Και η τηλεόραση θέλει τον Οροθετικό της

Χρόνια γνωρίζαμε όλες οι αδερφές και μη, πως ο Βαλλιανάτος ήταν οροθετικός. Ποτέ δεν το έκρυψε και η δήλωσή του δεν ήταν καθόλου αποκαλυπτική...κάθε μέρα πόσταρε κι από ένα "υπερασπίζομαι το δικαίωμα του κάθενος να είναι ή να μην είναι να λέει ή να μην λέει να κάνει ή να μην κάνει...". Είναι και γνωστός ο τρόπος που τα κανάλια, σαν τη μονταζιέρα της Νέας Δημοκρατίας, παίρνουν μια απλή δήλωση και τη ξεχειλώνουν με προκρούστιες μεθόδους.

Είναι θλιβερό που το 2014, τα "σοβαρά και υπεύθυνα", κανάλια μας, για να παίξουν μια είδηση, για τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία -Αθήνα Διαμαντρόπετρα, έπρεπε να την τεντώσουν, καθαρά από κουτσομπολιό και να μην αφήσουν τουλάχιστον να προκύψει και κανένα ουσιαστικό συμπέρασμα από μια τέτοια ιστορία που αφορά την υγεία.

Για την ταμπακέρα λοιπόν ούτε λόγος, παρα μόνο εκατοντάδες κοράκια από κάθε παράταξη, μετά την προβοκατόρικη τηλεοπτική σταύρωση, άρχισαν να ξεντεριάζουν έναν άνθρωπο που από τότε που εμφανίστηκε δηλώνει προκλητικά Φιλελεύθερος (με την οικονομική-ευρωπαϊκή έννοια του όρου), πολύ περισσότερο από ότι έκαναν ή μάλλον ούτε καν έκαναν ποτέ, με τις δεξιές κρυφαδερφές ή με τον Νεοναζί υποψήφιο.
Ο Βαλλιανάτος έχει όντως δημιουργήσει αντιπάθειες, αλλά δεν θα μείνει στην ιστορία για αυτό.
Η χώρα μας υποφέρει από σαδομαζοχιστές, που προτιμούν τον Κασσιδιάρη, γιατί η αλήθεια για να ακουστεί πρέπει να ντυθεί τουλάχιστον με ένα ψέμα, παρά τον Βαλλιανάτο που τουλάχιστον το εξτρεμιστικό του μάρκετινγκ στοχεύει αποκλειστικά στην ειλικρίνεια, που σήμερα πια θεωρείται κάτι παραπάνω από προσόν για έναν πολιτικό, αφού σχεδόν κανείς τους δεν είναι αυθεντικός και τίμιος.

Φυσικά δεν περιμέναμε να δούμε συμπαράσταση στον Γρηγόρη, από πρώην στυλίστες και άλλους γνωστούς του, αφού τώρα που δεν έχουνε λεφτά και ξεράστηκαν από το σύστημα, προσπαθούν να εξαγνιστούν στην κολυμπήθρα της διαδικτυακής επανάστασης.
Ούτε από τα κανάλια που ψοφάνε για ιεροσυλίες, ανθρωποθυσίες και διαστρεβλώσεις, άλλωστε τόσα χρόνια τις στρεβλώσεις υποστηρίζουν.
Πρέπει να ντύσεις την αλήθεια με ψέμα, για να την καταπιεί ο πολίτης που σε αυτή τη χώρα είτε είναι 60 είτε 18 παραμένει το ίδιο ανώριμος, αναξιόπιστος και ανίκανος για να διεκδικεί και να ασκεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα.

