Βασανισμός gay ζευγαριού στο Μαρόκο



Ποιος θα μιλήσει για τα εγκλήματα των Αραβικών χωρών, με Ισλαμικά καθεστώτα, εναντίον των ΛΟΑΤ πληθυσμών τους; Για να μην πιάσουμε το θέμα των μειονοτήτων μέσα σε αυτές τις χώρες, οι οποίες υποφέρουν τα πάνδεινα, όταν μάλιστα ούτε η Δύση ευθύνεται, ούτε ο καπιταλισμός.  Ποιος θα κάνει κάτι για την ομοφοβία στη Μέση Ανατολή, προτού καταδικάσει το Ισραήλ, τη μόνη χώρα που προστατεύει τους ΛΟΑΤ ή μας καλέσει σε μια ακόμα επιτηδευμένη πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην ισλαμοφοβία;
    
Για άλλη μια φορά κυκλοφορεί ένα ακόμα βίντεο άγριου βασανισμού δύο αντρών, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, από πέντε τραμπούκους, πιθανότατα γείτονες. Μάλιστα τα ίδια αυτά ισλαμοναζιστικά καθάρματα είναι που ανέβασαν το βίντεο, πιστεύοντας πως θα πάρουν Like και συγχαρητήρια από τους ομόθρησκους, ομοεθνείς τους και συναφείς σαδιστές κανίβαλους.
Η Δύση βέβαια ήδη θα έπρεπε να είχε επιβάλει εμπάργκο και τις πιο αυστηρές κυρώσεις, σε κάθε χώρα του τρίτου κόσμου που αντιμετωπίζει τους ΛΟΑΤ με τόσο απάνθρωπους όρους.
Ακόμα θα έπρεπε να ελέγχονται όσοι εισέρχονται στις χώρες μας, να γνωρίζουν πως έχουν υποχρέωση να σέβονται τη διαφορετικότητα, θέλουν δεν θέλουν, είτε τους αρέσει είτε όχι, μας φτάνουν οι δικοί μας κρετίνοι, δεν χρειαζόμαστε και εισαγόμενους.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να παρέχει άσυλο, πρώτα από όλα στους ΛΟΑΤ.
Τους ΛΟΑΤ ποιος θα τους προστατέψει;
Αυτή τη μερίδα ανθρώπων που τους εχθρεύονται ακόμα και οι ίδιοι τους οι γονείς, ακόμα και εκείνοι που αιτούνται ασύλου στην "κακή και ιμπεριαλιαστική" Δύση, μιας που δεν τους δέχεται η καλή και καθόλου Ιμπεριαλιστική χώρα της Μέκκα;

Δυστυχώς οι Μαροκινές αρχές δεν πρόκειται να επέμβουν, αφού η Μαροκινή δικτατορική βασιλεία επιμένει στην διατήρηση ομοφοβικών νόμων, που στέλνουν ανθρώπους στα κάτεργα ή στο θάνατο, όπως ακριβώς σε όλη την Αραβόφωνη και ισλαμοκρατούμενη Μέση Ανατολή.

Ας ελπίσουμε η ανεξαρτητοποίηση της Δύσης, από τον φασισμό του Αραβικού πετρελαίου, θα καταργήσει μια για πάντα αυτές τις δικτατορίες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...