Διαμαρτυρία Αράβων ΛΟΑΤ ενάντια σε Παλαιστίνιους Φοιτητές

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες προχώρησαν σε μια τολμηρή διαμαρτυρία, στο προαύλιο του κτηρίου, εγκαλώντας την "Ένωση Φοιτητών για Δικαιοσύνη στην Παλαιστίνη" για υποκρισία.

Οι σπουδαστές με συνθήματα όπως <<Είμαι Ιρανός αλλά ομοφυλόφιλος, οπότε στην ΕΦΔΠ δεν νοιάζονται για τα δικά μου δικαιώματα>> αποφάσισαν να δείξουν την αντίθεσή τους στο ρόλο που προσπαθεί να παίξει η χρηματοδοτούμενη αυτή "φοιτητική ένωση". Μάλιστα έχουν σημειωθεί πολλές καταγγελίες φοιτητών και καθηγητών, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, που ζητούν να ληφθούν μέτρα προστασίας από τη στιγμή που όσοι δεν συμμερίζονται ή δεν συμφωνούν με το φιλοπαλαιστινιακό λόμπι, δέχονται απειλές. Επιπλέον μαζί με άλλα αραβικά λόμπι φτάνουν στο σημείο να αμφισβητούν δημόσια το ολοκαύτωμα, ισχυριζόμενοι μέχρι και πως διαπράχθηκε συνωμοτικά από τους ίδιους τους πλούσιους Εβραίους!



Η ένωση αυτή αποτελεί ουσιαστικά μια αντισημιτική ομάδα Ισλαμιστών, που βέβαια σπούδασαν στη Δύση και αποδέχτηκαν όλα τα προνόμια του δυτικού πολιτισμού, σήμερα όμως φαίνεται να υποστηρίζουν τόσο τη Χαμάς όσο και τον ISIS, καλώντας παράλληλα, παραμονή της παγκόσμιας γιορτής για την Εβραϊκή Πρωτοχρονιά, σε καθολικό μποϋκοτάζ ενάντια στο κράτος του Ισραήλ.

Το Ισραήλ είναι η μοναδική χώρα της Μέσης Ανατολής, ανάμεσα σε 23 άλλες Ισλαμικές χώρες που το κατηγορούν συνεχώς για ρατσισμό και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιώματων, όπου καμία απολύτως θρησκευτική μειονότητα δεν κινδυνεύει και δεν διώκεται, ένα 20% του πληθυσμού αποτελείται από Άραβες Ισραηλινής υπηκοότητας που δεν θέλουν να ενωθούν με την Παλαιστίνη ή να απολέσουν την Ισραηλινή τους υπηκοότητα, ενώ οι ΛΟΑΤ απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα και καμία απολύτως δίωξη!
Την ίδια στιγμή που όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει στις "αντισιωνιστικές" αυτές χώρες, από τις οποίες έχουν ξεπεταχτεί άπειροι φονταμενταλιστές του Ισλάμ και πόσο ειρωνικό ακούγεται οι μουσουλμάνοι "ακτιβιστές" ενάντια στο Ισραήλ, που προέρχονται από αυτές τις πατρίδες, να ζητούν την καταδίκη μονάχα ενός συγκεκριμένου κράτους, επειδή τελικά είναι Εβραϊκό, αδιαφορώντας και αποσιωπώντας τα όσα απάνθρωπα συμβαίνουν, τόσο στα ήδη διαμορφωμένα ισλαμικά κράτη, όσο και στις περιοχές που ανήκουν στην Παλαιστίνη (πολλοί ΛΟΑΤ Παλαιστίνιοι δραπετεύουν από το θανατολάγνο και φασιστικό καθεστώς τους αναζητώντας άσυλο στην Ισραηλινή πρωτεύουσα).

Αν και από το 1948 το 99% από τα 11 εκατομμύρια Αράβων Μουσουλμάνων που σκοτώθηκαν στη Μέση Ανατολή έχουν δολοφονηθεί από άλλους Άραβες Μουσουλμάνους, το μόνο πρόβλημα που κυριαρχεί, λόγω βαθυάς ιστορικής παράδοσης αντισημιτισμού, είναι το 0,3% που σκοτώθηκε στην ΑραβοΙσραηλινή διαμάχη που κρατά τουλάχιστον 66 χρόνια. Στον ισλαμοαραβικό εμφύλιο της Συρίας σκοτώθηκαν ήδη 170.000 άτομα, καταστράφηκαν ιστορικής και αρχαιολογικής αξίας μνημεία, κανείς όμως μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σημασία, κανείς άραβας στην Αθήνα δεν βγήκε να διαδηλώσει, παρέα με Τσίπρα και Κουτσούμπα, όπως κάνουν επί δεκαετίες ενάντια στο Ισραήλ.

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ένωση φιλοΠαλαιστίνιων φοιτητών κάνει λόγο για ειρήνη, ποτέ δεν αναγνώρισε το ισότιμο δικαίωμα της ύπαρξης του κράτους του Ισραήλ, ούτε βέβαια και τις προσπάθειες των Ισραηλινών για ειρήνη. ακριβώς όπως όλες οι Αραβικές χώρες μέχρι σήμερα αρνούνται να αποδεχτούν την ύπαρξη του Εβραϊκού κράτους αλλά αντιθέτως οραματίζονται την καταστροφή του.

Ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή το λόμπι αυτό θα συνειδητοποιήσει πόσο αστείο ακούγεται να καλεί σε μποϋκοτάζ ενάντια στο Ισραήλ, όταν γνωρίζει πως το google ως και το viber αποτελούν Ισραηλινή τεχνολογία και έμπνευση!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...