Γιατί ΔΕΝ είναι η Ρωσία Ομοφοβική (Sochi Olympics)

Ο θεός καταράστηκε το Σότσι και η εκδήλωση δεν ήταν άρτια, κρατώντας το Ρωσικό γόητρο σε μέτρια επίπεδα, αφού ο έκτος κύκλος δεν άνοιξε, ίσως να ντράπηκε ή μπορεί να συμβόλιζε και κάτι βαθύτερο για την σεξουαλικότητα των Ρώσων και το μυαλό που δεν λέει να ανοίξει με τίποτα. Μπορεί να διώκονται οι Ρώσοι εθνικιστές, αλλά οι ομάδες κρούσης που συγκροτούν είναι άπειρες, ενώ τα εγκλήματά τους, αναρτημένα στο διαδίκτυο, δεν είναι αρκετά για να τους χώνουν μέσα ισοβίως.

Έγινε viral το θέμα που προέκυψε όταν κάποιος γκάβακας θεώρησε πως η Ελληνικιά ομάδα που εμφανίστηκε πρώτη φορούσε πολύχρωμα γάντια προς ένδειξη διαμαρτυρίας στις ομοφοβικές πολιτικές της Ρωσίας. Όλες αυτές οι υποθέσεις βέβαια σε εμάς που είμαστε Έλληνες φάνηκαν τρομερά αστείες, εκείνοι που τις αναπάραξαν απλώς απέδειξαν το νοητικό τους επίπεδο και την ασχετοσύνη τους.
Η Ελληνικιά ομάδα όχι μόνο δεν γνωρίζει τι περνάνε οι ακτιβιστές των λοατ δικαιωμάτων στη Ρωσία, αλλά ούτε τους ενδιαφέρει, εδώ δεν γνωρίζουν καλά καλά, πέρα από τις καρικατούρες της τηλεόρασης, τι συμβαίνει με εμάς εδώ για να μην πω στο ίδιο τους το σπίτι και αυτό φυσικά δεν αφορά μονάχα τους επαγγελματίες αθλητές μας!
Τα λεφτά μας να πάρουμε και τι μας νοιάζει για τους άλλους, όλοι οι Έλληνες έτσι είναι, γιατί να στεναχωρηθούν οι αθλητές μας που στο κάτω κάτω χαραμίζονται, παρά τις προσπάθειές τους, σε τούτη εδώ τη χώρα;
Πως ζητάς από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να απουσιάζει όταν η Ελλάδα και η Κύπρος εξαρτώνται από το φυσικό αέριο και την όποια βοήθεια της Ρωσίας;
Όταν βέβαια ο Τσίπρας έλεγε πως δεν ανήκουμε μόνο στη δύση, ο Σαμαράς τον έκραζε, τώρα ο δεύτερος ξερογλείφεται με τους Ρώσους και ο Αλέξης γευματίζει με τους Αμερικανούς.
Που να τους φτάσεις στην αλλαξοκωλιά;

Με ποια σιγουριά αναμεταδίδεις πως οι υπόλοιποι σημαντικοί ηγέτες απουσίαζαν για ένδειξη διαμαρτυρίας στην ομοφοβική πολιτική της μεγάλης αυτής δύναμης και όχι λόγω έριδας, όπως πρόβαλαν τα μίντια, για γεωπολιτικά ζητήματα;

Τα πολιτικά παιχνίδια: 

