Πως το Ισλάμ σφετερίζεται τη Δημοκρατία στη Δύση

Η ακροδεξιά σε όλη την Ευρώπη ανεβαίνει. Τα ποσοστά της αυξάνονται ως τιμωρία στον πολιτικό ορθολογισμό, αλλά και την αναγέννηση του λαϊκισμού. Δεν είναι μόνο η κρίση και η ανισότητα στις μάζες ή οι καθαρά μισάνθρωπες ναζιστικές αντιλήψεις των λευκών μικροαστών.

Στη Δύση αναγνωρίζουμε τα εργαλεία που κατευθύνουν και τροφοδοτούν πολιτικές ιδέες και κινήματα, η πολιτική αγωγή έχει καταφέρει να μας εξηγήσει σε ένα βαθμό τις διαφορές ανάμεσα σε θεοκρατία και κοσμικό κράτος.
Η θεώρηση που έρχεται εξ αριστερών, επιρρίπτοντας ευθύνες μονάχα στους πολιτισμένους είναι άκρως ρατσιστική, ανεδαφική και στην ουσία προσβάλει όσους ανθρώπους έχασαν τα πάντα σε πολέμους, από την Κύπρο ως τη Γιουγκοσλαβία δίχως να μετατραπούν σε καμικάζι αυτοκτονίας.

Από τον ψυχρό πόλεμο, οι αντιιμπεριαλιστές της δύσης, από τη Σκανδιναβία ως την Ιταλία, πιστεύουν στο παραμύθι της κακής Αμερικής, όπου αναγκαστικά η Σοβιετική Ένωση έπρεπε να αντισταθεί, όπως και οι χώρες της Μέσης Ανατολής απέναντι στην αποικιοκρατία.
Φυσικά στο Ισραήλ δεν δίνουν, λόγω ακολουθίας δυτικού προτύπου, κανένα ελαφρυντικό, γιατί θεωρούν αποικιοκράτες τους Εβραίους, που γλίτωσαν από τα στρατόπεδα που οι παππούδες τους έστειλαν διακοπές. Μέχρι σήμερα πιστεύεται από ξερόλες, διάσημους φιλοσόφους με άποψη για τα πάντα και τους αποχαυνωμένους ακολούθούς τους, πως η Σοβιετική Ένωση, οι Αραβικές και οι Ισλαμικές χώρες, ή οι βασιλιάδες των φυλών της Αφρικής δεν ήταν ιμπεριαλιστές, αλλά ταλαίπωροι ελευθεριακοί τύποι ξέρω γω.
24 ΑραβοΙσλαμικές χώρες, ένα ισχυρό μπλοκ μέσα στον ΟΗΕ, αντιμετωπίζονται σαν μωρά που τους συγχωρούνται όλα, επειδή θεωρείτε εντελώς αυθαίρετα πως είτε η Δύση τους καταπίεσε και ανέπτυξαν ακραία αντανακλαστικά, είτε επειδή πριν 500 χρόνια έγιναν οι σταυροφορίες, είτε επειδή τάχα μου η αποικιοκρατία άφησε σημάδια και τους δικαιολογεί ως τρομοκράτες σήμερα. 


Σήμερα η αμορφωσιά ακόμα κι εκείνων που σπούδασαν πολιτικές επιστήμες, είναι τόσο μεγάλη που επιμένουν να διαιωνίζουν την άγνοιά τους, πάνω στο γεγονός πως οι πετρελαϊκές κρίσεις που δημιούργησαν τεχνιτά οι εγωιστές Άραβες Ιμπεριαλιστές, προκάλεσαν ανεπανόρθωτη οικονομική κρίση σε όλη τη Δύση, φέρνοντας νέες εξουσίες όπως εκείνη της Θάτσερ και του ΔΝΤ, ώθησαν την Ασία σε ιστορικές αλλαγές και σε ανθρωπιστική κρίση στην υπόλοιπη Αφρική.


