Vers αναζητεί δύο άκρα για τρίο

Μήνες φωνάζαμε πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση νεοναζιστών, δεν περιμέναμε βέβαια πως ήταν μεταξύ άλλων και μαφιόζοι.
Ξεφτιλίστηκαν ρουφιανεύοντας ο ένας τον άλλο, ξερνώντας τόσο εύκολα, για να γλιτώσουν από την αστική δημοκρατία, τις Άρειες ιδεολογίες τους.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι περισσότεροι Χρυσαυγίτες πολιτικά αυτοπροσδιορίζονται ως Κεντρώοι...

Δυστυχώς η κυβέρνηση στον αγώνα της ενάντια στους αντιμνημονιακούς, θεώρησε το μπουζούριασμα της ΧΑ μια καλή ευκαιρία για να επαναφέρει την ιστορία της Marfin. Η Νέα Δημοκρατία μαζί με τη θεωρία των δύο άκρων, κάλεσε τον κύριο αντίπαλό της το ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τη βία από όπου κι αν προέρχεται, αναφερόμενη στις Σκουριές Χαλκιδικής όπου οι κάτοικοι αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού, αφού δεν είναι σίγουροι για την κατάληξη που θα έχει αυτή η ύποπτη ιστορία. (Δείτε το σχετικό ντοκιμαντέρ του ΕΞΑΝΤΑ)
Η υπόθεση πάλι πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε το δυστύχημα της MARFIN ή πως δεν μιλούσε τόσο καιρό για τις παρανομίες του Μηχαλολιακέϊκου είναι τουλάχιστον αστεία. Ακόμη κι έτσι όμως η κυβέρνηση από που κι ως που περίμενε το ΣΥΡΙΖΑ που πάντα το αμφισβητεί για να κάνει σωστά τη δουλειά της; Άλλωστε όπως μπορείτε να δείτε και σε αυτό το χαρακτηριστικότατο βίντεο η κυβέρνηση επικυρώνει νόμους στο άψε σβήσε και μάλιστα τους εγκρίνει κατά πλειοψηφία, χωρίς να κρίνει απαραίτητη την παρουσία βουλευτών...αυτό θα πει δημοκρατία που δουλεύει ρολόι...
Αρκεί πάντως μια σφυγμομέτρηση χρηστών των social media, αν όντως μας παρακολουθούν όλους γιατί περίμεναν τόσα χρόνια μέχρι να επιβάλουν δήμευση περιουσίας στον Τζοχατζόπουλο;
Δεν περιμέναμε την Νέα Δημοκρατία να μας μάθει τι είναι η ΧΑ και ποια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε για να της είμαστε και ευγνώμονες.
Συνεχώς βρίζουμε μέσω twitter υπουργούς, στελέχη και φίλους της δικομματικής πλέον κυβέρνησης. Κάθε μέρα υπάρχει και μια διαδήλωση στο δρόμο, συνήθως αντιμνημονιακή.
Άρπαξε λοιπόν η Λαϊκιά Δεξιά την ευκαιρία κι άρχισε να διατυμπανίζει πως μετά το success story έφερε και την Πολιτική Άνοιξη!

Μάθαμε πως οι αριστεροί αγωνιστές όπως ο Μπελογιάννης και τόσοι εξόριστοι ήταν το ίδιο βίαιοι και παράνομοι με τους Νεοναζί, τους μαυραγορίτες, τους Χίτες, τους Ταγματασφαλίτες, τους Σουμπερίτες και τόσους συνεργάτες στην Κατοχή μέχρι και σήμερα. Παρά τη νίκη των Καπιταλιστών (ας πούμε!), η ιστορία του Εμφύλιου όπως και του Λαμπράκη είναι μια και κοινή για όλους, όπως και του Πολυτεχνείου ό,τι κι αν λέγεται για τη γενιά του.  Η σημερινή Δεξιά ξεχνάει να μιλήσει για τα εγκλήματα των παππούδων της, τις παραλείψεις της δημοκρατίας της, που οδήγησαν σε μαζικές αντιδράσεις και φτάνει στο σημείο να μας πει, πως για τον Τεμπονέρα έφταιγαν οι παρακινητές των μαθητών να κάνουν καταλήψεις για να μην περάσουν οι νόμοι ή πως για τον Γρηγορόπουλο έφταιγαν οι γονείς του που τον άφηναν 10 το βράδυ να κυκλοφορά στα Εξάρχεια...με τόσους ΜΑΤατζίδες τριγύρω.

