ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ

Το γεγονός ότι υπάρχουν και οι Γυναικωτοί (να το πω λαϊκά) και εκείνοι οι gay που εμφανώς παίρνουν μια κάποια απόσταση από το ΜΑΤΣΟ ΑΡΡΕΝΩΠΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ... είναι δείγμα και πράξη Επαναστατική, Ριζοσπαστική και Αντικομφορμιστική....αντίθετα όμως για σένα που έχεις υποστεί αυτήν την πλύση εγκεφάλου των ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ το να θεωρείς αυτή την έκφραση διαφοροποίησης από το Κατεστημένο (δηλαδή μιας σεξουαλικότητας προσκείμενης στο μητριαρχικό πρότυπο) ως κάτι το κλισέ ή το αναξιοπρεπές ή πρόστυχο ή γελοίο ή ή...  είναι μια πράξη Υποταγής, Ενσωμάτωσης, Αυτοκαταπίεσης και Αυτοαναίρεσης του πραγματικού/απόκρυφου Εγώ και Είναι σου, για χάρη της συνέχισης, της επικράτησης, μιας Σαδομαζοχιστικής, Πατριαρχικής, Καταδυνάστευσης και Υποκρισίας.
Μια κουλτούρα η οποία προκάλεσε στην ανθρωπότητα άπειρες νευρώσεις, ψυχώσεις κι απαγορεύσεις και τελικά αιματηρές εκρήξεις!

Είσαι ακόμα στο στάδιο νεάντερνταλ είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα όταν υποκύπτεις στην ενσωμάτωση και υποτάσσεσαι στην Ματσο Πατριαρχία και την Σεμνοτυφική Επίδειξη, Επικράτηση κι Επιβολή.

ΚΛΙΣΕ είναι οι Ετεροφυλόφιλοι που ποζάρουν αυτάρεσκα και καθώς πρέπει κι από την κλειδαρότρυπα κάνουν τα ΑΙΣΧΗ!!!

Μπορεί να μην σου αρέσει η θηλυπρέπεια αυτό δεν σημαίνει πως είσαι σε θέση να μας κουνάς το δάχτυλο.

Κλισέ είστε εσείς που θέλετε να γίνουμε όλοι ίδιοι να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι και καλουπωμένοι στους δικούς σας όρους μοτίβα και στεγανά μην τυχόν και σας διαταράξουμε τον παράδεισο και μας ζητάτε ένα αξιοπρεπές? GAY PRIDE χωρίς "παρέλαση ξεβράκωτων" να εξομοιωθούμε δηλαδή με την μιζέρια και για πέπλο τον ευσεβισμό σας, ώστε να μας κάνετε τη χάρη... να μας αποδεχτείτε!

Χ.Α. Χ.Α. Χ.Ο. Χ.Ο.

ΣΤΡΕΗΤ ΠΑΝΤΟΥ... ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...