Η Αντιδημοκρατικότητα των ΛΟΑΤ αντιχριστιανών

Τι κοινό έχουν οι ΛΟΑΤ επαγγελματίες ακτιβιστές με τους Χριστιανούς Ιεραπόστολους;
Ο Χριστιανισμός, όπως σχεδόν κάθε θρησκεία, δημιούργησαν μια αόρατη απειλή και πάνω σε αυτή στήριξαν την ανάγκη της ύπαρξής τους, προσφέροντας έτσι τη βοήθεια σε κάθε πιστό να λυτρωθεί και να προστατευτεί. Επιπλέον ο πιστός μαθαίνει να αισθάνεται πως ανήκει κάπου και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει από άλλους ανθρώπους ενώ η ψευδαίσθηση πως η δική του αλήθεια θα φέρει τη σωτηρία τον φανατίζει.
Είναι αρκετοί οι ομοφυλόφιλοι σε όλον τον κόσμο που αντί να χαίρονται που το Βατικανό με τον Πάπα Φραγκίσκο έκανε τέτοιο άνοιγμα, συνεχίζουν να αντιδρούν αρνητικά και να απαιτούν "καθολική" αποδοχή. Συγγνώμη κύριοι αλλά την αποδοχή δεν τη κερδίζεις με το να αγνοείς και να αμφισβητείς τα δημοκρατικά δικαιώματα του άλλου.

Θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι που ο Πάπας Φραγκίσκος εμμέσως πλην σαφώς εκφράζει τόσο προοδευτικές ιδέες και δεν κρίνει τους ΛΟΑΤ και δεν επιχειρεί πλέον να τους απομακρύνει από την εκκλησία. Τέτοια συμπεριφορά οδηγεί σε πολύ καλύτερα αποτελέσματα, αφού και οι υπόλοιποι συντηρητικοί πιστοί επηρεάζονται και σταδιακά και ύπουλα αλλάζει η αντίληψή τους για εμάς και για κάθε τι διαφορετικό. Αντιθέτως όταν πας με τσαμπουκά να επιβάλεις στον άλλο που έχει μεγαλώσει έτσι τη δική σου πραγματικότητα είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να αντιδρά με άγνωστα αποτελέσματα.
Ο Πάπας Φραγκίσκος χτυπάει στο φιλότιμο και την ευαισθησία καλεί τους πιστούς να σκεφτούν, ίσως είναι επιτέλους ο πρώτος Πάπας που θα διδάξει την πραγματική ας πούμε ιδεολογία του Χριστιανισμού σε εκατομμύρια πιστούς που ζούσαν στο σκοτάδι του μίσους τόσους αιώνες.

Ακόμα κι αν εσύ πιστεύεις πως η θρησκεία αυτή περιλαμβάνει όλα τα κακά του κόσμου θα πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο, να μην μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό και αντι να γίνεις ζηλωτής θα ήταν καλύτερο να επενδύσεις και εσύ στην ίδια προσπάθεια που κάνει ο Πάπας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που προχωρά σε τέτοια ανοίγματα, ακόμα κι αν είναι για να εξιλεώσει την Εκκλησία από τα χιλιάδες σκάνδαλα. Δυστυχώς οι πιστοί όσα σκάνδαλα και αν ακούσουν για την εκκλησία θα φτιάξουν μια δικαιολογία που θα τους βολεύει και θα συνεχίσουν να προστίθενται κατά χιλιάδες στην κωμικοτραγική σελίδα του facebook με τα ποστ του Jesus vs Devil.

Υπάρχει επίσης πολύ μεγάλη μερίδα ΛΟΑΤ Χριστιανών που δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα. Κάποιοι από αυτούς είναι αρκετά συνειδητοποιημένοι και με αρκετά σαφή επιχειρήματα για τη σημαντικότητα των επιλογών τους. Φυσικά κάποιοι άλλοι είναι απλά γραφικοί και ψεύτες. Το αν οι διάφοροι επιλέγουν μια θρησκεία ή μια ιδεολογία για να κρύβονται από τον ίδιο τους τον εαυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να σταματήσει. Άλλωστε πως θα σπάγαμε πλάκα με τους αντίθετους από εμάς αν δεν υπήρχαν;
Μαζί με όλα τα υπόλοιπα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η θρησκεία αποτελεί μεγάλη μπίζνα εκεί τελειώνουν και τα όποια ηθικά κι ανήθικα, λογικά και παράλογα επιχειρήματα και γεφυρώνονται τα όποια εμπόδια. Τι να λέμε; Καπιταλισμό έχουμε!

