Τα κόμματα γύρισαν και πάλι πλάτη στους ΛΟΑΤ

Το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ υποσχόταν μεταρρυθμίσεις φιλελεύθερες κοινωνικά, δεν έκανε όμως καμία. Ο Βενιζέλος ως νέος πρόεδρος έβαλε πλάτη στο μνημόνιο όπως λέει, αλλά μόνο ως αντιπολίτευση έφεραν τα πασόκια το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης στη βουλή. Μάλιστα ακούστηκε πως ο Βαγγέλης ήταν τόσο ομοφοβικός που δεν ήθελε να ακούει τίποτα για αυτό το θέμα και αρνούνταν πεισματικά να το προωθήσει από το 2005! Όσο λοιπόν καλές προθέσεις κι αν είχε τότε ή τώρα ο ΓΑΠ είναι γεγονός πως τίποτα δεν θα καταφέρει, όταν για επιτελείο έχει παλιούς φίλους του Τζοχατζόπουλου.

Από τη Νέα Δημοκρατία ή τη Χρυσή Αυγή είναι αδύνατον να περιμένουμε οτιδήποτε θετικό, ας μην το συζητάμε καν. Το να ψηφίσει κανείς gay το ΚΚΕ είναι σαν να πυροβολεί τον εαυτό του. Ενώ και η Δημοκρατική Αριστερά δεν έχει εκφράσει κανένα ανατρεπτικό λόγο, ακόμα και τώρα που βρίσκεται στο ναδίρ και με απώλεια εκείνων των δυναμικών στελεχών της.

Το Ποτάμι δεν έχει κανένα αξιόλογο στέλεχος, σε έξι μήνες θα έχει διαλυθεί, όταν κάποιοι αποφασίσουν να σπρώξουν μπροστά το κίνημα δημοκρατών-σοσιαλιστών του ΓΑΠ ή κάποιον άλλο. Ούτε ο υποψήφιος βουλευτής του που ανήκει στη ΛΟΑΤ κοινότητα "το έχει", ώστε να μας αντιπροσωπεύσει σοβαρά, τον εαυτό τους κοιτάζουν όλοι, ούτε το κόμμα του τολμά να μιλήσει περισσότερο ανοιχτά φέρνοντας στο τραπέζι οτιδήποτε άλλο πέρα από το σύμφωνο συμβίωσης.Κάτι που υποσχόταν ακόμα και ο Καρατζαφέρης και στηρίζει και ο Γκλέτσος.

Η υποκρισία δεν πρέπει να ανταμείβεται αλλά να καταδικάζεται κατηγορηματικά.
Πλανώνται πλάνην οικτρά όσοι πιστεύουν πως θα μας ξεπετάξουν με ένα νομοθέτημα και θα επωφεληθούν της ψήφου μας με ψωρο υποσχέσεις και με ένα σύμφωνο συμβίωσης που καμία ουσία δεν έχει πλέον σήμερα σε μια Ευρώπη που οι υιοθεσίες και ο γάμος ήρθανε πρώτα στην ατζέντα ακόμα και συντηρητικών πολιτικών, όπως ο δεξιός πρωθυπουργός της Αγγλίας David Cameron, ο οποίος μάλιστα επικαλείται με περηφάνια αυτή του τη μεταρρύθμιση, αποδεικνύοντας πως κοινωνική πολιτική δεν μπορεί να κάνει ούτε να υπόσχεται ούτε να εφαρμόζει μονάχα η "Αριστερά".