Μάθαμε πως η Αντιμνημονιακή συναυλία κατά της εξόρυξης στις Σκουριές είχε μόνο 2000 άτομα, φυσικά τα ντοκουμέντα απέδειξαν 35.000 (Δείτε ρεπορτάζ)

Μάθαμε πως και οι Χρυσαυγίτες έχουν Μάνες...αν τα παιδιά τους βέβαια ήταν πουστράκια θα τους έκαναν τη ζωή μαρτύριο ή θα τα έδιωχναν κι απ΄το σπίτι, τώρα που τα μαργαριτάρια τους βγήκαν εγκληματικά στοιχεία κι απολογητές των Ναζι, πρέπει να τις λυπηθούμε εεε;

Μάθαμε πως η Νέα Δημοκρατία απαιτεί με ένα σμπάρο δυό τριγώνια. Ξεπλένει λοιπόν τη ΧΑ, όπως έκανα τα κανάλια που τώρα την κράζουν, με το να τοποθετεί στην ίδια κατηγορία τον πραγματικό και αιώνιο ιδεοπολιτικό της αντίπαλο, δηλαδή την Αριστερά ολόκληρη, αλλά φυσικά όσον αφορά τα δικά της τα εσωτερικά, ακροδεξιά συνιστά μόνον η ΧΑ και  "να! ορίστε! τους κάναμε, τους δείξαμε, τους μπήξαμε!" τώρα ήρθε η σειρά σας!

Μάθαμε πως όσοι είμαστε Αριστεροί ή Αναρχικοί πρέπει να απολογηθούμε για τη 17Ν, η οποία βέβαια ποτέ δεν συμμετείχε σε εκλογές και αν η Δημοκρατία όντως δούλευε ορθά, οι βασανιστές της Χούντας θα είχαν δικαστεί χωρίς να προκαλούν επίδοξους μασκοφόρους εκδικητές.

Μάθαμε πως πρέπει να απολογηθούμε και για την MARFIN λες και αν όντως ήταν "μπαχαλάκιδες" θα τα βαζαν με υπαλλήλους. Η τράπεζα δεν είχε λόγο όμως να είναι ανοιχτή και μάλιστα να εργάζονται στους πάνω ορόφους οι δούλοι του Βγενόπουλου, μέρα που ΄ταν! Την ίδια μέρα πιάσανε άπειρους διαδηλοτές, ανυποψίαστους, στους οποίους φόρτωσαν τσάντες με μολότοφ και προσπάθησαν να δικάσουν (μάρτυρες κατηγορίας πάντοτε και μόνο ΜΑΤατζήδες). Την ίδια ημέρα, όπως και τόσες άλλες, δεκάδες τύποι φαινομενικά αναρχικοί κάθονταν παρέα με αστυνομικούς και κλούβες στα διάφορα στενάκια πάνω και κάτω από τις λεωφόρους που θα ξεκινούσαν οι πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα που λαμβάνονταν βάση των όρων δανεισμού της χώρας.

