ΟΛΟΙ ΣΤΟ ATHENS PRIDE 8/6/13 & ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Οι μάχημοι ΛΟΑΤ τιμώντας τον ιστορικό ξεσηκωμό του Stonewall στις 28 Ιουνίου του 1969, όπου μαύροι άσπροι κι Ινδιάνοι Ομοφυλόφιλοι Λεσβίες Διεμφυλικές και Αμφισεξουαλικοί εξεγέρθηκαν ενάντια στην μικροαστίλα και την καταστολή και την καταπίεση.

Περιμένουμε εναγωνίως την εμφάνιση οποιουδήποτε επίδοξου Φασίστα Χριστιανοταλιμπάνου ή ψευδοδωδεκαθεϊστή, Χρυσαυγίτη ή Κνίτη, Γαύρου ή Βάζελου, για μια τελική αναμέτρηση που θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο!

Τα θολωμένα από την αγαμία μυαλά των καμένων εθνικιστοειδών που θεωρούν, κάθε χρόνο, πως οι αφίσες μας βλασφημούν, ας ψάξουν πρώτα να βρούν το θεό τους και ύστερα μπορούν ας αποπειραθούν να αρθρώσουν ξανά λέξεις όπως Ιερά και Όσια.

Εμείς οι ΛΟΑΤ φτιάξαμε και την πατρίδα τους και την κουλτούρα τους, Σε εμάς τα χρωστάνε όλα!

Όλοι οι στρατηλάτες και οι περισσότεροι διανοούμενοι που έμειναν στην ιστορία και έκαναν την Ελλάδα γνωστή στο εξωτερικό ήταν σεξουαλικώς απελευθερωμένοι και απενεχοποιημένοι!

Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά σε εκβιασμούς και απειλές από σύγχρονους τριάκοντα τυράννους, δεν θα καταλήξουμε ούτε να απολογούμαστε σαν τον Σωκράτη, ούτε να πιούμε κώνειο.

Κάθε χρόνο θα γιορτάζουμε, θα πανηγυρίζουμε, θα περελαύνουμε προς τιμήν του παγκόσμιου ΛΟΑΤ κινήματος που ξεκίνησε και καθιερώθηκε από το το stonewall της Αμερικής.

Είναι υποχρέωση μας προς όλους εκείνους που πάλεψαν για να μην γνωρίσουν οι επόμενες γενιές την καταπίεση και τον σκοταδισμό. Το Pride είναι η κομμάτι της κοινής μας κουλτούρας και της ιστορικής μας μνήμης. Έχουμε πολλούς ακτιβιστές να τιμήσουμε, από κάθε φυλή και κάθε χώρα του πλανήτη. Σε ακτιβιστές gay χρωστάμε το ότι σήμερα δεν κινδυνεύουμε να αφανιστούμε από το aids. Αυτοί πλήρωσαν το τίμημα για να αποκτήσουμε εμείς τη γνώση και το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση.

Οι ψυχές των δικών μας ροζ και πολύχρωμων αγωνιστών, ο θεός Έρωτας και όλο το Ολυμπιακό Πάνθεον είναι μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...