Αποκεφαλισμός gay άνδρα στο Μαρόκο

Δύο Μαροκινοί αποκεφάλισαν τον φίλο τους σε γειτονιά του Μαρόκο, επειδή υποτίθεται τους την έπεσε σε ένα μίνι παρτάκι που οργάνωσαν μεταξύ τους. Πέταξαν μάλιστα το κεφάλι του στο δάσος, αφού έβαλαν φωτιά και έκαψαν το σπίτι του άτυχου άνδρα ολοσχερώς.

Ο gay άνδρας ήταν γνωστός στην πόλη του, όλοι γνώριζαν γι αυτόν, δεν κρυβόταν.
Η ιστορία παρουσιάζεται ως εξής όμως, ο άνδρας προσκάλεσε δυο "straight" φίλους στο σπίτι του αδερφού του, που ζει στη Σουηδία. Οι δύο άνδρες λόγω μέθης έγιναν επιθετικοί και βγήκαν εκτός ελέγχου.

Συνήθως έτσι παρουσιάζονται τα δημοσιεύματα όταν τα θύματα είναι gay. To θύμα μεταμορφώνεται σε θύτη, που πίεσε και εξανάγκασε τα "θύματα" σε μιαρές πράξεις, τα οποία στην προσπάθειά τους να αμυνθούν, έβγαλαν τον Χίτλερ από μέσα τους. 



Λίγες πληροφορίες για το Μαρόκο:

Το Μαρόκο είναι δικτατορία. Ο βασιλιάς της χώρας προκειμένου να γλιτώσει από την Αραβική Άνοιξη, προχώρησε σε μια σειρά από υποτυπώδη φιλολαϊκά μέτρα. Λίγο καιρό πριν κυκλοφόρησε βίντεο πάλι από το Μαρόκο, που εμφάνιζε trans γυναίκα να δέχεται τρομακτική επίθεση από όχλο ανδρών στη μέση του δρόμου.


Το Μαρόκο είναι μια από τις χώρες που αρνούνται να αναμεταδώσουν Eurovision, επειδή συμμετέχει το Ισραήλ. Όχι επειδή το Ισράλη τους έκανε κάτι, όχι επειδή οι ίδιοι εξόρισαν κάθε Εβραίο Άραβα στο παρελθόν, αλλά επειδή αυτός ήταν ο κανόνας που ακολούθησαν από το 1930 και μετά όλες σχεδόν οι μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής.
Φέτος η ισραηλινή ομάδα judo έπεσε θύμα μιας ιδιότυπης κρατικής απαγωγής, αφού οι αρχές της χώρας θεώρησαν ότι μπορούν να ξεσπάσουν το μένος τους στους αθλητές.
Με κάτι τέτοιες ιστορίες ο Ισλαμικός κόσμος, που έχει ανάγει την υποκρισία σε αρετή, στις φασιστικές αυτές χώρες αυτοτροφοδοτεί το μίσος και τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό
.


Πηγές


1. http://htari24.com/categorie/crime/article/6414-32-04-11-27-11-15
2. http://homohominigr.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html

3. http://www.timesofisrael.com/moroccan-authorities-take-down-israeli-judo-team/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...