 Σε χώρες όπως το Ισραήλ οι τρανς κερδίζουν eurovision, στο ΙΡΑΝ ή τη Σαουδική Αραβία, που έχει χτίσει και τείχος για να εμποδίζει πρόσφυγες από τη Συρία, τις κρεμάνε δημόσια και τις πετροβολούν. Εντούτοις οι χρήσιμοι ηλίθιοι, που ευθύνονται για την υπερπροβολή του Milo Yianopoulos, ορίζουν ως "pink washing" το γεγονός πως το Ισραήλ σέβεται τα ΛΟΑΤ δικαιώματα για να "ξεχνάει", δήθεν, ο κόσμος πως "παραβιάζει εκείνα των Παλαιστίνιων".
Δηλαδή γιαυτούς το Ισραήλ ευθύνεται που οι Παλαιστίνιοι όπως και σε κάθε ΑραβοΙσλαμική κουλτούρα, όπως κατάντησε σήμερα, θεωρούν δικαίωμά τους να πετροβολούν και να σφάζουν τους gay γιούς τους, ή τους Εβραίους γείτονές τους ή τους Χριστιανούς ή τους άθεους ή τους αντιφρονούντες τους.
Άλλωστε γιαυτούς η αποικιοκρατία ευθύνεται για τον πόλεμο ανάμεσα σε Ιραν Ιρακ, ή για τους καμικάζι αυτοκτονίας που επιτίθενται σε τζαμιά και εκκλησίες. Για την έχθρα ανάμεσα σε Σιίτες και Σουνήτες.

Την ίδια στιγμή γυναίκες μουσουλμάνες καταδικασμένες για αντισημιτισμό και τρομοκρατία, που βρέθηκαν με ψεύτικα χαρτιά στις ΗΠΑ, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις κατά του Τραμπ. Φιγουράρουν ως δραστήρια μέλη της δημοκρατικής αντίστασης, φορώντας μαντήλα, μιλώντας για φεμινισμό και δικαιολογώντας, στους δημόσιους λογαριασμούς τους, πολιτικές της Σαουδικής Αραβίας, κάνοντας τους συντηρητικούς της Αμερικής να γελάνε και τους φιλελεύθερους να χάνουν κάθε ελπίδα.


Στο Μαρόκο αποφασίστηκε πως η μπούρκα θα απαγορευτεί, με τους Σαλαφιστές να απειλούν και να κάνουν λόγο, άκου θράσος, για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αυτοί που κόβουν δάχτυλα αν δουν βαμένο νύχι!
Η απόφαση λαμβάνεται επειδή πολλές φορές η τρομοκρατία ντύθηκε με μπούρκα και σκόρπισε τρόμο. Ενώ οι αρχές υποστηρίζουν πως αυτή η αμφίεση βοηθά να μεταφέρονται ύπουλα λαθραία όπλα και ναρκωτικά.

Πρόσφατα και η Βουλή της Ολλανδίας ενέκρινε την απαγόρευση των ισλαμικών ενδυμάτων που καλύπτουν το πρόσωπο, όπως τις μπούρκα και τα νικάμπ, σε ορισμένους δημόσιους χώρους. Λίγες γυναίκες στην Ολλανδία φορούν μαντήλα, ωστόσο το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν εδώ και χρόνια ψηλά στην ατζέντα, με το αντιισλαμικό Κόμμα της Ελευθερίας του Γκερτ Βίλντερς, που προηγείται στις δημοσκοπήσεις εν όψει των εκλογών του Μαρτίου, να ζητά την πλήρη απαγόρευση.
Για ποιο λόγο αλήθεια επιμένουν οι μπουρκοφορούσες να εισέρχονται σε τράπεζα έτσι; Σε ποια χώρα επιτρέπεται η είσοδος σε τράπεζα σε κάποιον που φορά γυαλιά και κουκούλα;
Δεν έχουμε δει καμία Εβραία θρήσκα υπερορθόδοξη να προσπαθεί να βγει υπουργός, αντίθετα είδαμε Μαροκινής καταγωγής Γαλλίδα υπήκοο να υπουργοποιείται και να εμφανίζεται ακάλυπτη συνεχώς. 

Δηλαδή όταν οι επισκέπτες κατεβαίνουν στα Ισλαμικά κράτη θα πρέπει να σέβονται, όταν εκείνοι ανεβαίνουν στην "άθεη δύση" θα κάνουν ο,τι γουστάρουν;
Δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε σε μοντέρνους καιρούς, δεν είμαστε στην Αμερική του 1900 που εργάτες από όλον τον κόσμο με τις φορεσιές τους τις παραδοσιακές βρέθηκαν μαζί και κατανοούσαν τις διαφορετικές τους κουλτούρες, τις οποίες άλλωστε 100 χρόνια μετά διατηρούν μονάχα στα τοπικά τους μουσεία.