Η Ρωσία και η Τουρκία είναι δυνατές και ανεξάρτητες, αποτελούν πονοκέφαλο για τη Δύση που θέλει να τις υποτάξει, όπως έκανε σε εμάς με τον μηχανισμό στήριξης. Βομβάρδισαν τη δύση με προπαγάνδα πως οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και ζάμπλουτοι, έτσι έκαναν με τη Συρία, έτσι κάνουν και με τη Ρωσία του Πούτιν τώρα, κερνώντας καθημερινές εικόνες φρίκης.
Η Αμερική του Ομπάμπα ρίχνει ένα μαύρο βέλος στο ρωσικό έδαφος, το βέλος χύνει δηλητήριο, η περιοχή στο χάρτη μαυρίζει κι εμείς γινόμαστε αποδέκτες ενός τετελεσμένου γεγονότος και όχι αναλυτές μιας διαδικασίας.
Για να καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει είναι αρκετό να αναφέρουμε πως η Συρία το Ιρακ και το Ιραν ήθελαν να φτιάξουν αγωγό για φυσικό αέριο, να φτάνει στην Κρήτη κι από εκεί να διανέμεται στην Ευρώπη. Η Ρωσία ήθελε να χρηματοδοτήσει αυτή την επένδυση από το 2007 για να μη χάσει το μονοπώλιο.
Ξαφνικά Ελλάδα και Κύπρος χρεοκόπησαν, βομβαρδίζεται συνεχώς κι από παντού η Μέση Ανατολή και ύστερα η Συρία, στην οποία παραδόξως οι αντάρτες ισλαμιστές θεωρούνται δημοκρατικότεροι από τον πρόεδρο της χώρας και φίλο του Πούτιν, ενώ μέσα από τον πανικό αφήνεται ελεύθερο το πεδίο και ξεπετάγεται ένας νέος Αμερικάνικος αγωγός που ξεκινά από το Αζερμπαϊτζάν και φτάνει στην Τουρκία, προσφέροντας την πολυπόθητη ανεξαρτησία στους Δυτικούς επενδυτές...

Επιπλέον δεν είναι τυχαίο που ο σεισμός στη Κεφαλονιά συσχετίστηκε με το πρόγραμμα HAARP που βρίσκεται στην Αλάσκα, το οποίο αποτελείται από ειδικές αντένες που στέλνουν σήματα σε δορυφόρο, προκαλώντας δονήσεις στο έδαφος που επεξεργάζονται, αποκαλύπτοντας αν υπάρχει ποσότητα αερίου ή πετρελαίου από κάτω. Φήμες λένε πως σε τρία χρόνια από τώρα θα ξεκινήσει η εξόρυξη του Ιονίου, αν και στην εκπομπή Πρωταγωνιστές με θέμα τις θεωρίες συνωμοσίας, περί αεροψεκασμών και ξένης εκμετάλλευσης του εθνικού ορυκτού πλούτου, δηλώθηκε πως οι πηγές αυτές δεν επαρκούν...αν και η Χαλκιδική βρίσκεται ένα βήμα πριν την περιβαλλοντική και όχι μόνο καταστροφή, για το χρυσάφι της.

Η καθημερινή ζωή:

Η Μόσχα της eurovision φαίνεται να έχει μεγάλη διαφορά από τη σημερινή των Ολυμπιακών. Οι τουρίστες εκείνη την περίοδο γύρισαν πίσω εξιστορώντας πόσο απαράδεκτοι είναι οι Ρώσοι, βαρεμένοι, αγενείς, ακριβοί με κακό σέρβις και μέτρια ποιότητα, ενώ όσα έχουμε ακούσει από σημερινούς επισκέπτες είναι εντελώς έξω από την τραγική εικόνα που αποκτήσαμε τον προηγούμενο καιρό. Σήμερα όμως η πρωτεύουσα θεωρείται πια εξελιγμένη πόλη, με ισχυρή μεσαία και ανώτερη τάξη, μπορείς να τα δεις όλα.
Ο Ντίμα Μπιλάν που είχε κερδίσει το διαγωνισμο τραγουδιού τότε, αν και όλοι γνωρίζουν πως είναι gay κανείς δεν τον κράζει. Η Βέρκα Σερντούσκα η Ουκρανέζα Drag Queen έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία μέσα στη Ρωσία και την Ουκρανία που δεν θεωρούνται και οι πιο ανοιχτόμυαλες κοινωνίες. Οι TATU που έπαιξαν στην τελετή έναρξης των χειμερινών αγώνων τόσα χρόνια έκαναν επιτυχία ως Λεσβιακό ζευγάρι και κανείς δεν τις λιθοβόλησε. Ας μην συγκρίνουμε υποκρισίες, ας αναρωτηθούμε τι συνέβη και ο Πούτιν με τους χαζονόμους του επιχείρησε να συγκρίνει τους Ομοφυλόφιλους με τους Παιδεραστές χαλώντας το γλυκό, προσφέροντας τεράστια ευκαιρία στους αντιπάλους του να τον χτυπήσουν, ωθώντας τους ακτιβιστές κάθε δυτικής λοατ κοινότητας, τους οποίους γλείφει η Αμερική του Ομπάμα, να ξεσαλώσουν ενάντια στον Πού(σ)τιν.

