Ισλαμικό τζαμί σε gay χωράφια;


Μουσουλμάνος ιμάμης δήλωσε πως σ' έναν ιδανικό κόσμο θα σκοτώναμε τους gay...Σοκαρίστηκα, τι δουλειά θα είχε το ισλάμ σ'ένα ιδανικό κόσμο;

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη* ο πρόεδρας του Ισλαμικού Κέντρου του Luton, μια περιοχή της Αγγλίας, που έρχεται δεύτερη σε εγκληματικότητα μετά το Νότινγκχαμ αλλά και σε αριθμό μουσουλμάνων μεταναστών, άφησε άφωνους ακροατές και παρουσιαστή με τις εξτρεμιστικές του απόψεις για έναν ιδανικό κόσμο, εννοώντας βέβαια την Ισλαμική Σαρία και όχι το Κοσμικό κράτος στο οποίο ζει σήμερα έχοντας φυσικά ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ από την αυστηρά Μουσουλμανική χώρα που γεννήθηκε, η οποία παραδόξως δεν ήταν φαίνεται και τόσο ιδανική!

Στην Ελλάδα οι απομακρυσμένοι κι αποξενωμένοι μουσουλμανικοί πληθυσμοί δεν φαίνεται να έχουν προκαλέσει κανένα πρόβλημα με εξαίρεση βέβαια τις προσπάθειες του Τουρκικού Προξενείου να επιχειρεί αδιάκοπα τον εκμαυλισμό συνειδήσεων των κατοίκων που τραβούν αποξενωμένοι το δικό τους Γολγοθά και δεν αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι αλλά Πομάκοι.


Δεν είναι λίγοι επίσης οι σχετικά μοντέρνοι μουσουλμάνοι, της Αθήνας, που αναγκαστικά ή όχι, αναπτύσσουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ τους ή ασκούν πορνεία. Το πρόβλημα έγκειται στο αν όλοι όσοι δεν ανήκουν σε κατηγορίες με πιο φιλελεύθερες τάσεις, θα επιχειρήσουν να δραστηριοποιηθούν, ακολουθώντας την προπαγάνδα κάποιου επίδοξου εξτρεμιστή θρησκευτικού ηγέτη, υποκινητή και παρακινητή. Εμείς οι ΛΟΑΤ αντιμετωπίζουμε ήδη πρόβλημα από εξτρεμιστές εγχώριους που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τον σχετικά κοσμικό χαρακτήρα του κράτους μας. Δεν χρειαζόμαστε φυσικά νέους φασίστες και μάλιστα άλλων θρησκειών.  

Το ζήτημα είναι αν θέλουμε πολλά μικρά και παράνομα και ανεξέλεγκτα φατριακά τζαμιά ή προτιμούμε ένα και καλό, το οποίο θα ελέγχεται και θα συγκεντρώνει όλον τον μουσουλμανικό πληθυσμό ο οποίος θα ενημερώνεται καλύτερα και θα αποκτήσει καλύτερη επαφή με τους θεσμούς της νέας χώρας, θα αποδεικνύει πως υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία σε μια κατά τα άλλα Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και φυσικά μπορεί να αποτελέσει ένα υποδειγματικό πολιτισμικό κέντρο που ίσως να φιλοξενήσει και κάποιο εστιατόριο στο οποίο βέβαια να μπορούμε άφοβα κι εμείς ως ομοφυλόφιλα ζευγάρια να γευματίσουμε άνετα.

Είναι βέβαια επίφοβη, για την ξέφρενη αισθητική της περιοχής του Γκαζίου, η ανέγερση ενός θρησκευτικού τεμένους, του οποίου τον χαρακτήρα δεν είμαστε σίγουροι για το ποιος θα εγγυηθεί. 

Με δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα σε μια περιοχή του Λονδίνου όταν κολλήθηκαν αφίσες με σύνθημα GAY FREE AREA*, εμπνευστής τους ένας 19χρονος μικροαστός που νόμιζε πως θα κάνει αντάρτικο αλά Αλ-Κάϊντα και έφαγε φυλακή, μόνο, 14 μήνες. Αντέχει λοιπόν ένα τέτοιο τέμενος να γνωρίζει πως στην περιοχή του Βοτανικού πίσω απ΄τις νταλίκες γίνεται ψωνιστήρι τα βράδυα και πως το πρωί τα καφέ του Γκαζίου είναι γεμάτα λούγκρες;

Πρέπει όμως πια να κατανοήσουμε πως όσο κι αν δεν μας αρέσει να ζούμε σε μια περιοχή που κατακλύζεται από μετανάστες το πρόβλημα στην ουσία βρίσκεται στην τσέπη μας γιατί αν είχαμε οικονομική άνεση θα μετακομίζαμε σε καλύτερες συνοικείες.

Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσουν αρκετοί άνθρωποι πως μπορεί να ζουν στη Γλυφάδα και ο γείτονας τους να είναι μουσουλμάνος με 4 παιδιά, χωρίς να προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα, ακόμα κι αν διαφέρουν πολύ στις πεποιθήσεις. Αλλά ποιος δεξιός και συντηρητικός Έλλην & Χ.Ο. διαφέρει ουσιαστικά στις ιδέες από έναν συντηρητικό μουσουλμάνο; Ποια η διαφορά των Γκρίζων Λύκων από τη Χρυσή Αυγή; Ίσως μονάχα το ότι οι δικοί μας νεοναζί είναι και μαφιόζοι.

Οι μοντέρνοι μουσουλμάνοι υπάρχουν και προσπαθούν καθημερινά να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες. Ας προσπαθήσουμε να χτίσουμε γέφυρες και όχι να θεωρούμε άπαντες ως εξτρεμιστές και ταλιμπαν, τέτοιοι άλλωστε είναι και άπειροι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. 

Αυτοί που αντιδρούν στην ανέγερση, αντιδρούν και στην συντηρητικοποίηση της κοινωνίας; Αντιδρούν στην εγκατάλειψη των αρχαίων εθνικών ναών; Αντιδρούν στην περαιτέρω ανέγερση εκκλησιών των Ορθοδόξων λες και ζούμε στη θεοκρατία του ΙΡΑΝ; Αντιδρούν στο Ιερό Real Estate της θρησκευτικής μαφίας που χει απλωθεί σαν μάστιγα πάνω απ΄την Ελλάδα και υπονομεύει την ειρήνη σε κάθε τομέα κοινωνικό οικονομικό πολιτικό διεκδικώντας με Οθωμανικά Χρυσόβουλα παρακαλώ, την υποτιθέμενη περιουσία της; (Διαβάστε Εδώ*)

Εμείς οι πολίτες με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό θα έπρεπε να γνωρίζαμε και να κατανοούσαμε το πόσο δύσκολη είναι μια στιγματισμένη ζωή. 

Βέβαια ό,τι και να πούμε εμείς τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους αφού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...