Προοδευτικές δυνάμεις My Ass! Φτύστε τη Δεξιά στα μούτρα!

Άποψη γκευ Δεξιού ψηφοφόρου: "Δεν υπερασπιζομαι το gay γαμο και υιοθεσια. Για μενα η οικονομια μιας χωρας και το ευζην της πλειονοτητας ειναι πιο σημαντικα απο το ατομικο μου συμφερον".

Εδώ και 30 χρόνια μας λένε τα ίδια και θα συνεχίσουν να μας τα λένε για άλλα 30 χρόνια... η κοινωνία δεν είναι έτοιμη.. έχουμε άλλες ανάγκες και άλλες υποχρεώσεις τώρα.. Είναι άλλα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν... θα αντιδράσει η κοινωνία αν ασχοληθούμε τέτοια εποχή με αυτό το θέμα... είναι άλλες οι προτερεότητες της κυβέρνησης...

Κάθε σοβαρός άνθρωπος καταλαβαίνει πως οι "Προοδευτικές Δυνάμεις" της χώρας ούτε μακρυνή συγκένεια δεν έχουν, με τα σόγια, τους νταβατζίδες και τους μπατζανάκιδες, της Νέας Δημοκρατίας και γενικότερα της δεξιάς. Όχι ψήφισαν σε τόσα και τόσα απαραίτητα νομοσχέδια κοινωνικής αναμόρφωσης όπως τον γκέυ γάμο, την αποσυμφόρηση των φυλακών, την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών και κυρίως της κάνναβης.Όχι επίσης ψήφισαν για την φροντίδα απεξάρτησης των τοξικομανών, για την ελευθερία των υγιών πολιτών να καπνίζουν και να καλλιεργούν ό,τι θέλουν στο κήπο τους χωρίς να πληρώνουν Φ.Π.Α. 23% και μάλιστα να τους απαγορεύεται, απ΄τη στιγμή που το πληρώνουν νόμιμα όπως π.χ. το τσιγάρο, να καπνίσουν τελικά δημόσια. Ας μη σταθούμε στη γραφειοκρατία της Ευρώπης που ήξερε αλλά έκανε τα στραβά μάτια ή για το γεγονός πως ενώ για παράδειγμα έχουμε κοιτάσματα λιγνίτη μας απαγορεύουν για δήθεν οικολογικούς λόγους να συνεχίσουμε. Πρώτα δηλαδή προβάλουν τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κάνουμε κάτι κι ύστερα το παίρνουν και το κάνουν αυτοί. Όπως ακριβώς συμβαίνει και τη μακροχρόνια υποκρισία της δεξιάς σε αυτήν τη χώρα. Όλα τα κάνει, όλα τα αποδέχεται στα κρυφά, στα φανερά όμως το χριστούλη, την μπαναϊα και το κακό συναπάντημα!
Τώρα μας τρομοκρατούν με τη δραχμή, λόγω της ανόδου μιας πραγματικά προοδευτικής δύναμης, οτι έτσι θα καταστραφούμε με τη δραχμή, θα γίνουμε Βουλγαργία και Αλβανία, τη στιγμή που από το 2008 δεν έχει μειωθεί  η γραφειοκρατία για να βοηθήσει την ανάπτυξη και να δημιουργηθούν εγχώριες ή να έρθουν περισσότερες ξένες επιχειρήσεις να επνδύσουν στην Ελληνική αγορά, αν και σπαταλήθηκαν τεράστια ποσά για τεχνολογίες που δεν αναπτύχθηκαν ποτέ μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα 650 εκατ. ευρώ για διοικητική μεταρρύθμιση και 800 εκατ. ευρώ για ψηφιακές λύσεις. Η πελατοκρατεία της Δεξιάς όπως και ο κομματικός στρατός της στο δημόσιο, αλλά ούτε και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα δεν μειώθηκαν ποτέ λόγω "πολιτικού κόστους". Από τη μια έχουμε τη γραφειοκρατία που κανονίζει εύκολα τους χρηματοδότες του εκάστοτε κόμματος και από την άλλη άλλους ελεύθερους ανθρώπους που για παράδειγμα θα πρέπει να λαδώσουν για να καταφέρουν όχι να ανταγωνιστούν απλά τους επιδοτούμενους ψευτοεπιχειρηματίες αλλά για να βάλουν κι ένα πλοίο σε άγωνη γραμμή.  Από την άλλη μεριά υπάρχουν εργαζόμενοι που τα δικαιώματα τους δεν προστατεύονται απο τίποτα και απολύονται από τις δουλειές τους αν γίνει φανερό για παράδειγμα πως είναι οροθετικοί! Η Κοινωνία μας λοιπόν είναι έτοιμη να δεχθεί οριζόντιες περικοπές και μνημόνια αλλά δεν είναι έτοιμη να αποδεχτεί δύο ανθρώπους που αγαπιούνται! Οι αμυντικές δαπάνες επίσης δεν έχουν μειωθεί λόγω μίζας, αλλά με την δικαιολογία της υπεράσπισης Ευρωπαικού εδάφους συνόρων τα οποία όμως οι δυνάμεις της Ευρώπης δεν μας τα εγγυόνται. Όλες οι γειτονικές χώρες έχουν καταργήσει την υποχρεωτική στράτευση, εκτός Τουρκίας που όμως κι εκεί αφενός ο Ερντογάν στείρωσε τη στρατιωτική του ηγεσία, φυλακίζοντας και τη συνομωτική Εργκενεκον, αφετέρου από την άλλη μεριά έχουν ένα διαρκές μέτωπο με το Κουρδιστάν. Οι Τούρκοι όμως μετά τη χρεωκοπία τους ακμάσανε, δεν έσωσαν επιχειρήσεις ιδιωτών όπως οι τράπεζες μας, με λεφτά του λαού και υπέρμετρη φορολογία ύστερα. Χωρίς Κοινωνική Δικαιοσύνη, χωρίς σχέδιο ανάπτυξης, αλλά παραμόνο με αυστηρή λιτότητα. Πως λοιπόν οι Έλληνες πολιτικοί και μάλιστα της Δεξιάς έχουνε το θράσος να ζητούν τη ψήφο μας όταν έχει πλέον αποδειχθεί περίτρανα οτι συνεχώς κάνουν ό,τι ακριβώς τους συμφέρει και μάλιστα το βαφτίζουν και υπευθυνότητα. Η Ευρώπη δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα για την υπεράσπιση των ΛΟΑΤ μειονοτήτων και δεν θα αργήσει η ώρα που οι νεοναζί θα επιτήθονται όχι μόνο σε "λαθρομετανάστες" αλλά και σε Έλληνες ομοφυλόφιλους και αντιφρονούντες στον εκφασισμό του έθνους. Ανεξάρτητα από τις ιδεολογίες του καθενός και τις εμμονές του υπάρχει και κάτι που λέγεται "ανθρωπιά" και κάτι άλλο που ονομάζεται "αξιοπρέπεια". Τέτοιου είδους λοιπόν Ευρώπη μπορείτε να την βάλατε στον δικό σας κώλο, όχι στο δικό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...