Η επαύριο των εκλογών για τους ΛΟΑΤ

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια ιστορική νίκη για τη χώρα. Σημασία έχει πως καταπολεμήθηκε επιτέλους η επάρατη νόσος που βαραίνει την Ελλάδα εδώ και 50 χρόνια ή έστω εδώ και 10-15 χρόνια. Ξεφορτωθήκαμε πολλές άθλιες φυσιογνωμίες, που δεν κέρδισαν τη μάχη του σταυρού, φορτώθηκαν βέβαια στα έδρανα της βουλής καινούριες. Τουλάχιστον οι ηλίθιοι, που πλέον γνωρίζουν ότι αποτελούν ξεκάθαρα νεοΝαζί δεν πολλαπλασιάστηκαν, όπως και οι προδότες του ΚΚΕ παραμένουν σταθεροί, να προσέχουν τα μαγαζάκια τους.

Η επόμενη μέρα τελικά ήταν όπως ακριβώς υποσχέθηκε το προεκλογικό σπότ της νέας κυβέρνησης, κανένας κομήτης δεν γκρέμισε την Ελλάδα, οι Έλληνες κέρδισαν το στοίχημα παίρνοντας το ρίσκο. Η επόμενη μέρα γνώρισε οικονομική άνοδο, τόσο στα διεθνή χρηματιστήρια όσο και την άνοδο του ευρωπαϊκού νομίσματος. Ένα μεγάλο παραμύθι ήταν λοιπόν η τρομοκρατική και εμφυλιακή ρητορική της ΝΔ που την έστειλε στη θέση που της αξίζει, αν και θα έπρεπε ακόμα πιο κάτω, στη θέση του πασοκ.


Δικαίωση πρέπει να αισθάνονται όλοι όσοι στήριξαν, έστω και τελευταία στιγμή τον προεκλογικά λαϊκιστή, μα από σήμερα νέο πρωθυπουργό, αφού προς έκπληξή μας δεν ακολούθησε θρησκευτικό όρκο. Αυτή η ανατρεπτική πράξη είχε ως αποτέλεσμα τη βλακώδη αντίδραση της από σήμερα αξιωματικής αντιπολίτευσης αφού η εκπρόσωπός τους αναφέρθηκε σε παράδοση αιώνων, σε μία χώρα που δεν έχει κλείσει ούτε 200 χρόνια.Ας συμπληρώσουμε εδώ πως παράδοση δεκαετιών ηταν και το όνομα Παπανδρέου στη βουλή.
Δυστυχώς η Φωτεινή Πιπιλή έδωσε τη θέση της στον Νικήτα Κακλαμάνη. Πράγμα που σίγουρα δυσχαιρένει ακόμα περισσότερο την εικόνα της ΝΔ στα μάτια κάθε συνειδητοποιημένου ΛΟΑΤ, ακόμα κι αν είναι ψηφοφόρος της δεξιάς.

Όσοι στήριξαν Λεβέντη, αν και είναι ομοφοβικός, παραμένει ένας τρελός που λέει αλήθειες και η Τελεία του Γκλέτσου υποσχέθηκε αναγνώριση ίσων δικαιωμάτων. Είναι λοιπόν κάτι πολύ θετικό να επιλέγουν οι πολίτες και μικρότερα κόμματα.

Όσον αφορά τη συνεργασία των ΑνΕλ, δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει μιας που ανάμεσα σε διαπλεκόμενους και διεφθαρμένους συνεργάτες ο ψεκασμένος είναι το λιγότερο κακό. Άλλωστε η χώρα μας αυτή είναι, δεν αλλάζει, δεν ήταν λίγοι ούτε οι ΛΟΑΤ που ψήφισαν την πρώτη φορά ΑνΕλ, παράλληλα όμως δεν είναι εύκολο να διοικήσεις μια χώρα μη μπορώντας μεθαύριο να ελέγξεις ένα (ακρο)δεξιό παρακράτος. Πως θα ελέγχει το στρατό και την αστυνομία μια ριζοσπαστική κυβέρνηση; Λοιπόν η συμμαχία αυτή ήταν στρατηγικά η καλύτερη. Άλλωστε εκείνοι που δεν ψήφισαν για αυτοδυναμία είναι που θα έπρεπε να ντρέπονται, αφού εκείνοι προκάλεσαν αυτή τη συνεργατική συνέπεια. Ας μη διαμαρτύρονται οι όψιμοι επαναστάτες τώρα, εκτός κι αν αυτό που ζητάνε είναι ο Τσίπρας να επιστρέψει την εντολή, να επιστρέψουμε στο προηγούμενο καθεστώς ώστε να μπορούν να παριστάνουν τους αναρχικούς και τους έξυπνους δικαιολογώντας την ύπαρξή τους, ο,τι δηλαδή κάνει και το ΚΚΕ.
Πολλοί φοβούνται πως τα ΛΟΑΤ δικαιώματα θα παγώσουν, όμως εαν πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ το θέλει, ο Καμμένος θα παίξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, θα αρνηθεί μεν να στηρίξει το νομοσχέδιο αυτό όμως δεν θα απειλήσει με αποχώρηση της συγκυβέρνησης, επιτρέποντας στα υπόλοιπα κόμματα που θα θέλουν να αποδείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο να παίξουν το δικό τους ρόλο και όλοι στο τέλος να μείνουμε ευχαριστημένοι.

Μας είναι πολύ δύσκολο να κριτικάρουμε τα υπόλοιπα κόμματα, όπως πασοκ ή ποτάμι, θα προτιμούσαμε να μην υπήρχαν, ας ελπίσουμε όμως πως τη θεσμοθέτηση υιοθεσιών και πολιτικών γάμων για τους ΛΟΑΤ αν όπως προβλέπεται δεν τα στηρίξουν οι ΑνΕλ, θα τα υπερψηφίσουν οι υπόλοιποι. 

Τέλος αποδείχτηκε πως ο Τσίπρας όχι μόνο δεν θα μας βγάλει από το ευρω, αλλά προσφέρει πραγματικά την ελπίδα, σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που ο Μερκελισμός θαρρεί πως μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Ελπίζουμε η νέα Ελλάδα με μια προοδευτική κυβέρνηση δεν θα παραλείψει να ασχοληθεί και να προστατέψει όλες τις μειονότητες.

Στο party στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος παρευρέθηκαν αρκετοί ΛΟΑΤ, ελπίζουμε εκείνοι που ανέμιζαν τη σημαία του ουράνιου τόξου να μην απογοητευθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...