Εμπάργκο σε κάθε Ουγκάντα τώρα!

Είμαστε 7 δισεκατομμύρια κόσμος πάνω στη γη, οι ετεροφυλόφιλοι γενάτε σαν τα κουνέλια, ο πληθυσμός αυξάνεται, ο καπιταλισμός θεριεύει και η πίτα θα πρέπει να κόβεται σε χίλια κομμάτια, κάτι που δεν γίνεται. Με κάθε συσκευασία που χρησιμοποιεί ο καθένας μας, οι πόροι της γης λιγοστεύουν, όσα χρειαζόταν η ανθρωπότητα τον προηγούμενο αιώνα, σήμερα τα χρειάζεται για κάθε χρόνο. Δηλαδή αν καταναλώναμε πχ 1000 για όλο τον 20ό αιώνα σήμερα καταναλώνουμε χίλια σε λιγότερο από ένα χρόνο!

Γιαυτό λοιπόν όταν το περιβάλλον θέλει να ρυθμίσει τον πληθυσμό, η φύση αλλά και ο άνθρωπος δημιουργούνε, συνειδητά ή ασυνείδητα, ασθένειες, πολέμους και φυσικές καταστροφές. Εμείς οι ομοφυλόφιλοι θα έπρεπε από καιρό να μπορούσαμε να υιοθετούμε και να φροντίζουμε τα παιδιά που γενοβολάνε και παρατάνε οι ετεροφυλόφιλοι.
Ας καταλάβουν επιτέλους οι πάντες πως ο πλανήτης με το υπάρχον οικονομικό σύστημα δεν μας χωράει όλους. Διαπράττουν ύβρη με το να κάνουν 10 παιδιά ο καθένας χωρίς να μπορεί μάλιστα να τα συντηρήσει, όταν ο δείκτης θνησιμότητας έχει πέσει, ζώντας σε μια χώρα όπως το Μπαγκλαντές που είναι 10 φορές μικρότερη από την Ελλάδα και να πρέπει να βολέψει 20 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ουγκάντα εδώ

Στην Ουγκάντα λοιπόν τώρα που παρατηρούμε ένα λαό να συμπεριφέρεται έτσι απέναντι στις μειονότητες, για ποιο λόγο θα πρέπει να μας νοιάζει πως ζούνε και αν ψοφάνε σαν τα σκυλιά, όταν υπάρχουν άπειρες άλλες χώρες με εργατικό δυναμικό για να καλύψουν την...απώλεια!?
Για ποιο λόγο να είμαστε ανθρωπιστές απέναντι σε τέρατα; Από δικαιολογίες έχουμε πήξει. Πότε μας σεβαστήκατε όλοι εσείς που γεννηθήκατε ετεροφυλόφιλοι, πότε περιγράψατε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις επί 2000 χρόνια το ρατσισμό και να θεωρείσαι υπόκοσμος, ενώ βέβαια έχεις προσφέρει με την τέχνη και το ταλέντο σου, σε όλη την ανθρωπότητα, τα φώτα του πολιτισμού και της αισθητικής.
Τι ο Καβάφης δεν πρόσφερε ακριβώς επειδή ήταν ομοφυλόφιλος; Αν ήταν ετεροφυλόφιλος ο Ντίνος Χριστιανόπουλος θα έγραφε τέτοια ποιήματα; Αν ο Andy Warhol και ο Αλέξανδρος Ιόλας ήταν τίποτα άντρακλες θα υπήρχε η Ποπ; Ας μην αναφέρω άπειρα άλλα παραδέιγματα. Γιατί ο Πρόεδρος της Ουγκάντα που υπέγραψε νόμους κατά των ΛΟΑΤ ζήτησε να του δοθούν αποδείξεις πως οι ΛΟΑΤ είμαστε φυσιολογικοί....αλλά δεν τις βρήκε λέει πουθενά, άσε δε που παραμένουμε αηδιαστικοί!
Αυτόν τον κρετίνο τον ψήφισε ο λαός της Ουγκάντα. Τους αξίζει λοιπόν να υποφέρουν περισσότερο από όσο υπέφεραν μέχρι τώρα. Αρκετά με την δικαιολογία του "είναι θέμα παιδείας". ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ! Από παιδεία πήξαμε, στην Ελλάδα του 1821 γιατί τον Λόρδο Βύρωνα τον έκαναν ήρωα και δεν τον σκότωσαν;
Εν έτει 2014, με τους Αφρικανούς να έχουν κινητά, δεν δικαιολογείται το μίσος και το λιντζάρισμα απέναντι στο διαφορετικό.