Μάθαμε πως και οι Αναρχικοί μπορεί να μην είχαν μπουτίκ με 200 ευρώ το σετ στολής για φασίστα made in Pakistan, ούτε να εκβίαζαν λαθρομετανάστες να πουλάνε ρούχα και παράνομα cd για να τους παίρνουν ποσοστά, ούτε αστυνομικούς να παραπέμπουν τους παθόντες πολίτες στους "λαϊκούς συνδέσμους" επειδή και καλά τους ήταν αδύνατον να κάνουν κάτι αν και επίσημα όργανα της τάξης, ούτε ξαδέρφια στην ΕΥΠ, ούτε να είχαν μανάδες και να τις παρουσίαζαν ως ανήμπορες γιαγιάδες που τις συνόδευαν να βγάλουν χρήματα από την τράπεζα, ούτε 15 ανασφάλιστους Αλβανούς στο φούρνο και το ξενοδοχείο τους, ούτε να συμμετείχαν ποτέ στις εκλογές, ούτε να αρνούνται πως όντως είναι αναρχικοί όταν συλαμβάνονταν, ούτε να βγαίνουν στην τηλεόραση έχοντας κάνει χρήση κοκαϊνης, ούτε να υπόσχονται πως θα μοιράσουν τρόφιμα που μάζεψαν με εκβιασμούς και πουλώντας προστασία, ούτε να είναι παιδεραστές, να εμπορεύονται όπλα και γυναίκες, ούτε να...τα υπόλοιπα διαβάστε τα εδώ (Τι έκανε από τότε που μπήκε η Χρυσή Αυγή στη Βουλή;)

Αλλά αφού οι αναρχοάπλυτοι δεν αγαπούν την πατρίδα όπως εμείς, σπάνε ενεχυροδανειστήρια και καίνε τράπεζες και επιτίθενται στα ΜΑΤ όταν τρώνε δακρυγόνα και κυρίως κάνουν καταλήψεις σε κτήρια, που χρόνια τώρα ανήκουν στο δημόσιο αλλά δεν τα κάνει τίποτα παρόλα αυτά τα θέλει αρκεί να μην τα καταλαμβάνουν αυτοί και αφού και οι φίλοι τους οι Αριστεροί είναι αντιμνημονιακοί τότε είναι ένα και το αυτό!
Βάλτε λοιπόν τον Batman στο ίδιο κελί με τον Jocker!

Λυπάμαι αλλά ως "Αθηναία Αδερφή" ποτέ δεν φοβήθηκα ούτε στο δρόμο, ούτε πουθενά, κάποιον σαν τον Παύλο Φύσσα, αλλά πάντοτε και ειδικά τελευταία τους αγράμματους Εθνικιστές και εκείνους που εκπροσωπούν τους νόμους φοβόμουνα και εξαιτίας τους κρυβόμουν.

Κι επειδή τα μέσα που μας παίζουν κι ακούγεται η ακτιβιστική φωνή των ΛΟΑΤ είναι συνήθως αριστερά κι αναρχικά, θα πρέπει να ενισχύσουμε την αποδόμηση της θεωρίας των δύο άκρων, ώστε αύριο που ίσως επιχειρηθεί να νομιμοποιηθεί κι εδώ ο γάμος, από μια ίσως Κυβέρνηση της Αριστεράς,  να μην έχουμε τα κωμικοτραγικά της Γαλλίας, που σήμερα έρχεται πρώτο σε ψήφους το κόμμα της Λεπέν και η αποχή φτάνει το 40% την ώρα που ένας γέρος ακροδεξιός αυτοκτονεί μέσα στην Παναγία των Παρισίων επειδή δεν μπορεί να ανεχθεί, πως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, επειδή νομιμοποιήθηκαν ίσα δικαιώματα και για τους ΛΟΑΤ της χώρας του!

Αν οι Έγχρωμοι και οι Ομοφυλόφιλοι της Αμερικής υπέκυπταν στωικά στην προπαγάνδα των Συντηρητικών και των νεοΦιλελεύθερων τότε, τώρα η Κου Κλουξ Κλαν θα αποτελούσε συνιστώσα των Ρεπουμπλικάνων, η θανατική ποινή για τους gay θα είχε απενεργοποιηθεί απλά για να μην μοιάζουν στο ΙΡΑΝ, το Stonewall δεν θα είχε συμβεί ποτέ και οι μαύροι θα ήταν ακόμη σκλάβοι. Για την ώρα λειτουργούν κανονικά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...