ΧΡΙCΤΙΑΝΙΚΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ PRIDE 2016


Ανακοινώθηκε η νέα διαφημιστική καμπάνια για το φετινό φεστιβάλ υπερηφάνειας, εμπνευσμένη από τα γεγονότα που "σημάδεψαν" το 2015, με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Άνθιμο και τις συνεχείς δηλώσεις του.
Όπου υπάρχει και χαρά το αντίστροφο είναι η μιζέρια. Δεν θα έλειπαν λοιπόν και οι αντιδράσεις από τις γνωστές συμπλεγματικές γκρούπες που θέλουν συνεχώς να κάνουν φασαρία για να δικαιώνουν την ανιαρή τους ύπαρξη. Δεν καταλαβαίνουν από χιούμορ και τους είναι μάλιστα και δύσκολο να αποδεχτούν, ζώντας στο δικό τους παράλληλο σύμπαν, πως η χώρα είναι Χριστιανορθόδοξη, οπότε κάπως έτσι θα παίζει, δικαιωματικά οικειοποιούμενη η κοινότητά μας όλα εκείνα που την κρατούσαν στην αφάνεια τόσες δεκαετίες, ή όλα εκείνα που επίσης της ανήκουν, ως κοινότητα ΛΟΑΤ γεννημένη και μεγαλωμένη σε αυτό το έθνος.

Δεν άργησαν λοιπόν από τη μια κάποιοι να τρολάρουν και να κάνουν χιούμορ και άλλοι να αρχίσουν τις γνωστές θλιβερές υστερίες.

<< Μετά το "Ανθιμε, Αγάπα", ώρα να αποκατασταθεί ευθέως το τόσο, ω τόσο!, παρεξηγημένο μήνυμα του Ευαγγελίου. Για το καλό της ευαίσθητης, ω τόσο ευαίσθητης πια!, ψυχοσύνθεσής μας. Διπλό το πατρονάρισμα και στη μέση το σώφρον Pride. Πρόταση για το 6ο Pride: "ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!" -- Μαρία η Μαγδαληνή. >>Κι επειδή στο διαδίκτυο κανείς δεν μπορεί να τρολάρει μόνος του, τα ακροδεξιά μπλογκς και κάποιες σελίδες της εκκλησίας μπερδεύτηκαν και τώρα διαμαρτύρονται, που οι αμαρτωλοί χρησιμοποιούν και μαγαρίζουνν την πόλη και τα άγια αυτά σύμβολα.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...