Δυο διάσημοι Αμερικάνοι Ομοφοβικοί πιάστηκαν στα πράσα να...

Σε προηγούμενο άρθρο κάναμε λόγο για την ψυχοπαθολογία των Ομοφοβικών. Σε Αμερικάνικη έρευνα παρουσιάστηκε το πραγματικό πρόβλημα εκείνων που φαινομενικά μισούν την ομοφυλοφιλία των άλλων...
Οι άνθρωποι αυτοί δεν αντέχουν τα άντερα τους, φοβούνται τον εαυτό τους και το που μπορεί να φτάσει η σεξουαλική τους απελευθέρωση. Οι νευρώσεις που τους δημιούργησε η κατάρα του παπαδαριού όλους αυτούς τους αιώνες, οδήγησε σε τραγικά φαινόμενα, όχι μόνο για τις δικές μας ελευθερίες εμάς των ΛΟΑΤ, αλλά για τους ίδιους τους εαυτούς και τις ζωές αυτών των ομοφοβικών και παρανοϊκών ανθρώπων, που δεν μπορούνε να τα βρούν με τον εαυτό τους. Δεν διαφέρουν και πολύ από τις ανορεξικές και την όλη ψυχοπαθολογική τους κατάσταση.

Δύο περιπτώσεις κλινικά ηλίθιων αποτελούν ο Mat Moore και η Lisa Biron και μας έρχονται φορτσάτοι από το αντιφατικό αξιακό σύστημα της Αμερικής.

Ο πρώτος ήταν μια κρυφή βρωμόπουστα, 24 χρονών μαντράχαλος, που πιάστηκε στα πράσα στο γνωστό Grindr, κάτι σαν gay facebook, μια λειτουργία που παρέχει ραντάρ στο κινητό του κάθε χρήστη ο οποίος βλέπει ανα πάσα στιγμή στο σημείο που βρίσκεται ποιοί άλλοι gay κυκλοφορούν γύρω του και γίνεται παιχνίδι.
Το βλαμμένο χριστιανόπουλο λοιπόν όχι μόνο ήταν ομοφοβικό αλλά ήταν διάσημος blogger της Χριστοπιστίας και μάλιστα δικτυωμένος στους κύκλους αυτούς. Φανταστείτε εμένα μια μέρα να ανακαλύψετε πως ψηφίζω Χρυσή Αυγή και τόσο καιρό να έχω φτύσει αίμα να σας πείσω για το αντίθετο, με δέρνετε και με παλουκώνετε μετά ναί ή όχι; Ειλικρινά πείτε μου!
Αποφάσισε λοιπόν να ρίξει μια ματιά στο grindr το οποίο χρησιμοποιείται για να βρείς να κάνεις σεξ και όχι "...απλά για να μιλήσεις με αγόρια ή από περιέργεια..." όπως δήλωσε το μαλακίστηρι αρνούμενο να παραδεχτεί πως έψαχνε για πούτσα, αφού είναι αδύνατον ένα παιδί στα 24 του να καταφέρει να ελέγξει τις φυσιολογικές καύλες του!
Παρόλαυτά συνέχιζε να παρουσιάζει την ομοφυλοφιλία ως λάθος της φύσης, μεγάλη αμαρτία και γενικά να την αποκαλεί βδέλυγμα κλπ κλπ

Η δεύτερη ήταν διάσημη, ομοφοβική ή μάλλον "antigay" δικηγόρος και Χριστιανοταλιμπάν. Ανακαλύφτηκε στην κατοχή της παιδεραστικό πορνογραφικό υλικό. Μάλιστα σε μια από τις ροζ κασέτες εμφανίστηκε να βιντεοσκοπεί η ίδια παιδεραστικές σκηνές με ένα ΑΝΗΛΙΚΟ κοριτσάκι και έναν άλλον που "το κανόνιζε"...ενόσο πίνανε χασίσι, αλκοόλ και σνίφαραν κόκα στο σπίτι της.
Η κυρία αυτή θα ισχυριστεί τώρα πως μπήκε μέσα της ο Σατανάς, ασχέτως αν μετά τα αίσχη της σκέφτηκε να ανακοινώσει σε φίλους της πως θα έφευγε για Κούβα, ξέροντας καλά πως θα αντιμετώπιζε ποινές για παιδεραστία.

Αυτοί οι βλαμμένοι είναι επίκινδυνοι, όπου τους βρούμε πρέπει να τους ξεμπροστιάζουμε. Δεν εννοώ να κάνουμε outing σε όσους δεν θέλουν να το παραδεχτούν, αυτούς αφήστε τους στη μιζέρια τους, αλλά όσους φανερά προπαγανδίζουν ενάντια στη σεξουαλική ελευθερία μας πρέπει να τους κάνουμε φύλο και φτερό, πίσσα και πούπουλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...