Έχω δικαίωμα να σε ξεφωνίζω όταν είσαι κρυφή;

Μα επιτρέπεται ο Βαλλιανάτος να ξεφωνίζει τους κρυφούς ή τις μισόκρυφες; Βεβαίως και επιτρέπεται, ιδίως όταν είσαι η Κανέλλη και μεγαλώνεις το παιδί της γκόμενάς σου αλλά το κόμμα σου θεωρεί την ομοφυλοφιλία αστικό κατάλοιπο.
Γκόμενά σου είναι Λιάνα μου, όχι γυναίκα σου ούτε σύζυγος. ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ!
ΓΚΟΥΝΙΩΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΟΥ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ!
Δεν γίνεται ο κάθε πολιτικός να συνεχίζει να κρατάει την ερωτική του ζωή κρυφή, γιατί έτσι θα συνεχίσει επ΄αόριστον να πέφτει θύμα χλευασμού και εκβιασμού.
Αν θέλουν λοιπόν να ασχολούνται με τα κοινά και επαγγελματικά με την πολιτική να κοιτάξουν να κόψουν τα ψέματα. Εφόσον δεν τα κόβουν και επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα και τις δικές μας ζωές τότε θα πρέπει να μην αισθανόμαστε κανέναν ενδοιασμό απέναντί τους, αλλά να τους ξεφωνίζουμε δίχως αύριο και να τους ξεμπροστιάζουμε.

Επιτρέπεται λοιπόν κι έχει κάθε δικαίωμα ο Βαλλιανάτος να σκυλοβρίζει όχι μόνο τον Κούγια την κρυφή που είχε το θράσος να κράζει δημόσια τους ΛΟΑΤ, αλλά και τον Κακλαμάνη και τον Σπηλιοτόπουλο που πάει στην παραλία της Ελιάς επειδή βασικά μόνο εκεί κάνει γυμνισμό "η σχέση του" και τον Αμυρά και γενικώς κάθε κατακάθι που έχει ασχοληθεί με το δημόσιο και έχουνε περάσει από τα χέρια του κρατικά κονδύλια και έχει μόνιμο πάρε δώσε με τον κρατικό μηχανισμό.

Όταν ψεύδεσαι για τον έρωτα, που είναι τόσο σημαντικός στη ζωή των ανθρώπων, τότε σίγουρα ψεύδεσαι ασύστολα και είσαι ανάξιος εμπιστοσύνης και ως πολιτικός και διαχειριστής του κράτους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...