Θα περιμέναμε όμως μια κάποια υποστήριξη από τους περισσότερους gay, αντί να λένε και αυτοί τα δικά τους, που είναι τόσο υποκριτές και αν σε δουν εθελοντή στο athens check point σε αποκαλούν σε όλους τους μελλοντικούς γκόμενούς σου ή που πρόκειται να βγείτε ραντεβού, γιατί είμαστε όλο το Γκάζι και μη, ένα μεγάλο κρεβάτι, ΕΗΤΖΙΑΡΗ, αγνοώντας πως για να μην προσβληθείς από τον ιό του HIV, θα πρέπει απλά να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ και να εξετάζεσαι ή να πηγαίνεις χωρίς προφύλαξη μόνο με όσους εμπιστεύεσαι και είναι μεν οροθετικοί αλλά ακολουθούν σωστά τις οδηγίες των ιατρών τους και λαμβάνουν την αντιρετροϊκή τους αγωγή κι έτσι ο ιός παύει να ανιχνεύεται στο αίμα τους οπότε είναι δύσκολο και να σου μεταδόσουν τον ιό.
Επιπλέον θα περιμέναμε να δούμε μια υποστήριξη από τους οροθετικούς ακτιβιστές, αντί για αυτό όμως συνειδητοποιήσαμε πως ο καθένας τους μάλλον, θέλει να έχει ένα ρόλο, κάποιοι από αυτούς πουλάνε και οι ίδιοι την οροθετικότητά τους, με πολύ πιο έντονο τρόπο από αυτόν που κατηγορούν τον Βαλλιανάτο πως κάνει. Η κατάσταση που προκάλεσε ακούσια ο Βαλλιανάτος φαίνεται τους χαλάει την πιάτσα, τον ανταγωνισμό και τη συνταγή για τις φιλοδοξίες τους.

Έχει γίνει όμως και της μόδας τελευταία να λες πως "έχω κι εγώ ένα φίλο οροθετικό" στους έξω (ασχέτως τι σκατά μπορεί να λες από μέσα σου). 10 χρόνια πριν με την τρομοκρατία που είχε φάει ο λαουτζίκος, υπήρχαν περιπτώσεις που οι επιβάτες απέφευγαν να σε ακουμπήσουν γιατί πίστευαν πως θα μολυνθούν... Μας ενοχλούν οι δηλώσεις "τη λάθος στιγμή...", δεν μας πειράζει που αυτοί που προσβάλλονται είναι αυτοί που πληρώνουν τα διπλά για σεξ χωρίς καπότα με αγνώστους.

Είναι τιμή για τον Βαλλιανάτο που δεν λαμβάνει το επίδομα που λαμβάνουν όλοι οι οροθετικοί ακόμα και αν είναι πλούσιοι, γιατί θεωρεί πως το επίδομα θα πρέπει να απευθύνεται σε όσους αντιμετωπίζουν πραγματικές δυσκολίες και όχι σε όσους θέλουν απλώς να τρώνε τα λεφτά του κράτους. Θα πρέπει πάντως να κάνει πολλά περισσότερα για τον Κοινωνικό Φιλελευθερισμό γιατί αυτό είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα, η έλλειψη ντομπροσύνης και αποδοχής του διαφορετικού και όχι η εμπόδιση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας από την γραφειοκρατία!
Μάλιστα κάποιοι ακτιβιστές του λοατ "κινήματος", όλα αυτά τα χρόνια που πήρανε πάρα πολλά λεφτά μέσω ΜΚΟ δεν πραγματοποίησαν καθόλου σοβαρή δουλειά. Αυτό φαίνεται από το γεγονός πως οι gay άνδρες, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους τάξη, συνεχίζουν να αγνοούν θέματα που τους αφορούν άμεσα, είτε μας αρέσει είτε όχι!

Αν είμασταν απόγονοι του Καπποδίστρια και όχι των δολοφόνων του, αυτή τη στιγμή ο HIV δεν θα προκαλούσε το κουτσομπολιό.
Η υποκρισία, η ξετσίπωτη σεμνοτυφία και η υποκειμενικότητα φαίνεται πια να αποτελούν θεμέλιο λίθο της Ελληνικής νοοτροπίας. Κάθε μέρα το αποδεικνύουν οι αστοιχείωτοι που σχολιάζουν τα πάντα και προέρχονται από παντού, από κάθε οικονομικοπολιτική κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...