Η συλλογή S&M πορνό Καθολικού Ιερέα

Καθολικός Ιερέας που βρέθηκε κατηγορούμενος για τη σεξουαλική κακοποίηση τριών αγοριών, ανακαλύφτηκε να διατηρεί μεγάλη συλλογή σαδομαζοχιστικών πορνοταινιών.

Ο Πατέρας Anthony McSweeney, 68 χρονών, αρνείται πως βίασε τους εφήβους, μεταξύ του 1979 και 1981 στο ορφανοτροφείο του Grafton.
Σύμφωνα με το BBC, ο παπάς παραδέχτηκε στο δικαστήριο, πως οντως προμηθεύτηκε τις ταινίες αυτές στο Αμστερνταμ, τις οποίες κρατούσε μυστικά ώσπου ανακαλύφτηκε από την καθαρίστριά του στην περιοχή του Εσεξ.
Επιπλέον παραδέχτηκε πως ο διευθυντής του ορφανοτροφείου του έδειξε μια ταινία με παιδεραστικό περιεχόμενο, το οποίο όμως δεν του προκάλεσε ενδιαφέρον.

<<Ντρέπομαι πολύ...>> δηλώνει ένας ακόμη αντιπρόσωπος του Χριστιανισμού και η δίκη συνεχίζεται.
 Πηγή

Την ίδια στιγμή σε μια σκανδαλώδη απονενοημένη κίνηση, το συμβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου για τα δικαιώματα των παιδιών αποφάσισε να προσλάβει για συμβουλευτική Μουσουλμάνους ιερείς, με εξτρεμιστικό λόγο και δράση, πιστεύοντας πως έτσι θα αποτρέψει και τα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας της χώρας από το να προβαίνουν σε παιδεραστικά εγκλήματα.
Η αφορμή δόθηκε ύστερα από την καταδίκη για 59 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων παιδιών από 5 Πακιστανούς και 2 Βορρειοαφρικανούς Μουσουλμάνους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...