέα κεντρική του επιτροπή να αποφασίσουν ποιος θα λέει τι, με τι όνομα, τι θέση και σε ποιανού το όνομα και για λογαριασμό τίνος.
Δεν γίνεται κάθε φορά που κάνουν μαλακίες να έρχονται και να λένε "άαα δεν το πα εγώ", "το πε κείνος που ανήκει εκεί", "αα δεν είναι επίσημο αυτό", "δεν είναι δικό μου αυτό", "αλλά εγώ έχω εκείνο κι είπα το άλλο", κι όταν συμφέρει ανάποδα, δεν είπα αυτό, το άλλο είπα!

..νιάου νιάου


άλλες σαχλές ανακοινώσεις:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/06/gay-pride.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...