Γιατί οι ΛΟΑΤ ΔΕΝ πρέπει να ψηφίσουμε ξανά ΣΥΡΙΖΑ

Οι ετεροφυλόφιλοι ψηφοφόροι φαίνεται να αδυνατούν να κατανοήσουν πως οι ομοφυλόφιλοι ψηφοφόροι δεν μπορούν να συνεχίζουν πια να τα κουτσοβολεύουν, για χάρη κάποιας πλειοψηφίας που πάντοτε τους απέκλειε έμεσα ή άμεσα.
Πρόσφατα σ
την Προγραμματική Διαβούλευση του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ως καλεσμένος και ο "βαρβάτος" βουλευτής Νικολόπουλος.
Αυτός που έγραψε << από την Ευρώπη των Εθνών, στην Ευρώπη των Πουσταριών >>, για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου. 

Οι ετεροφυλόφιλοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν την εντύπωση πως μας έχει μείνει υπομονή για δηλώσεις (του ίδιου του Τσίπρα που αποφάσισε να χαϊδέψει και τα αυτιά των νοικοκυρέων) όπως << αφού σταθεροποιηθεί η κοινωνική και οικονομική ζωή >> θα ανεχτούμε να μας ξεπετάξει ένας ΣΥΡΙΖΑ με ένα πρόχειρο σύμφωνο συμβίωσης και ούτε γάμους ούτε υιοθεσίες θα δούμε ποτέ. Δεν θέλουν να μπουν στη θέση μας, να κατανοήσουν πως αισθανόμαστε, αυτό είναι ενδεικτικό της υποκρισίας της καθολικής Αριστεράς. Νομίζουν πως εν έτη 2015 θα περιμένουμε να έρθει η "αλλαγή" να τακτοποιηθούν οι ίδιοι με τις οικογένειές τους, που εμάς μας έχουνε γραμμένους και μας θυμούνται μόνο όταν πρόκειται να αποδείξουν, με λερωμένες και τσαλακωμένες δηλώσεις μετανοίας, πως διαφέρουν από την άκρα Δεξιά. Ας δείξουμε λοιπόν κατανόηση, όπως λένε πολλοί από αυτούς, να μην υποδαυλίσουμε τις προσπάθειες για "ανατροπή"... 
Η επανάσταση όμως δεν μπορεί να έρθει όταν συνομιλείς με εκείνους που ξεστομίζουν λέξεις όπως << πουσταριά >>, αναφερόμενοι σε δυνάμεις εξουσίας της Ευρώπης, την ώρα που ο φοιτητικός σου όχλος εγκαλεί τους πάντες για ρατσισμό και ισλαμοφοβία. Λες και δικαιούμαστε να κράζουμε μονάχα τους φονταμενταλιστές Χριστιανούς, την ίδια στιγμή που τελικά με αυτούς συζητείται η συνεργασία και ζητείται η αποδοχή.

Το να παριστάνεις τον προοδευτικό, όταν υποστηρίζεις παράλληλα ανελεύθερες δημοκρατίες και κυρίως ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι τουλάχιστον υποκρισία. Πέρα από την αντισημιτική ρητορική των ΝΑΖΙ που έχει υιοθετήσει η Αριστερά, αρνείται να κατανοήσει πως όταν το Ισραήλ παραχωρεί πλήρη δικαιώματα στη ΛΟΑΤ κοινότητα, ενώ παρέχει άσυλο και ευκαιρίες καριέρας π.χ. σε τρανσέξουαλ από την Παλαιστίνη, αφού εκεί τις σκοτώνουν, δεν το κάνει για να ρίξει στάχτη στα μάτια για τα "εγκλήματά του" απέναντι σε έναν λαό που κάνει πως αγωνίζεται (όπως θέλουν να παρουσιάζουν) όχι όμως για ανοιχτή δημοκρατία μα για ισλαμική σαρία και τζιχάντ, αλλά επειδή το δυτικό Ισραήλ θεωρεί το δικαίωμα των ΛΟΑΤ στη ζωή αυτονόητο.
 