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που υπόσχεται τα πάντα σε όλους, από δύναμη ανατροπής κατέληξε για να πάρει την εξουσία σε δύναμη μικροαστισμού, που εγγυάται μάλιστα τη σταθερότητα στο κοινωνικό στάτους, της εκκλησίας, της ετεροφυλόφιλης οικογένειας, των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά δεν εγγυάται τίποτα τόσο για τα θέματα των ΛΟΑΤ όσο και για τα θέματα της οικονομικής πορείας της χώρας την επόμενη μέρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε σε δυσμένεια όσα στελέχη του αντέδρασαν στις προηγούμενες δηλώσεις του Τσίπρα για το σύμφωνο συμβίωσης, ο οποίος τότε δήλωνε πως υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, σήμερα τους αποτελείωσε δηλώνοντας ευθαρσώς πως δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του καμία μεταρρύθμιση που αφορά τις υιοθεσίες και το γάμο, για το σύμφωνο συμβίωσης δεν δήλωσε τίποτα καινούριο, ενώ έκανε λόγο και για μια διχασμένη επιστημονική κοινότητα πάνω στο θέμα αυτό. Προφανώς εννοεί την επιστημονική κοινότητα που μελετά την μετατροπή της χώρας μας σε Βενεζουέλα, Ιραν ή και Ρωσία, αφού εκεί κόβουν και τα δικά τους εκατομμύρια ρούβλια καθημερινά, έχοντας διαβρώσει τις σχέσεις τους με τη Δύση και το διαφωτισμό, τα οποία βέβαια έχουνε την ίδια αξία τούτη τη στιγμή με εκείνα τα "ενός εκατομμυρίου" χαρτονομίσματα της Ναζιστικής Κατοχής. Ας του υπενθυμίσουμε εδώ πως η επιστημονική κοινότητα, αν οι σύμβουλοί του ξεστραβώνονταν θα γνώριζαν πως έχει καταλήξει σε ξεκάθαρή απόφαση υπερ των ΛΟΑΤ από το 1970. Κανένα παιδί που μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, το αντίθετο μάλιστα! (σχετικό άρθρο εδώ)

Ο Τσίπρας απεδείχθη κοινός απατεώνας και δημαγωγός, χειρότερος από τους υπόλοιπους πολιτικούς, γιατί έκανε τον μοντέρνο και τελικά μας πούλησε. Στις Ευρωεκλογές στην επίσημη έρευνα της κοινότητας ΛΟΑΤ Ελλάδος, όλοι εμείς τον στηρίξαμε δυναμικά με τη ψήφο μας, πιστεύοντας πως θα φέρει την αλλαγή. Σήμερα μας αφήνει ξεκρέμαστους, φαίνεται από αυτό το 10% που αποτελεί ο ΛΟΑΤ πληθυσμός της χώρας, προτιμά να το ανταλλάξει με τις ψήφους της κάθε κωλόγριας και του κάθε θρησκόληπτου. Αυτό είναι το ευχαριστώ του Τσίπρα στη ΛΟΑΤ κοινότητα.
Εν τω μεταξύ σαν να μην έφτανε η απάτη, ήρθαν κι από κάποια από τις ομάδες τριών τεσσάρων ατόμων που υποτίθεται ανήκουν στο Συριζα και χρησιμοποιούνται ως εφεδρίες όταν τα σκατώνει ο πρόεδρος, να κυκλοφορήσουν την απίστευτη είδηση πως "οι ομοφυλόφιλοι της Θεσσαλονίκης ψηφίζουν συριζα", λες και ο συριζα είναι που διοργάνωσε το pride ή έκανε οτιδήποτε πέρα από αντισημιτική προπαγάνδα και διασπάσεις ανάμεσα στις κοινοπραξίες των ΛΟΑΤ ομάδων της Θεσσαλονίκης! Οι ομάδες αυτές όμως κανένα λόγο δεν έχουνε στο κόμμα, απλώς παίζουν το δικό τους ατομικό ρόλο τα μέλη τους για να αισθάνονται πως υπάρχουν και να παρουσιάζουν "ακτιβιστικό έργο".
Ας μη γελιόμαστε η Αριστερά προφανώς στο θέμα των ΛΟΑΤ ακολουθεί την ίδια τακτική με τους ΝΑΖΙ, πρώτα μας χρησιμοποιούν καλά καλά για να τους κάνουμε τη δουλειά και ύστερα μας στέλνουν στον αγύριστο.

Είναι προφανές πως τα κόμματα υποτίμησαν για άλλη μια φορά τη δυναμική της ψήφου της ΛΟΑΤ κοινότητας. Θα έπρεπε λοιπόν να τιμωρηθούν. Είναι προς όφελός μας να τους μαυρίσουμε, να ψηφίσουμε πολύ μικρά κόμματα ή να απέχουμε εντελώς από μια δήθεν δημοκρατική διαδικασία παρωδία, αφού για πολλοστή φορά οι Κρατιστές διεκδικούν για τον εαυτό του ο καθένας τον κρατικό μηχανισμό και τη συνέχιση του ξεζουμίσματός μας με μια εντελώς ομιχλώδη <<ελπίδα αλλαγής>>, ενώ παράλληλα μας οδηγούν ξανά στο παιχνίδι του αιώνιου δικομματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...