Ο Tom of Finland τελικά δεν παντρεύεται, αλλά γίνεται ταινία!

Απογοήτευση για τους ΛΟΑΤ Φινλανδούς αφού το συντηρητικό κράτος τους, του οποίου ο κρατικός μηχανισμός διοικείται από παρανοϊκές φεμινίστριες, δεν θα επιτρέψει στο προσεχές μέλλον το gay γάμο.
Στη χώρα αυτή που μοιάζει με τη ζωή της Περσεφόνης, είναι νόμιμο να αρπάζει το κράτος παιδιά, δίχως εντάλματα, από γονείς που υποτίθεται κρίνονται ανίκανοι να τα μεγαλώσουν, κυρίως αν τα παιδιά αυτά φαίνονται πιο ξεχωριστά από τα υπόλοιπα κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλές υπόνοιες πως μέσω των Δ/Υ και λειτουργών συντηρείται ένα υπόγειο child trafficking. Επιπλέον στη χώρα αυτή είναι νόμιμο να φτιάχνεις κινητά και να τα πουλάς επί χρόνια στην Ελλάδα, βγάζοντας εκατομμύρια κι ύστερα να τη βρίζεις να τη θάβεις και να τη ξεφτιλίζεις εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, για να προκαλείς εντυπώσεις αποδεικνύοντας πόσο αχάριστοι και άξεστοι είναι οι Φινλανδοί πολίτες στην τελική. Όπως επίσης και να διατηρείς μονοπώλειο, εντός ευρωζώνης και πολύ υψηλές τιμές στα είδη καπνού και τα αλκοολούχα.
Στη Φιλανδία είναι επίσης νόμιμο να απολύουν άνθρωπο από την τηλεόραση επειδή στην εκπομπή του παρουσίασε θέμα για το αλκοόλ και τοποθέτησε ένα κουτάκι μπύρας για ντεκόρ, το οποίο θεωρήθηκε προτροπή στον αλκοολισμό για τους πιτσιρικάδες...

Είναι το μοναδικό λοιπόν Σκανδιναβικό κράτος που έχει περισσότερη σχέση με τη Ρωσία παρά με την Ευρώπη, το μοναδικό που δεν αποδέχεται ίσα δικαιώματα στους ομοφυλόφιλους πολίτες του.

Ευτυχώς όμως σε κάνα χρόνο θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια ταινία προς τιμήν του Tom of Finland του ιστορικού gay σκιτσογράφου που επηρέασε κι εξίταρε ΛΟΑΤ γενιές σε όλο το δυτικό κόσμο.

Until the year 1971, being gay in Finland could land you in jail for years. There was a boy born in 1920.
In his childhood, he drew pictures of naked men. While drawing, he wore only leather boots.
As a young man, he fought in the war and had sex with his fellow soldiers, both Finnish and German.
During his adulthood, he lived a double life. By day, a talented advertising artist and a pianist, by night a genius creator of erotic drawings.
We remember him through leather, huge muscles, even larger cocks and humour — empowering the masculine gay man. We know who Tom of Finland is. Now meet Touko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...