Το grindr, που αποτελεί παγκόσμιο μέσο δικτύωσης των gay ή καλύτερα μια εφαρμογή ραντεβού για σεξ,  έχει κάθε πέντε μέτρα ένα Ρώσο χρήστη με φωτογραφία τη φάτσα του. Σε αντίθεση με την Ελλάδα και την Κύπρο λοιπόν, το 80% των Ρώσων δεν ντρέπονται να αποκαλύπτουν τις φάτσες τους στο διαδίκτυο!!!
Είναι παράλογο λοιπόν ο πρώην πράκτορας της KGB να μη γνωρίζει πως με ή χωρίς προπαγάνδα η σεξουαλική ζωή των πολιτών θα προχωρήσει κανονικά και οι ανάγκες τους θα βρίσκουν διέξοδο να καλύπτονται με κάθε τρόπο, όσες απαγορεύσεις και αν τεθούν.
Εμείς φυσικά δεν μπορούμε να απαντήσουμε γιατί. Ο Πούτιν μπορεί να είναι άλλη μια κομπλεξικιά, πως να μπεις στο μυαλό τέτοιων ανθρώπων αν δεν καταφέρεις να κοιτάξεις από την κλειδαρότρυπα;
Την πρώτη Φεβρουαρίου σημειώθηκε επίθεση από Hackers στο grindr ενημερώνοντας κάθε χρήστη του Σότσι αλλά και της υπόλοιπης Ρωσικής επικράτειας πως "...σύμφωνα με τον νέο νόμο θα συλληφθεί και θα φυλακιστεί για gay προπαγάνδα..." επιπλέον την επομένη είχαν καταργηθεί 72,000 προφιλ χρηστών. Οι υποψίες στράφηκαν στις Ρωσικές αρχές, πράγμα που μας φαίνεται αστείο, καθώς οι περισσότεροι gay Ρώσοι δεν θεωρούν πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα, κάνουν τη ζωή τους και επισκέπτονται κάθε Σάββατο εξαώροφα gay clubs στο κέντρο της Μόσχας, αδιαφορώντας αν στις αχανείς εκτάσεις της Σιβηρίας κάποιος gay αντιμετωπίζεται με ρατσισμό από άλλους χωριάτες. Είναι πιο πιθανό gay ακτιβιστές του εξωτερικού να θέλαν να κινητοποιήσουν τους αποβλακωμένους χρήστες της Ρωσίας. Αν όμως αυτό αποτελούσε επίθεση της ίδιας της κυβέρνησης, τότε θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί και συνέχιση της προπαγάνδας της ίδιας της δύσης ενάντια στη Ρωσία και όλο αυτό να ήταν απλώς ένα παιχνίδι πληρωμένων hackers από τους δυτικούς. Άλλωστε μόλις πρόσφατα ο Ομπάμα δήλωσε λέει πως θα πάψει να παρακολουθεί τους ξένους ηγέτες...Μάλιστα πολλές από τις φωτογραφίες ακτιβιστών σε δράση όχι μόνο κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, ενώ αναδημοσιεύονται σαν φρέσκιες, αλλά δεν πιστοποιούν κι απόλυτα την πραγματικότητα. Όλοι έχουμε βρεθεί σε πορείες που έγιναν μπάχαλα και νούμερα επειδή κάποια σούργελα θέλαν να κάνουν το κομμάτι τους...
Το 2013 ήταν η χρονιά που δόθηκαν στους ΛΟΑΤ τα περισσότερα δικαιώματα όσο ποτέ, σε μια δυτική κοινωνία όμως που άργησε πολύ για να κουνάει τώρα το δάχτυλο.