Πρόσφατα κάποια γνωστή αμερικάνικη φιλανθρωπική οργάνωση δήλωσε πως δέχεται όλους τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες αρκεί να είναι και αυτοί παντρεμένοι, αφού καταδικάζει το προγαμιαίο σεξ. Αυτό για εμάς είναι μια νίκη και όχι λόγος για να συνεχίζουμε να φερόμαστε αντιδραστικά ώστε να δικαιολογούμε τα μισθά μας και να εφευρίσκουμε συνεχώς εχθρούς διατηρώντας με αυτό το φθηνό τρόπο την όποια αξία για τον όποιο μύθο μας. Θα υπάρξουν για εμάς τους ξέφρενους άλλες οργανώσεις να μας προστατεύσουν όταν χρειαστεί. Έτσι είναι οι συντηρητικές οργανώσεις και έτσι θα παραμείνουν, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Ο καθένας ορίζει την ηθική του όπως του γουστάρει εκτός βέβαια κι αν επιχειρεί με το στανιό να στην επιβάλει, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει όταν οι λοατ υποκύπτουν σε ολοκληρωτικές θεωρήσεις.
Δεν γίνεται λοιπόν να παραμένεις ανικανοποίητος επειδή απαιτείς να σε αγαπούνε οι άλλοι με το δικό σου τρόπο, μιας που έχει αποδειχτεί περίτρανα μέσα απ΄την ίδια την καθημερινή ζωή πως μόλις πετύχεις το σκοπό σου θα βρεις κάτι άλλο να μη σου αρέσει και να διαμαρτύρεσαι και αυτό λέγεται εγωισμός και μιζέρια.
Αν λοιπόν επιθμείς να είσαι μέλος σε τέτοιου είδους πράγματα οφείλεις να ακολουθείς και τις εντολές που σου δίνονται, όπως κάνουν και τα υπόλοιπα άτομα με τα οποία επιθυμείς να συνδιαλέγεσαι. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να μας ενοχλεί που κάποιοι μας δέχονται με τον ίδιο τρόπο που δέχονται και τους ετεροφυλόφιλους και ισότιμα με εμάς τους απορρίπτουν εάν συνάπτουν ελεύθερα και ανοιχτά προγαμιαίες σχέσεις. Αυτό είναι το δόγμα τους και θα ήταν γελοίο να τα βάζουμε μαζί τους. Όπως ακριβώς υπάρχουν και άλλες διάφορες θρησκείες και αιρέσεις που μπορεί ακόμα να απαγορεύουν εντελώς το σεξ και συνειδητά οι πιστοί να το ακολουθούν. Ο μόνος λόγος για να αντιδράσουμε είναι να τους συμβουλεύουμε πως έχουνε μεν δικαίωμα να κάνουν ο,τι θέλουν αρκεί να αφήνουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν φυσιολογικά και να μην τα καταπιέζουν με τις ιδέες που εκείνοι μόνο θεωρούν σωστές. Φυσικά ακόμα και τα παιδιά τους μεγαλώνοντας θα υποκύψουν στο διάβολο και μόνο όταν είμαστε σίγουροι για την υποκρισία και αντιφατικότητα θα μπορούμε να τους κρίνουμε αυστηρά κι επιθετικά.

Το ζητούμενο είναι ότι κερδίζουμε τον αγώνα της αποδοχής της ύπαρξής μας και της σεξουαλικότητάς μας. Αν λοιπόν κάποιοι μας θέλουν παντρεμένους και συντηρητικούς αυτό δεν είναι πρόβλημα δικό μας ούτε και θα έπρεπε να μας νοιάζει. Όσοι θέλουν ας ακολουθούν αυτά τα πρότυπα πάντα θα υπάρχουν οι άλλοι που δεν θα τους ταιριάζουν και θα προβάλουν άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...