Κασσιδιάρης ο gay friendly

Όσοι ομοφυλόφιλοι που τους φαίνεται έχουνε δεχτεί επιθέσεις από Χρυσαυγίτες έχουνε ακούσει τις εξής λέξεις κλειδιά "βούλωστο, σαπούνι, ξερονήσι, πουστάρα γαμιέσαι", αυτό το τελευταίο πρέπει να αποτελεί βασική φαντασίωση όλων των φασιστών που δεν λένε να την πραγματοποιήσουν για να μην τους περάσει και χρειαστεί να βρουν καμιά καινούρια...ακόμα "χειρότερη"!

Ο Κασσιδιάρης όμως τις τελευταίες μέρες δήλωσε πως "από τα μηνύματα που λαμβάνει ξέρει πως θα τον ψηφίσουν και τέτοιοι..." Μάλιστα παρίστανε και τον κύριο αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς, ακόμα και τη λέξη gay.

Αόριστα λοιπόν απευθυνόμενος στον Βαλλιανάτο στην εκπομπή Ζούγκλα, δήλωσε πως "είναι πολλοί οι σοβαροί άνθρωποι ή όπως τους αποκαλείτε εσείς συγκεκριμένα, που έχουνε μυαλό και ξέρουνε ποιο είναι το σωστό" κλπ κλπ

Εντάξει είναι γνωστό πως η ΧΑ εκτός από λούμπεν προλετάριους και πτυχιούχους (ψυκτικούς και άλλους τεχνίτες) άνεργους, ημιμαθείς και απολίτικους έχει προσελκύσει και τις ίδιες αυτές κοινωνικές κατηγορίες σε gay. Η μόνη διαφορά δηλαδή ανάμεσα στους χρυσαυγίτες είναι πως κάποιοι από αυτούς τον παίρνουν κιόλας!
Είναι όμως οι gay ψηφοφόροι της ΧΑ όπως οι γυναίκες της οργάνωσης που θα ακολουθούσαν οτιδήποτε χωρίς σκέψη κι έχουνε νεύρα περιόδου 25 μέρες το μήνα;

Στα κρυφά στα φανερά δεν έχει σημασία, η οργάνωση Χανίων της ΧΑ έχει την πλειοψηφία σε μέλη που διατηρούν λογαριασμούς σε ιστοσελίδες για gay γνωριμίες.
Άντε τώρα με αυτούς όλους να αποδείξεις οτι δεν είσαι...ΠΟΥΣΤΗΣ!

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο Κασσιδιάρης υιοθέτησε λεξιλόγιο της Αριστεράς, συναιτιζόμενος με τις ανάγκες των μίντια και της δημοκρατίας ίσως, αφότου έλαβε μια γεύση από τις "ιδέες" του, που εφαρμόστηκαν για λίγο επάνω του!

Είπε λοιπόν πως το πρόβλημά του δεν είναι ο κάθε Πακιστανός, αλλά η υπογραφή από την προδοτική κυβέρνηση της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ.... Το έμαθε το μάθημά του, σε λίγο θα μας λέει πως δεν έχει πρόβλημα με τους μετανάστες χωρίς το λάθρο- μπροστά!

Ως δήμαρχος τι ακριβώς μπορεί να κάνει;
Θα επιτρέψει δημόσιο και δωρεάν παρκάρισμα ή θα δώσει όλα τα δημόσια σε ιδιώτες όπως θέλανε οι Χρυσαυγίτες να κάνουν στη Νέα Ιονία; Θα στείλει να σπάσουν μαγαζιά μεταναστών πάλι για να 'χουνε δουλειά τα Ελληνικά; Θα απαγορεύσει την κυκλοφορία σε κόσμο βάση χρώματος ή γλώσσας; Θα δώσει ένα μάθημα στους μαφιόζους με το να αναλάβουν χρυσαυγίτες τα πόστα τους;
Θα δώσει μήπως σε καμιά μοδίστρα, Ελληνίδα αδερφή, να σχεδιάσει τις νέες στολές των φασιστών και θα παραγγείλει τα υφάσματα σε Ελληνική βιοτεχνία ή θα τα πάρει έτοιμα και φτηνότερα από Τουρκία πάλι;

Αυτός μέχρι και τα τελευταία gay bars που απέμειναν θα κλείσει! Αν και είναι τόσο απατεώνας που θα μπορούσε να βγάλει νόμους κατά των gay και υπογείως να δώσει ευκαιρία να ανοίξουν περισσότερα gay clubs για να πηγαίνουν οι κουλές όταν αρχίσουν να καταπιέζονται σοβαρά, ώστε να βγάζει κι από εκεί παραδάκι.

Κάθε άτομο που ανήκει, είτε το θέλει είτε όχι, στη ΛΟΑΤ κοινότητα της χώρας, πρέπει επιτέλους να κατανοήσει πως αυτή η εγκληματική οργάνωση αμόρφωτων μικροαστών τραμπούκων δεν πρόκειται να φέρει την κάθαρση. Ίσα ίσα που θέλουν οι μετανάστες να παραμείνουν υπό, όπως οι λευκοί θέλανε τους μαύρους της Αμερικής, για να τους έχουν σκλάβους, αναλώσιμους.
Εμάς πάντα μας χρησιμοποιούσαν για να τους κάνουμε τη δουλειά και όταν πια δεν μας χρειάζονταν μας έστελναν στα κρεματόρια.

Μην προσπαθείτε οι Έλληνες gay να προκαλέσετε επανάληψη της ιστορίας, διαβάστε ιστορία, γιατί όταν θα καταλήξετε με ένα Ροζ τρίγωνο στο μπράτσο, θα είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...