Οk ρε παιδί μου η Αποικιοκρατία τους γάμησε με τους νόμους της, εκμεταλλεύτηκε τον πλούτο της Αφρικής, ξερίζωσε φυλές και χωριά, άλλαξε συνήθειες ανθρώπων, τους εξισλάμισε και τους εκχριστιάνισε, χωρίς όμως να τους εκσυγχρονίσει και να τους εκδημοκρατίσει. Σε Ασία και Αφρική οι αποικιοκράτες επέβαλαν μίζερους νόμους βάση της συντηρητικής ηθικής τους. Η Ευρώπη έχει υποχρέωση λοιπόν να παραχωρήσει άσυλο σε κάθε ένα πολίτη της Ουγκάντα και οποιασδήποτε άλλης χώρας, ασχέτως αν αποτελεί πρώην αποικία, που ανήκει στους ΛΟΑΤ, ώστε όλοι οι κατατρεγμένοι να γλιτώσουν από το μαρτύριο, αφού δεν μιλάμε πια για ανελευθερία ή καταπίεση, αλλά για ουσιαστική γενοκτονία.

Γιαυτό λοιπόν θα πρέπει και η Ελληνική Εκκλησία που μόνο να βαφτίζει μαυράκια ξέρει και όσες ΜΚΟ, όπως οι Γιατροί του Κόσμου και όποιος άλλος πραγματοποιεί αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουγκάντα να τις διακόψει άμεσα ακολουθώντας το παράδειγμα της Αμερικής που "επανεξετάζει" επ΄αόριστον τις διμερείς της σχέσεις με τη χώρα, αλλά και της Μεγάλης Βρετανίας που διέκοψε τη χρηματοδότηση από πέρσι!
(Δείτε εδώ βίντεο Αποστολής στην Ουγκάντα)
Από σήμερα η Νορβηγία, Ολλανδία και Δανία είναι οι πρώτες Ευρωπαϊκές χώρες που ανακοίνωσαν πως διακόπτουν κάθε βοήθεια. 

<< Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του προέδρου της Ουγκάντας να υπογράψει τον νόμο που ποινικοποιεί την ομοφυλοφιλία. Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι επανεξετάζουν τις διμερείς σχέσεις με την κυβέρνηση της χώρας, ανάμεσά τους και τα προγράμματα βοήθειας που επικεντρώνονται στην καταπολέμηση του AIDS. >> (Δείτε εδώ το άρθρο)

Όπως έστρωσαν οι ετεροφυλόφιλοι πολίτες της Ουγκάντα να κοιμηθούν. Να ψοφήσουν της πείνας αν δεν γίνουν άνθρωποι και δεν αποδεχτούν τις ελευθερίες των άλλων.
Δεν γίνεται να στέλνουμε λεφτά σε χώρες που ποινικοποιούν το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. 
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε πλέον να φύγει έστω και μισό ευρώ για έναν λαό που επιλέγει "δημοκρατικά" έναν τέτοιο παρανοϊκό πρόεδρο και μάλιστα τον στηρίζει διαδηλώνοντας και ζητώντας από την αστυνομία να εισβάλει στα σπίτια ομοφυλόφιλων, να τους ξεφτιλίσει και να τους ντροπιάσει δημοσίως κι ύστερα ποιος ξέρει τι ακολουθεί. Δεν επιτρέπονται πια συναισθήματα για ένα λαό που διαβάζει σκανδαλοθηρικές εφημερίδες οι οποίες αποκαλύπτουν ποιος είναι και ποιος δεν είναι ομοφυλόφιλος στη χώρα και τι κάνει και τι δεν κάνει, προσφέροντας άπειρες ευκαιρίες στον όχλο για λιντζάρισμα αποδιοπομπαίων τράγων.

Ακριβώς τα ίδια θα καλούσαμε από εδώ τους ξένους να κάνουν και σε εμάς, αν η Ελλάδα και ο βρομερός μας λαός ψήφιζε τους Χρυσαυγίτες για κυβέρνηση. Εκτός του οτι θα τα πουλούσαμε όλα και θα φεύγαμε εξωτερικό, θα χρηματοδοτούσαμε και ένα νέο Enola Gay να έρθει να ρίξει μια πυρηνική βόμβα στην Ελλάδα να ψοφήσουν όλοι οι Φασίστες.
Ο λαός έχει άμεση ευθύνη και δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν χωρά κατανόηση. Βεβαίως η ηθική της θρησκείας έχει επηρεάσει βαθυά και αρνητικά, αλλά άμα δεν το έχει η κούτρα σου δεν κατεβάζεις ψείρες.

Εμπάργκο λοιπόν και διακοπή κάθε ανθρωπιστικής βοήθειας επ΄αόριστον για κάθε Ουγκάντα, μιας που οι βρομόχωρες που η ομοφυλοφιλία τιμωρείται ως έγκλημα είναι 76
Τις αποστολές που χρηματοδοτούνται για αυτόν το (κάθε) βρομολαό, να τις φέρουνε πίσω στη χώρα μας ή να τις πάνε σε άλλους λαούς που τις αξίζουν και σέβονται κι εκτιμούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Δεν θα πρέπει να υπάρχει από σήμερα ούτε ένας Έλληνας, πολίτης, γιατρός ή παπάς, να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια και να δίνει χρήματα για να σπαταλώνται στην Ουγκάντα, το Καμερούν ή όπου αλλού, ώστε να διασώζονται τέρατα, βάρβαροι, αμόρφωτοι, βίαοι και θρησκόληπτοι πληθυσμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...