Οπότε λοιπόν όταν οι "φιλελεύθεροι" κοινωνικά, αλλά εντελώς νεοφιλελεύθεροι στα οικονομικά, ηγέτες της Δύσης σνομπάρουν τη διοργάνωση, όχι επειδή συνελήφθησαν 10 λοατ ακτιβιστές στο Κρεμλίνο που διαδήλωναν για να κάνουν το κομμάτι τους, που ύστερα αφέθηκαν κι ελεύθεροι, αλλά λόγω του ανοιχτού πολιτικού προβλήματος στην Ουκρανία, που πάμε εμείς να ζητάμε μποϋκοτάζ μιας διεθνούς διοργάνωσης την οποία επιτρέπουν, είτε μπορούν είτε όχι, οι ίδιοι που υποτίθεται σνομπάρουν;
Καλό το χουνέρι της google (που επίσης έχει κατηγορηθεί για συμφωνίες με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ) αλλά προτιμώ να ξέρω πως ο Εντουαρντ Σνόουντεν και ο Τζουλιάν Ασάνγκν είναι ασφαλείς και ζωντανοί.

Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για υποκρισία και για διεκδικήσεις-όνειρα θερινής νυχτός. Να ευχαριστηθούμε που το ΔΝΤ και η Τρόικα παράγουν βιντεάκια κατά της ομοφοβίας παρουσιάζοντάς μας πόσο όμορφα περνάνε οι οικονομικοί δολοφόνοι που τυγχάνει να είναι ομοφυλόφιλοι.
Τώρα μπορούμε να αναρωτηθούμε γιατι σε όλες τις δυτικές πόλεις του κόσμου δεν συγκεντρώθηκαν τόσοι ΛΟΑΤ όσοι συγκεντρώνονται σε συναυλία της Madonna, ώστε να δηλώσουν την αντίθεσή τους στις οποιεσδήποτε ομοφοβικές πολιτικές από όπου κι αν ασκούνται.

Μήπως ίσως γιατί στη Δύση και το CNN μπορεί να μας δέχονται πλέον, αφού αποτελούμε ένα καλό οικονομοσυλλεκτικό στόχο, αλλά γιαυτό και μας διευκολύνουν στη χρήση των νέων και πολύ διαδεδομένων πια άκρως βλαβερών υποκατάστατων κοκαΐνης και άλλων σάπιων και παράνομων ουσιών για κάθε φτωχό αλλά ψωνισμένο, πούστη, παρτουζιάρη...που συχνά είναι και θρησκόληπτος!

Μαζί με την κριτική της υποκρισίας στη Ρωσίας να κάνουμε και μια εγχώρια αυτοκριτική, αφού τα δικά μας dating chats έχουν κάτι χειρότερο, είναι γεμάτα από κομμένα κεφάλια (άρα εδώ σε μας είναι που κυριαρχεί ο φόβος) που ζητούν βαρβάτα αρσενικά και όλοι αυτοί στηρίζουν ανοιχτά και με καμάρι τη Νεοναζιστική Συμμορία.

Το συμπέρασμά μας για άλλη μια φορά είναι πως όλες οι διαφορές των ανθρώπων είναι αποκλειστικά οικονομικές. Το πρόβλημα του ρατσισμού και του σεξισμού είναι πολιτικό και πηγάζει από την αντιπαλότητα ανάμεσα σε διαφορετικά οικονομικά συμφέροντα. Η ίδια η αδιαφορία μας για κάθε τι είναι πολιτική στάση, αφού έτσι επιτρέπουμε οτιδήποτε συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...