θύματα ληστείας μέσω planetromeo


Δεν πάει κάνας χρόνος που ένας φίλος μου Ιταλός ξεστόμισε γεμάτος έκπληξη "ooo mas eseis oi Ellines eiste treloi entelws". Εμείς δεν κλείνουμε ραντεβού ποτέ μέσω διαδικτύου αν δεν γνωρίζουμε μερικά βασικά πράγματα για τον άλλο, αν δεν έχουμε κοινό γνωστό, αν δεν έχουμε ανοίξει κάμερα, αν δεν έχουμε πάρει τηλέφωνο και όνομα και δεν το στείλουμε σε κάποιον φίλο μας για να γνωρίζει που θα είμαστε και τι θα κάνουμε, για παν ενδεχόμενο. Εσείς εδώ πάτε με όποιον να'ναι, όπου να ΄ναι, κάνετε παρτούζες χωρίς προφυλακτικά, πάτε σε παρκάκια με αγνώστους, φέρνετε κόσμο ξένο σπίτι σας!...

Φυσικά έχει δίκιο που έφριξε και αισθάνθηκε ανασφάλεια. Δεν είναι μόνοι οι αρρώστιες που κολλάς, όντας σε καταστολή από τις ναρκωτικές ουσίες, για να καταφέρεις να αποβάλεις τις αναστολές σου, ανάμεσα σε αγνώστους που νομίζουν ότι παίζουνε σε τσόντα. Δεν είναι που δεν ξέρεις ούτε το όνομα τους και παρόλα αυτά δέχεσαι να χαραμίσεις ψυχή και να εξευτελίσεις το σώμα και την αξιοπρέπεια σου. Δεν είναι που φτάνεις σε σημείο να μην αισθάνεσαι τίποτα πια και να πρέπει να κατέβεις χαμηλά για να νιώσεις κάτι. Δεν είναι που οι παράνομες ουσίες είναι τοξικές για τον οργανισμό και το νεανικό σου δέρμα, αφού αποτελούν τρισάθλια υποκατάστατα, γνωστά ως "κόκες των φτωχών". Είναι που από το ξέσπασμα του ιού που προκαλεί το aids μέχρι σήμερα που η πληροφορία είναι απείρως προσβάσιμη, μέσα σε μια σιωπηλή καύλα, αδιαφορούμε για απλά πράγματα που επιβάλλεται να προσέχουμε και ζητήματα, της υγείας και της ακεραιότητας μας, στα οποία εθελοτυφλούμε.

Τελευταία, έχουν αυξηθεί τα προφιλ χρηστών που στα status τους προειδοποιούν άλλους χρήστες, να αποφεύγουν και να προσέχουν άλλους, συγκεκριμένους, χρήστες, κατηγορούμενους για ληστείες και βίαιες συμπεριφορές. Ήδη στη Ρωσία αρκετοί ομοφυλόφιλοι έχουνε πέσει θύματα όχι κλοπής αλλά δολοφονίας και κακοποίησης από φασίστες νεοναζί που τους κοροιδεύουν και τους κλείνουν ραντεβού με ψεύτικα προφιλ, οπότε οι ανυποψίαστοι καυλωμένοι αντι να το διπλοτσεκάρουν πέφτουν κατευθείαν στην παγίδα.

Ο κώλος δεν ενώνει τους ανθρώπους, συνεπώς ο ληστής δεν θα σε λυπηθεί αν είναι ομοφυλόφιλος. Το κλεφτρόνι δεν θα νιώσει τύψεις ακόμα κι αν του αρέσεις. Θα περάσεις καλά, μα μπορεί να σε ξαφρίσει, να σε δείρει, να σε δέσει και να σε βρουν μεθαύριο και ποιος ξέρει σε τι κατάσταση, όπως μας έχουν αποδείξει διάφορα πρόσφατα παραδείγματα με gay και με straight τραγικές ιστορίες που ξεκίνησαν με γνωριμίες μέσω διαδικτύου. 
Καλό είναι να συναντιέστε σε εξωτερικούς χώρους, μην βαριέστε να βγείτε και αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι μην τους καλείτε και μην τους βάζετε στα σπίτια σας, ιδίως αν είναι και τίποτα ντερέκια. Να αποφεύγετε όσους αποφεύγουν να στέλνουν ευδιάκριτες φωτογραφίες, ενημερώνετε φίλους, κλειδώνετε τα δωμάτια που βρίσκονται υπολογιστές και οτιδήποτε με αξία.
Χάθηκαν τα ξενοδοχεία;

Από τις προηγούμενες δεκαετίες, συνήθως οι trans έπιαναν μικρές γκαρσονιέρες φτηνές, στα υπόγεια πολυκατοικιών του κέντρου, που τώρα ζουν φτωχοί μετανάστες, δεν τα διακοσμούσαν με αντικείμενα αξίας, για να μην υποψιάζονται τα τσόλια πως μπορούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...