Την ίδια στιγμή που η Ρωσία υπογράφει συμφωνίες με την Τουρκία. Το τμήμα εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει πως δεν πρέπει να << μπλεχτούμε στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών της Μεσογείου>>, υποδαυλίζοντας τη σημασία και την νέα τριπλή συμμαχία Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ, η οποία στο κάτω κάτω είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να έχει ποτέ της η Ελλάδα, αφού όταν συνεργάζεσαι με ένα κράτος που στο εσωτερικό του οι ΛΟΑΤ αντιμετωπίζονται πραγματικά ισότιμα, μοιραία θα ακολουθήσεις, ενώ όταν συνεργάζεσαι με εκείνους που απαγορεύουν οτιδήποτε το διαφορετικό, δικαιολογείσαι και μένεις στο περίμενε. Να συμπληρώσουμε εδώ πως οι Ισραηλινοί τρέφουν μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, ασχέτως αν ο Έλληνας τους αποκαλεί υποτιμητικά σιωνιστές, τσιγκούνιδες, κωλοεβραίους που ελέγχουν τον κόσμο (ενώ θα έπρεπε να τον ελέγχουμε εμείς!).

Δηλαδή να αφήσουμε τον παρανοϊκό Σουλτάνο Ερντογάν να αλωνίζει, που δεν κοιτάζει καν να αυξήσει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών του, αλλά χτίζει παλάτια για τον εαυτό του, να εκμεταλλεύεται ο ίδιος το φυσικό αέριο της Κύπρου, την ίδια στιγμή που αγοράζει το κλεμμένο πετρελαιο από τον ISIS, που πετάει από ταράτσες ομοφυλόφιλους, μέχρι να χτυπήσουν οι Τζιχαντιστές και τη δική μας πορτα. Παράλληλα με τον πόλεμο στη Συρία, η Χαμάς, η πλουσιότερη τρομοκρατική ισλαμοναζιστική οργάνωση στον κόσμο, που λυμαίνεται τη Γάζα και τα παλαιστινιακά εδάφη και επίσης έχει ξεκάνει κάθε ομοφυλόφιλο που δεν πρόλαβε να δραπετεύσει στο Ισραήλ, άνοιξε τα νέα γραφεία της στην Τουρκία. Σε αυτό το σημείο υπάρχουν υποψίες πως συνδέεται και η τρομοκρατική επίθεση αγνώστων στην Ισραηλινή πρεσβεία, ώστε δηλαδή να υποδαυλίσουν τις αναπτυσσόμενες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, προστάτιδων της Κύπρου.
 
Πρόσφατα με την εκμετάλλευση των Σύρων προσφύγων, κάποιοι αναρωτηθήκαμε για ποιο λόγο, ως μουσουλμάνοι και αυτοί, δεν ζητούνε άσυλο στη Σαουδική Αραβία ή στο Κατάρ, ή στο Ντουμπάι, αλλά επιμένουν να διοχετευτούν στην "Ιμπεριαλιστική" και "Καπιταλιστική" δύση. Για ποιο λόγο δεν γίνεται καμία διαδήλωση ενάντια στις Αραβικές χώρες που θησαυρίζουν από τον μαύρο χρυσό και ποτέ δεν κατηγορούνται; 

Έγινε μάλιστα γνωστό πως ο αρχηγός των (Podemos) Ισπανών συμμάχων και καμάρι του Τσίπρα, πληρωνόταν αδρά από το ΙΡΑΝ. Το οποίο απαγχονίζει τόσο ομοφυλόφιλους όσο και γυναίκες, ενώ σήμερα έχει προκύψει επισιτιστική κρίση, οι πολίτες του αγοράζουν με κουπόνια ψωμί, περιμένοντας στην ουρά, αλλά κατά τα άλλα ο ανώτατος άρχων συνεχίζει τις απειλές προς άλλες δημοκρατίες, απαιτώντας μάλιστα να επιτρέψουν στην Ισλαμική "δημοκρατία" να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Το ίδιο συμβαίνει και με την αγαπημένη Βενεζουέλα, αφού ο Τσάβες αγαπά τα αμερικάνικα Hammer jeep, αλλά όχι τα ίσα δικαιώματα των ΛΟΑΤ.

