Αύριο οι ΛΟΑΤ ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ

Αύριο ψηφίζουμε για τη ζωή μας, για τα δικαιώματά μας ως ΛΟΑΤ κοινότητα, ως άνθρωποι που βίωσαν το ρατσισμό και καταλαβαίνουν πόσο ανάγκη έχουμε την αλλαγή και την αλληλεγγύη, ως πολίτες που θέλουν να πάψουν πια να κρύβονται και απαιτούν ισότητα σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το δρόμο Αριστερά. Οφείλουμε να στηρίξουμε αυτούς που μας αγκάλιασαν το 1980, με την υπόθεση Χρήστου Ρούσου. Με εκείνους που όταν η Πάολα Ρεβενιώτη μοίραζε το Κράξιμο ποτέ δεν την έδιωξαν από τα φεστιβάλ τους. Με εκείνους που μίλησαν πρώτοι για ανθρώπινα δικαιώματα. Με εκείνους που ακολούθησαν τον Λένιν όταν ανέλαβαν την εξουσία οι Μπολσεβίκοι στη Ρωσία, επιτρέποντας και αναγνωρίζοντας για πρώτη φορά ίσα δικαιώματα και στους ομοφυλόφιλους. Με εκείνους που στην Ανατολική Γερμανία για πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρώπης, αναγνώρισαν τον σημαντικό ρόλο που παίζει η σεξουαλικότητα στην κοινωνία και τη σταθερότητα, που συνέβαλαν στην ερωτική απελευθέρωση όταν ακόμα οι δυτικογερμανοί στρέφονταν ενάντια στις αμβλώσεις και το προγαμιαίο σεξ!

Κυριακη 25 Μάη ψηφίζουμε και φεύγουν, ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο δήμο Αθηνών, αντιφασίστα, υπέρμαχο και εκφραστή των ΛΟΑΤ δικαιωμάτων από τα πρώτα κιόλας χρόνια του ως ενεργό μέλος της νεολαίας Συνασπισμού. Στηρίζουμε τη Ρένα Δούρου στο τιμώνι της περιφέρειας Αττικής, γιατί μεταξύ άλλων θα εισαχθεί επιτέλους η ποσόστωση και για τις τρανς γυναίκες οι οποίες θα μπορούν στο εξής να προσλαμβάνονται ισότιμα ως υπάλληλοι σε δημόσιες υπηρεσίες, για να γίνουν επιτέλους οι δήμοι και οι εργαζόμενοί τους φιλικοί απέναντι στη ΛΟΑΤ μειονότητα.
Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν χρειαζόμαστε έναν Έλληνα αντίστοιχο του Harvey Milk να παλέψει για τα δικαιώματά μας, αλλά πολλούς Έλληνες ετεροφυλόφιλους φίλους που μας υπερασπίζονται.
Στέλνουμε το μήνυμα στην Ευρώπη επιλέγοντας Φωνές Αριστερών να αντιπροσωπεύουν και να υπερασπίζονται τον Ελληνικό λαό.
Ψηφίζουμε Αλέξη Τσίπρα για την Ευρώπη για να δώσει δύναμη και ελπίδα σε όλα τα Αριστερά ριζοσπαστικά κόμματα που θα δημιουργήσουν την Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζών!


