Το πάθος του Γεωργιάδη για Τομπούλογλου



Μαζί με τον χαζεμένο απατεώνα Λιάπη και τόσους άλλους γαλάζιους νεοδημοκράτες, λαμόγια και φοροφυγάδες, ένας ακόμη μιζαδόρος αφέθηκε ελεύθερος...
Ο Χάρης Τομπούλογλου εκτός από διοικητής του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ήταν και υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας. Ήθελε επίσης να εκλεγεί και δήμαρχος! Δηλαδή εμείς δεν έχουμε να κρατήσουμε το ένα μας αυτοκίνητο κι αυτοί οι αχόρταγοι έχουνε δυό δουλειές, από την μια συνήθως απλά πληρώνονται, χωρίς να πατάνε. Όπως είδαμε και στην ΕΡΤ μαζί με τα ξερά κάηκαν και τα χλωρά.
Το θέμα μας εδώ βέβαια αποτελεί η σεξουαλικότητα του Τομπούλογλου αφού έχει και το όνομα και τη χάρη. Στο παρελθόν ο ανοιχτά ομοφυλόφιλος και αναρχοαυτόνομος (...βάλε και θεότρελος) Παναγιώτης Χατζηστεφάνου συνεργαζόταν συχνά με τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος σε πρόσφατο άρθρο στο zougla κατηγορούσε τον Τομπούλογλου επειδή ήταν ουσιαστικά ομοφυλόφιλος και γιαυτό ανάξιος για δημόσια αξιώματα. Φυσικά ο Τριανταφυλλόπουλος μπορεί να εννοούσε πως ο Τομπούλογλου ήταν πούστης με τα όλα του, γιαυτό θα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί, σε σχέση πχ με τον άμεμπτο και συχνά φιλοξενούμενό του σε εκπομπές Π.Χατζηστεφάνου ο οποίος του έκανε νούμερα.
Ο Τριανταφυλόπουλος έψαχνε κάποια περίοδο για λεφτά, βρήκε λοιπόν τον Τομπούλογλου, τον παγίδευσε και τον απειλούσε πως θα βγάλει στον αέρα όλες του τις προστυχιές και τις ανωμαλίες, σε μια εποχή που πήγαινε για βουλευτικά αξιώματα, αποσύροντας έτσι την υποψηφιότητά του υπό το φόβο ξεσπάσματος μεγάλου κίτρινου σκανδάλου που θα έβλαπτε την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας.
Λες και τις πουστιές εκεί μέσα μόνο τα ομοφυλόφιλα στελέχη τις έκαναν, οι άλλοι ήταν άγιοι και άξιοι!

Το θέμα σήμερα είναι ότι ο Τομπούλογλου δεν αποκαλύφθηκε τότε, καρφώθηκε όμως, ύστερα λούφαξε για λίγα χρόνια. Όμως λόγω των ικανοτήτων του το κόμμα της Ρηγίλλης δεν τον άφησε έτσι, να τα λέμε αυτά, του παραχώρησε κάποια προνόμια...μέχρι σήμερα που ο Άδωνις έχοντας γίνει υπουργός αποφάσισε να εξυπηρετήσει τα μεγαλοσυμφέροντα που έπρεπε (όπως διαβάσαμε στο HOT DOC και γενικά πατήστε τις λέξεις Σκάνδαλο-Γεωργιάδης να δείτε ολόκληρες λίστες με τις δικές του πουστιές), αλλά να πραγματοποιήσει και εκκαθαρίσεις μέσα στο κόμμα γιατί έχει κι αυτός κόσμο που πρέπει να βολέψει.
Έτσι λοιπόν από την μια θα λέγαμε πως ο Σαμαράς έβαλε τον βλάκα στο υπουργείο για να πουλάει τρέλα και να ασχολούμαστε μαζί του, αλλά επειδή έχει όραμα, είναι πρωθυπουργός από τζάκι, σοβαρός και υπεύθυνος και θέλει να αναστήσει την Ελλάδα, αποφάσισε να κινητοποιήσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και να διώξει τα κακοποιά στοιχεία που μόλυναν τον κράτος και την παράταξη.
Εμείς πιστεύουμε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι υπεύθυνος για τη σύλληψη Τομπούλογλου, γιαυτό είχε και το θράσος να μας ζητάει να εκτιμήσουμε το γεγονός πως κάποιος που παρανόμησε, αν και μέλος του κόμματος, συνελήφθη, ενώ θα μπορούσαν να το καλύψουν και να τον προστατεύσουν.
Μα τι καλύτερο από το να θυσιάσεις έναν πούστη διαμορφώνοντας το νέο κόμμα που ανήκεις;

Ο ομοφοβικός ψωνισμένος πανηγυρτζής χρειαζόταν μια νίκη, να αποδείξει πως αξίζει τη θέση του και να ρίξει στάχτη στα μάτια, απομακρύνοντας το παράσιτο, δημιουργώντας εντυπώσεις, πετυχαίνοντας να αποκαλύψει και να καταδώσει κάποιον που είναι και ομοφυλόφιλος, ντροπιάζοντας διπλά και το κόμμα.

Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια ο Μπουμπούκος κι είμαστε σίγουροι πως έπεται συνέχεια...είναι πολλές οι δεξιές λούγκρες που θα ρουφιανέψουν για να καλύψουν τα δικά τους και θα εκδιώξουν για να ξεκαθαρίσουν το κόμμα και να βάλουν πιο δικούς τους και πιο του χεριού τους.

Ας θυμηθούμε τις δηλώσεις του εκνευριστικότατου Αργύρη Ντινόπουλο προς το ΣΥΡΙΖΑ "πηγαίντε να κάνετε κάνα gay pride" και ας δούμε και τι δήλωσε ο δήμαρχος ΝΔ Πειραιά  στον Αlpha 989, με αφορμή σχετική διαμαρτυρία στον αγιασμό των υδάτων, με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ.
"Αναγνωρίζω το δικαίωμα κάποιου να είναι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν τον θέλω στο περιβάλλον μου και δεν τον εμπιστεύομαι στο δημόσιο βίο", είπε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...