Πως καταλαβαίνεις μια νεοναζί αδερφή

"Άπλυτοι αναρχοφασίστες ο Τσίπρας είναι μαριονέτα των Αμερικάνων, επενδύει στην καταστροφή, είναι δούλος των εβραιομασόνων, χρηματοδοτείται από τον θείο Τζωρτζ Σόρος, να πάτε με τους Λαθρομετανάστες να μείνετε σε κάνα κοινόβιο να σας γαμάνε όλη μέρα παλιοαδερφάρες"

Το μυαλό ενός καταπιεσμένου ομοφυλόφιλου, έχει γίνει χυλός, από την πολλή συνωμοσιολογία, από την επιρροή εθνικιστικών μέσων ενημέρωσης, όπως το Ελλήνων Δίκτυο και Στόχος.

Φυσικά αν είχαμε να κάνουμε με άτομο που γνώριζε ορθογραφία και είχε τη λογική να ψάξει για πηγές και παραπομπές για να μην τρώει αμάσητη κάθε ψευδή είδηση, αλλά και ποια ακριβώς είναι η θέση των Εθνικιστών και παντός είδους εθνικόφρονων απέναντι στους ΛΟΑΤ, δεν θα χρειαζόταν να γράψουμε και αυτό το άρθρο.
Δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει να επεξηγείς με κατεβατά τα αυτονόητα. 
Δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμα και οι αδερφές είναι ανίκανες να κατανοήσουν σε ποια μεριά βρίσκεται το συμφέρον τους και να παράξουν κουλτούρα και πολιτισμό αντί για αναπαραγωγή φαιδρής ακροδεξιάς προπαγάνδας. 

Δεν μας έφταναν λοιπόν οι Φιλελεδο-Δεξιές που είτε είναι υπέρ των δικαιωμάτων των γκέϊ αλλά ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων, είτε είναι κατά των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ γιατί η κοινωνία δεν είναι έτοιμη και βάζουν μπροστά, παραδόξως, πρώτα τους "συμπολίτες" τους γιατί δεν θέλουν να διαταράζουν την κοινωνική γαλήνη..... Τι να τους πεις τώρα;

Οι διαταραγμένοι ομοφυλόφιλοι που έχουνε καταπιεί την κυβερνητική προπαγάνδα, αλλά και τις δεισιδαιμονίες της Ακροδεξιάς, δεν είναι ευτυχώς πολλοί σε αριθμό, αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχουν. 
Αποτελούν ένα δυσάρεστο φαινόμενο, μια μετάλλαξη της ομοφοβίας. Μέσα από έναν πλασματικό κοινό παρανομαστή διεκδικούν τη θέση τους ανάμεσα σε ένα σύστημα που τους ξερνάει συνεχώς.
 Ναι μεν αποδέχονται τη σεξουαλική τους ταυτότητα, ίσως και ανοιχτά, αλλά έχοντας βιώσει δυσάρεστες εμπειρίες (όχι πάντα βέβαια , αφού συνήθως έχουμε να κάνουμε με παραπλάνηση λόγω χαζομάρας και αμορφωσιάς ) επιχειρούν να αποδείξουν στους ίδιους τους καταπιεστές τους πως αξίζουν το σεβασμό τους, πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα; πως πολεμάνε για τον ίδιο σκοπό; για το καλό της πατρίδας; 
Φυσικά το πιο εύκολο στον Εθνικισμό είναι που ανεξάρτητα τις διαφορές τους όλοι οι άνθρωποι κάτω από την ίδια ομιχλώδη ιδεολογία, κάτω από τη λέξη Ελλάδα ενώνονται, συμφωνούν και θεωρούν πως είναι το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται, το ότι δηλαδή στην ταυτότητα τους αναγράφεται η λέξη Έλληνας, για να απαιτήσουν δικαιώματα, προνόμια και ένας θεός ξέρει τι άλλο!

Προσπαθούν λοιπόν να γίνουν αποδεκτοί κοτσάρωντας τη λέξη συνΕλλην και αποδεχόμενοι την ίδα αόρατη απειλή που ελλοχεύεται περι καταστροφής της χώρας. Το παράδοξο βέβαια είναι πως αντί να έλκονται από αντισυστημικές και ανατρεπτικές δυνάμεις και παρατάξεις, έλκονται από τον εθνικισμό, τις θεωρίες συνωμοσίας, τη φυλή, το αίμα, τον αντιΣιωνισμό, τον αντικομμουνισμό. Είναι παράξενο πως τα συνδυάζουν αλλά δυστυχώς υπάρχουν και ενστερνίζονται τις ίδιες απόψεις με τον Μηχαλολιάκο και τον Λιακόπουλο.  

Δεν υπάρχει δυστυχώς τρόπος να τους αντιμετωπίσουμε, πέρα από την Μαζική Απομόνωση τους! 
Δυστυχώς οι πληροφορίες είναι πολλές κι όμως εκείνοι επέλεξαν για να λυτρωθούν από το δήθεν βάσανο, να αναζητήσουν και να αναπτύξουν ελπίδες και σχέσεις με τους ίδιους τους δυνάστες τους. Είναι αδύνατο να μη γνωρίζουν πως όποιος φορούσε ροζ τρίγωνο κατέληξε στα κρεματόρια.  Είναι αδύνατον να κάτσεις να τους εξηγήσεις πόσο γελοίες και αστήριχτες είναι αυτές οι συνωμοσίες, ούτε πως όταν ανήκεις σε μια τέτοια καταπιεσμένη ομάδα, επί αιώνες, δεν μπορείς να εύχεσαι το ίδιο για άλλους. Δεν τους νοιάζει άλλωστε, προτιμούν να είναι δουλικοί απέναντι σε εκείνους που δεν θα τους αποδεχτούν ποτέ, μοιάζει με εκείνο το σύνδρομο που το θύμα συνηθίζει και καταλήγει να ερωτεύεται τον θύτη που το κακοποιεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...