Υπογεννητικότητα & Μαυραγάνης

Βγαίνουν τα παιδιά σας για ποδήλατο και σας τα σκοτώνουν? Οι ομοφυλόφιλοι θα φταίνε!

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η στάση των αρχών στην υπόθεση...
του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα τον 14χρονο Πάνο Τζαβάρα - εγγονό του Ανδρέα Δούρου, ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Dur - και φερόμενη ως υπαίτια οδηγό τη σύζυγο του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, Αικατερίνη. (δείτε το άρθρο εδώ)

Στο εξής μπορείτε όλοι πολίτες να πατάτε όποιον βρείτε στο δρόμο με το αυτοκίνητό σας, χωρίς να ανησυχείτε για κυρώσεις!

Η κυβέρνηση αποτελείται από κοινούς απατεώνες, κλινικές περιπτώσεις, νεόπλουτους γόνους χωρίς καμία απολύτως ικανότητα και γενικά όλοι γνωρίζουμε πως η μαφία της Ευρώπης προτίμησε να μας επιβάλει και πάλι αυτούς τους υποκριτές που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι, για να συνεχίσουν να μας αρμέγουν από όπου μπορούν, εξαθλιώνοντας μεσαία και χαμηλότερη τάξη. 

Η προσφυγή στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων από ακτιβιστές που αντιδρούν στην προσπάθεια αποφυγής επικύρωσης του συμφώνου συμβίωσης (ούτε καν gay πολιτικός γάμος) για τα ομόφυλα ζευγάρια, επέφερε στην Ελλάδα υψηλά πρόστιμα... προφανώς αυτό βολεύει και την Ευρωπαϊκή Ένωση αφού δεν νοιάζεται πραγματικά τι βιώνουν οι πολίτες, ενώ ο Σαμαράς απευθύνεται στην Παναγία για το πως θα συνεχίσει το φορομπηχτικό του έργο.

Την ίδια στιγμή που συλλαμβάνονται ως τρομοκράτες διάφοροι πολίτες που με τη δράση τους επηρεάζουν συνειδήσεις και αντιδρούν στην κατάφωρη εξαπάτηση μας από την κυβέρνηση των ληστών, τρώγοντας όχι μόνο τεράστια πρόστιμα αλλά και φυλακή για χρόνια, εκείνοι που σπατάλησαν δημόσιο χρήμα κυκλοφορούν επίσημα ελεύθεροι με ελάχιστες κυρώσεις και αλληλοπροστατεύονται. Η πιο μπαναλ κυβέρνηση που πέρασε από την Ελλάδα ξερνάει όποιον δεν χρειάζεται και προστατεύει όποιον εγκληματία τη βοηθά στο έργο της.

Ένας από τους εγκληματίες που τη γλίτωσαν είναι η γυναίκα του υφυπουργού οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη. Καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δυόμιση χρόνια με αναστολή. Ρίχνοντας το φταίξιμο στον άτυχο πιτσιρικά και το ποδήλατο, επειδή εκείνη την ώρα που οδηγούσε το πολυτελές τζιπ του γερομπαμπαλή που παντρεύτηκε, βαφόταν, μίλαγε στο κινητό της, είναι και τσόκαρο αρα στερεοτυπικά αν το πάμε, από την εμπειρία μας, σίγουρα θα οδηγούσε αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους γύρω της.


Αύριο το θράσος τους που δεν έχει όρια θα σκοτώσει κι άλλα παιδιά, ύστερα υποκριτικά θα μας λένε ότι η κοινωνία είναι έτοιμη για όλα αυτά τα δεινά που μας έχουνε φέρει, αλλά όχι για να μπορούν όλοι οι λοατ να κάνουν οικογένειες. Μιας που απ΄τον κώλο δεν βγάζεις λέει παιδί, άρα εμείς ενισχύουμε την υπογεννητικότητα...το αστείο βέβαια είναι πως ούτε στους ίδιους τους ετεροφυλόφιλους δεν δίνουν παιδιά στην Ελλάδα. Αλλά τι να το κάνεις, για να ρθει μετά η κάθε πληρωμένη τσούλα που παντρεύτηκε κάποιον δοσίλογο μαυραγορίτη, να στο σκοτώσει στα 15 του;
Αυτοί πουλάνε μέχρι και το τομάρι τους, την ίδια τους τη μάνα κι εσείς πάτε και τους ψηφίζετε γιατί φοβάστε μην μας κάνει ντα η Κομισιόν;

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ανήκατε σε μειονότητα, ή αν ήσασταν απλώς φτωχοί και δεν μπορούσατε να σύρετε αυτή τη ψωνισμένη αδίστακτη σκατοκαριόλα (και λίγα λέμε) στα δικαστήρια αφαιρώντας της το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερη μειώνοντας τον Ελληνικό πληθυσμό, οδηγώντας αυτοκίνητα αγορασμένα με χρήματα απ΄τους φόρους σας.

Βέβαια από ότι θα καταλάβατε σκότωσαν ένα αγοράκι 15 χρονών και τη γλιτώνουν!
Όπως τη γλίτωσαν οι λιμενικοί που πνίξανε τους μετανάστες πρόσφατα, οι χρυσαυγίτες κι ο ένας αλβανός φίλος τους που κακοποίησαν τον άτυχο Αιγύπτιο. 
Οι ζωές σας, παρόλο που είστε Έλληνες και πλούσιοι προφανώς δεν αξίζουν τίποτα....

Αν οι υπεύθυνοι του θανάτου του εφήβου ζούσανε στην Κρήτη και τολμούσε το δικαστήριο να πάρει τέτοια φτηνή απόφαση, ποιος πατέρας δεν θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του;;;; 

Straight παντού Σεβασμός πουθενά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...