Μαχητής ΛΟΑΤ δικαιωμάτων, Σιωνιστής, Μουσουλμάνος απ΄το Αφγανιστάν

Ένας νέος Χέρτζλ, ο Σιωνιστής μουσουλμανικής οικογένειας, άθεος και ομοφυλόφιλος, ερευνητής από το Αφγανιστάν!

Ο Νέματ Σαντάτ είναι ένας επαναστάτης με πολλές αιτίες, που θαυμάζει τα επιτεύγματα του Ισραήλ και της Εβραϊκής κληρονομιάς, μάχεται ενάντια στην ομοφοβία και την προσπάθεια εκείνων που κατηγορούν το Ισραήλ για  pink washing, όταν την ίδια στιγμή αδιαφορούν για τα εκατομμύρια ανθρώπων στον Ισλαμικό κόσμο, που διώκονται, καταπιέζονται και δολοφονούνται επειδή είναι ομοφυλόφιλοι ή γυναίκες.

Ένας δημοκρατικός άνθρωπος που γνωρίζει στο πετσί του τι θα πει ρατσισμός, σεξισμός και βια και ξέρει πολύ καλά να ξεχωρίζει την έννοια δημοκρατία και ελευθερία και που ακριβώς μπορεί να τη βρει και που όχι.

Δυστυχώς όμως όλα αυτά δεν αρέσαν στην κοινότητά του. Δέχτηκε άπειρες απειλές για τη ζωή του, έχασε τη δουλειά του ως καθηγητής, ενώ εκφράζει φόβους πως θα κατηγορηθεί ως εγκληματίας βάση του Ισλαμικό νόμου.

Στη συνέντευξή του στη Φωνή του Ισραήλ, εκφράζει την επιθυμία του ο κόσμος να σταματήσει επιτέλους να δικαιολογεί τον εξελισσόμενο εξστρεμισμό του Ισλάμ και της βιας, δηλώντας μάλιστα πως το Ισραήλ πρέπει να λάβει το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Ακούστε τη συνέντευξή του, τι σημαίνει για αυτόν Σιωνισμός και πως εξετάζει ιστορικά τη δημιουργία και την ανάγκη διατήρησης και υπεράσπισης της μοναδικής δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή.

Η ραδιοφωνική συνέντευξη εδώ: http://www.voiceofisrael.com/next-theodor-herzl-ex-muslim-gay-atheist-afghanistan/

Εδώ το πρωσοπικό του ιστολόγιο: http://nematsadat.blogspot.gr/2014/10/the-kite-runner-view-about-israel.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...