Το υποτιθέμενο ροζ ξέπλυμα του Ισραήλ


Πρόσφατα (?) ανέβηκε ένα άρθρο που αφορούσε και πάλι το Ισραήλ, με τους γνωστούς αντισημίτες να κάνουν τη τρίχα τριχιά, αρνούμενοι να συνειδητοποιήσουν πως Αντισιωνισμός αποτελεί Αντισημιτισμό και είναι ένα και το αυτό με τον ρατσισμό.
Δεν φτάνει που οι παππούδες μας ξεπάστρεψαν τους Εβραίους της Ευρώπης, έρχονται σήμερα τα εγγόνια τους να ζητήσουν τα ρέστα που υπάρχει το Ισραήλ.

Είναι φανερό πως η κριτική που ασκείται στο Ισραήλ ξεπερνάει τα όρια, όταν μάλιστα κατηγορείται που δεν ασκεί θανατική ποινή για τους ΛΟΑΤ πολίτες του όπως οι γειτονικές του χώρες. Η συνηθισμένη αυτή κριτική δεν ασκείται με τον ίδιο τρόπο για κανένα άλλο κράτος της γης. Ακόμα και οι δήθεν αριστεροί-αναρχικοί-queer κλπ θα έσκιζαν τα σουτιέν τους να επισκεφτούν τις ΗΠΑ, αλλά το Ισραήλ ούτε ξέρουν πως είναι. Παράλληλα κάθε εσωτερική κριτική που ασκείται ανοιχτά στα πλαίσια της δημοκρατίας, αλλά και της ελεύθερης αντιπολίτευσης, αντιμετωπίζεται ως αγία γραφή από τους ξένους επικριτές της χώρας. Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν. Τι θα γίνει αλήθεια η Ελλάδα αν οι τουρίστες πάρουν τοις μετρητοίς όλα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία για τη σημερινή κυβέρνηση;

Το άρθρο βρίσκεται εδώ: http://raptusr.blogspot.gr/2011/11/blog-post_24.html

Πρώτα από όλα δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε οι λευκοί Χριστιανοί της Ευρώπης, όταν στις δικές τους χώρες δεν έχει υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που να επιτρέπει την απόλυτη ισότητα. Εκτός κι αν οι Ισραηλινοί είναι υπεράνθρωποι και πρέπει να τα κάνουν όλα τέλεια για να μην τους βρίζουμε. Είναι παράξενο πως όλοι αυτοί που παριστάνουν τους επαναστάτες έχουν την απαίτηση από συντηρητικούς γέρους στο Ισραήλ να φορέσουν φτερά, όταν δεν το ζητάνε πρώτα από τους ίδιους τους γονείς τους.

Ας πάρουμε όμως τις ψευτιές του άρθρου μια μια, που με ένα απλό google search μας παρέχονται όλες οι αποδείξεις από τους ίδιους τους ΛΟΑΤ Άραβες Μουσουλμάνους ακτιβιστές. << Πρώτα από όλα δεν ισχύει ο μύθος  πως το Ισραήλ είναι το μόνο κράτος της περιοχής που δεν ποινικοποιεί την ομοφυλοφιλία >> εδώ θέλουν να μας πείσουν πως η Ιορδανία που έχει απαγορεύσει τόσο το grinder όσο και τα gay clubs, ενώ ζητά από τους gay ακτιβιστές της να σιωπήσουν γιατί δεν μπορεί να τους προστατέψει από τους ακραίους ισλαμιστές, είναι το ίδιο με το Ισραήλ, που έχει επίσης ακραίους και η πόλη κυριαρχείται από βαθύ θρησκευτικό στοιχείο, όμως το δημοκρατικότατο κράτος παρέχει άδεια και προστασία στη διοργάνωση, τη στιγμή που οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες στο μόνο πράγμα που συμφωνούν εκεί μεταξύ τους είναι πως δεν θέλουν να γίνεται το pride!
Όσο για τα κατεχόμενα από Παλαιστίνιους εδάφη, η Γάζα ανήκε στην Αιγυπτο, ενώ η Δυτική Οχθη στην Ιορδανία, αυτές οι περιοχές διατηρούν νόμους αποικιοκρατίας του 1932 και 1951, που ποινικοποιούν την ομοφυλοφιλία, γιαυτό και πολλοί ΛΟΑΤ ζητούν απεγνωσμένα άσυλο στο Τελ Αβιβ, ώστε να γλιτώσουν το Honour Killing, κυρίως από τις οικογένειές τους. Πρόσφατα μάλιστα με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας εκτελέστηκε στέλεχος της Hamas που κυβερνά τη Γάζα, δίχως εκλογές από το 2005, όταν το Ισραήλ για να πετύχει την ειρήνευση, μάταια όπως αποδείχτηκε, αποχώρισε από την περιοχή, ξεσπιτώνοντας 12 χιλιάδες Εβραίους. Στη Γάζα δεν ζει κανείς Εβραίος πια, στο Ισραήλ ζει ένα 20% Αράβων Μουσουλμάνων που εκλέγονται και στη Βουλή, ποιος αλήθεια είναι ο ρατσιστής;
Όσον αφορά την Τουρκία, είναι πραγματικά αστείο με τόσο ραγδαίες αλλαγές και την κατάλυση της δημοκρατίας από το καθεστώς Ερντογάν, να μιλάμε για ΛΟΑΤ δικαιώματα, όταν μάλιστα όλα σχεδόν τα Χαμάμ, που τόσοι άντρες επισκέπτονταν, όπως και στη Συρία, έχουνε κλείσει με νόμο του κράτους και οι περιπτύξεις ανάμεσα στους θαμώνες διώκονται με φυλάκιση, πρόστιμα και κλείσιμο της επιχείρησης.
Αντίθετα ο στρατός του Ισραήλ έχει εξελιχθεί τόσο σήμερα που όχι μόνο αποδέχεται και τρανσέξουαλ, απαγορεύοντας διακρίσεις, αλλά πραγματοποιεί σεμινάρια και συμμετέχει στο pride του Τελ Αβιβ.