Αλήθεια μας κάνει εντύπωση μετά που υπάρχει φασισμός και ακροδεξιά στην Ευρώπη, όταν στις χώρες από όπου η μπούρκα προέρχεται τελευταία φορά ψήφισαν πχ στην Αίγυπτο, μετά τη φούσκα της Αραβικής Άνοιξης, αντι για δημοκρατικά κόμματα, την Μουσουλμανική Αδελφότητα, που τοποθετούσε βόμβες στις αγορές του Καΐρου;
Μάλιστα γιαυτό το λόγο ανέλαβε ο στρατός και σήμερα ο δικτάτορας Αλ Σίσι, βλέποντας πως αυτοί οι λαοί είναι πολύ πίσω για να επιλέγουν σωστά, επιλέγει ο ίδιος γιαυτούς, επιβάλλοντας σταθερότητα. Κάτι που πολλοί Σύροι συμφωνούσαν όσον αφορά την αποσταθεροποίηση που προέκυψε και στη δική τους χώρας, πιστεύοντας πως προηγουμένως τόσο στη Λιβυή όσο και στο ΙΡΑΚ οι ομάδες διαφορετικών συμφερόντων ήταν αδύνατον να συγκρουστούν, προκαλώντας τον σημερινό τρόμο που δημιουργεί πρόσφυγες, από τη στιγμή που η επίσημη εξουσία κατέρρευσε.

 Ως το 1970 οι γυναίκες της Περσίας δεν φορούσαν μαντίλα, σήμερα πολλές από αυτές προσπαθούν να αντισταθούν στην καταπίεση, μέσα από τη μόδα (που στη Δύση οι ψευτοδιανοούμενοι θεωρούν ασήμαντη και καπιταλιστική) επιλέγοντας τα πιο ζωντανά χρώματα, άλλες όμως επιμένουν να τη φορούν, πιθανόν από κόμπλεξ, αφού θυσιάστηκαν τόσα χρόνια και συνήθισαν φορώντας την, πως να ανεχθούν μια νέα σήμερα να πάει κόντρα και να ρίξει στα βράχια τα χρόνια που εκείνες αναγκάστηκαν να σκύψουν το κεφάλι;

Αλήθεια για τις ανόητες φεμινίστριες, όπως εκείνες της Σουηδίας, η κάλυψη δεν οφείλεται και δεν ωφελεί την πατριαρχεία; Για ποιο λόγο άραγε μας λένε οι διάφορες "αναρχοφεμινίστριες" και εδώ πως πρέπει να σκεφτόμαστε ως δυτικοί μόνο για εμάς, αλλά ως μη δυτικοί ή να μην κρίνουμε καθόλου μάλιστα, τις ξένες κουλτούρες, γιατί αυτό υποτίθεται είναι "οριενταλισμός";

Το αμερικανικό συντηρητικό περιοδικό “the American thinker”, απορεί πως η Σουηδέζα αναπληρώτρια πρωθυπουργός IsabellaLövin την μία εβδομάδα χλεύαζε τον Donald Trump και έλεγε ότι «ο κόσμος χρειάζεται ισχυρούς ηγέτες για τα δικαιώματα των γυναικών», και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησή της την επόμενη εβδομάδα φόρεσαν το καταπιεστικό για τις γυναίκες πέπλο στο Ιράν.


 Σε ένα κράτος της Δύσης που η θρησκεία αποτελεί προσωπική υπόθεση, δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται εργαζόμενος σε δημόσια υπηρεσία ή κυβερνών στέλεχος να φορά θρησκευτικά σύμβολα. Στο φιλοδυτικό κράτος πάλι του Ισραήλ τα προβλήματα αυτά δεν υπάρχουν, όλοι φορούν ο,τι θέλουν. Κάτι τέτοιο όμως συμβαίνει γιατί το Εβραϊκό κράτος θα ήταν φοβερά υποκριτικό αν επέτρεπε μόνο τα δικά του σύμβολα και τα απαγόρευε στους υπόλοιπους.


Παλεύουμε λοιπόν στην Ελλάδα να απαλλαγούμε από την μαφία του Αμβρόσιου, του Πειραιώς και του Άνθιμου και την ίδια στιγμή κάποιοι θέλουν μας πείσουν πως οι θρησκείες έχουν θέση μεγαλύτερη από όση επιτρέπουν σε εμάς ως ΛΟΑΤ άτομα μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Παλεύουμε για να μην κρεμάνε στις αίθουσες την εικόνα του Χριστούλη, αλλά να εισάγουν μάθημα σεξουαλικής αγωγής. Παλεύουμε για να μην μας εξιστορούν φανταστικές ιστορίες περί κρυφού σχολειού, αλλά για να πάρουν όλα τα παιδάκια Ελληνική Ιθαγένεια και κάθε μαθητής να προσδιορίζεται με το φύλο που γουστάρει.Δεν παλεύουμε για να καταστρατηγούνται τα δικαιώματα και οι δημοκρατίες από κάθε είδους ταλιμπαν, λύκων που φορούν προβιές.

1 σχόλιο:

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...