Η σημερινή Αριστερά κρύβει επιμελώς ειναι το ρατσιστικότατα ομοφοβικό μέχρι υστερίας πρόσφατο παρελθόν της κομμουνιστικής Αριστεράς διεθνώς.

Ποια είναι τώρα είναι η εγχώρια πραγματικότητα ύστερα από 4 χρόνια προσπαθειών που υποτίθεται θα οδηγούσαν Πρώτη Φορά Αριστερά;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα, αποφάσισε να γίνει πασοκ γιατί ο κόσμος το ήθελε, μάζεψε ένα κάρο σαχλούς θυσιάζοντας την ιδεολογία για την οποία κάποιοι φάγανε τα καλύτερά τους χρόνια, με σκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις, τα κουκιά, τις εκλογές αλλά κι αυτές χωρίς πρόγραμμα, χωρίς κατεύθυνση, χωρίς σοβαρή εξωτερική πολιτική και διεθνή στήριξη, πέρα από μια, γενικευμένη παγκοσμίως, διάχυτη ανάγκη της κοινωνίας για αλλαγή, η οποία βέβαια είναι επιρρεπής στις ανακατευθύνσεις και τον αποπροσανατολισμό.

Ο ένας ή δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραμένουν φωτεινά παραδείγματα, δεν είναι σίγουρο πως θα επιβιώσουν, όταν θα υπάρξουν άλλοι που θα αποτελούν μαριονέτες, άλλωστε τόσο η ανεξαρτητοποίηση όσο και η κοπαδοποίηση έγινε ορατή πρώτα στη συγκυβέρνηση που πασχίζει για τους 155 σε κάθε νομοσχέδιο. 

Παράλληλα προκειμένου να εξασφαλίσει πλειοψηφική υπεροχή στο κοινοβούλιο, θυσιάζει τον όποιο προοδευτισμό του έχει απομείνει με υποσχέσεις προς τους ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ, ενώ τις επικείμενες εκλογικές του λίστες αναμένεται να κοσμήσουν πολλοί πρώην πασόκοι.
Όσοι μάλιστα διάσημοι καλλιτέχνες ομοφυλόφιλοι το στηρίζουν, ποτέ τους δεν έχουν βγάλει άχνα για να υπερασπιστούν την ΛΟΑΤ κοινότητα και να φροντίσουν τα παιδιά που σήμερα είναι 18 χρονών να μην αυτοκτονήσουν. Γιατί βλέπετε οι αυτοκτονίες του λαουτζίκου μετράνε μόνο όταν εξυπηρετούν την ατζέντα της αντιπολίτευσης.
 

Ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε να γλείψει τη Ορθόδοξη μαφία της Ελλάδος. Η εκκλησία όμως έχει χάσει την οικουμενικότητά της, φυτοζωεί ιδεολογικά έχοντας υιοθετήσει φασιστικές ιδέες, παριστάνει την προστάτιδα της εθνικοφροσύνης και του συντηρητισμού. Δεν έχει τίποτα να προσφέρει πέρα από τα λεφτά και την εξουσιαστική της επίδραση πάνω σε μια μεγάλη μερίδα αμόρφωτων πληβείων. Αναρωτιόμαστε αν η Αριστερά ήθελε πραγματικά να ανατρέψει το μόνιμο αυτό ιδιότυπο Ελληνικό καθεστώς, δεν θα αφαιρούσε τα προνόμια του παπαδαριού αντι να θερμαίνει τις επαφές της, ως επικείμενη εξουσία, μαζί του; Αν τελικά δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτό, ας πάψει να υπόσχεται και να κοροϊδεύει, γιατί το επόμενο στάδιο, στην προτίμηση του όχλου, θα είναι η Χρυσή Αυγή.

2 σχόλια:

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...