Ψηφίζουμε Ριζοσπαστική Αριστερά γιατί επιθυμούμε την αλλαγή, θέλουμε να κυβερνήσει ο ίδιος ο λαός που μετέχει των διαδικασιών και δεν κάθεται απλά να παραπονιέται και να αποστασιοποιείται.
Ψηφίζουμε για να ανατραπούν οι συμβάσεις μεταξύ των κυβερνήσεών μας και των Τραπεζιτών. Για να υπάρξει διαφάνεια. Για να στηριχτούν τα συμφέροντα των απλών πολιτών και η διαπραγματευτική ικανότητα των εργατών. Στηρίζουμε για να στείλουμε το μήνυμα ανυποταγής στην γραφειοκρατική ελιτ της Ευρώπης.
Ψηφίζουμε για να ελέγχεται το παρακράτος της συγκυβέρνησης, για να πάψουν τα κανάλια να ξεπλαίνουν πολιτικά σκάνδαλα και να κατευθύνουν την ανενημέρωτη κοινή γνώμη. Για να πάψει η ατιμωρησία και η βουλή να σταματήσει να παραμένει άσυλο κυβερνητικών αυθαιρεσιών. Στηρίζουμε για να πάψει η υπερφορολόγηση, οι απολύσεις και η ανάθεση έργων από κρατικούς φορείς των οποίων μονοπωλούν την εξουσία εδώ και δεκαετίες οι ίδιοι πολιτικοί απατεώνες, σε φιλικά προσκείμενες σε αυτούς ιδιωτικές εταιρίες.
Στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρξουν εξεταστικές επιτροπές για το Μνημόνιο και να αναλάβει η δικαιοσύνη.

Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί ως ΛΟΑΤ είναι απαραίτητο να θέσουμε τέλος στην καπήλευση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας από τη Νεοφιλελεύθερη δεξαμενή σκέψης, από αυτούς που μέχρι σήμερα ήταν συντηρητικοί και φοβικοί απέναντί μας, από αυτούς που απελευθέρωσαν τη σκέψη τους μόνο επειδή μας είδανε ως target group, ως εμπορικό κοινό. Από αυτούς που βλέποντας για παράδειγμα την απελευθερωμένη Ανατολική Γερμανία θεώρησαν πως και η Δυτική, η καπιταλιστική αλλά άκρως θρησκόληπτη και συντηρητική Γερμανία (όπως η Ρεπουμπλικάνικη Αμερική σήμερα), παρά την υλιστική υπεροχή κι εξέλιξή της, θα μπορούσε να κάνει στροφή προς την απελευθέρωση κρατώντας ευτυχισμένους τους καταπιεσμένους ανθρώπους της, μέσα σε Καπιταλιστικό πλαίσιο, μόνο και μόνο επειδή παρατήρησαν πως αυτό μπορεί να πιάσει σε σχέση με την αντίδραση που ερχόταν από σκεπτόμενους πολίτες για τους οποίος ο συντηρητισμός ήταν συνηφασμένος με το καπιταλιστικό σύστημα.

Στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαστε και Ομοφυλόφιλοι αλλά και Εργαζόμενοι.
Προωθούμε την οικονομία των εργατικών Συνεταιρισμών και όχι των κορπορατικών Πολυεθνικών!
Διαχωρίζουμε τον εαυτό μας από εκείνους που ενώ μας λένε πως σέβονται τα ατομικά μας δικαιώματα, δεν μιλούν ποτέ για ανθρώπινα δικαιώματα και με την υποκρισία τους μας αποπροσανατολίζουν, αφού ακόμα κι αν αποδεχτούν το γεγονός ότι είμαστε διαφορετικοί πάλι το ίδιο θα μας κόβουν τους μισθούς και με τον ίδιο τρόπο θα εκμεταλλεύονται την υπεραξία μας.
Με τον ίδιο ατομικιστικό τρόπο θα εμποτίζουν τα μυαλά των παιδιών που θα μας επιτρέπουν να μεγαλώνουμε ως gay ζευγάρια. Με τον ίδιο τρόπο θα εκμαυλίζουν και τις δικές μας συνειδήσεις.

Στηρίζουμε Αριστερά γιατί στην ιδιωτική πρωτοβουλία των νεοΦιλελεύθερων απαντούμε με Αυτοοργάνωση.

Στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί οραματιζόμαστε και θα υλοποιήσουμε μια πραγματικά βαθυά δημοκρατική και ελεύθερα σκεπτόμενη κοινωνία που θα καλλιεργεί το πνεύμα και την ομαδικότητα, απαλλαγμένη από το εγώ, απαλλαγμένη από την ατομική μικρή της φιλοδοξία, αλλά κυριευμένη από την μεγάλη φιλοδοξία του Εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...