Ψέμα δεύτερο. << Το ισραηλινό κράτος αναγνωρίζει γάμους ομοφύλων που τελούνται στο εξωτερικό, στο εσωτερικό όμως δεν παρέχει καμία μορφή νομικής αναγνώρισης στα γκέι ζευγάρια >>

Το Ισραήλ έχει θεσπίσει σύμφωνο συμβίωσης για τα ΛΟΑΤ ζευγάρια από το 2005! Στο Ισραήλ δεν είναι φυσικά όλοι οι βουλευτές και τα κόμματα ανοιχτόμυαλοι, ενώ η κυβέρνηση για να υπάρξει πρέπει να συνεργάζεται συνεχώς με μικρότερα κόμματα, που δεν συμφωνούν συχνά λόγω θρησκευτικού φανατισμού με τον εκσυγχρονισμό. Στο Ισραήλ είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρουν διαζύγιο οι παντρεμένοι ετεροφυλόφιλοι, ενώ δεν υπάρχει πολιτικός γάμος ούτε σύμφωνο συμβίωσης για αυτούς ακόμα. Επιπλέον η πολιτική του Ισραήλ για τους γάμους των ετεροφυλόφιλων πχ Εβραίων με μη Εβραίους από το εξωτερικό ήταν σκληρή, όπως ήταν και για τους ΛΟΑΤ Εβραίους που παντρεύονταν με μη Εβραίους στο εξωτερικό, αλλά έρχονταν μόνιμα στο Ισραήλ. Ο νόμος αυτός άλλαξε με τη δεξιά κυβέρνηση πέρσι, ενώ το κυβερνών κόμμα εξέλεξε και ανοιχτά ομοφυλόφιλο βουλευτή το 2015.
Όταν λοιπόν στην Ελλάδα δεν έχουμε κάνει ακόμα διαχωρισμό κράτους, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να εγκαλούμε το Ισραήλ που προσπαθεί τόσο πολύ να ικανοποιήσει τόσο ακροδεξιούς όσο και ακροαριστερούς, που συνεχώς ξεσηκώνονται.

Ψέμα τρίτο <<Ο ακτιβιστής Εζρα Νάουι βρίσκεται  εδώ και χρόνια στο στόχαστρο των αρχών της χώρας του και έχει φυλακιστεί και ο ίδιος πολλές φορές. >>
Πρώτα από όλα βλέπουμε πως ούτε η Ελλάδα ούτε καν η Ε.Ε. παρέχουν άσυλο σε όσους δηλώνουν ελαφρά την καρδία ομοφυλόφιλοι, είναι λογικό λοιπόν το Ισραήλ να αρνείται να παρέχει άσυλο χωρίς προϋποθέσεις, αφού μόλις χθες δυο Παλαιστίνιοι προκάλεσαν αιματηρή τρομοκρατική επίθεση σε εμπορικό κέντρο, με το Ισραήλ να ανακαλεί 80.000 άδειες Παλαιστινίων που εργάζονται στη χώρα. Ας αποφασίσουν πρώτα όμως οι Παλαιστίνιοι τι θέλουν, δεν γίνεται να σέβεται ο άλλος την κουλτούρα, τη γλώσσα τη θρησκεία σου, να σου παρέχει νερό, ηλεκτρικό, σχολεία, νοσοκομειακή περίθαλψη, φτηνότερα και ποιοτικά προϊόντα, δικαίωμα ψήφου, εργασία και χρήματα και εσύ να τον σκοτώνεις επειδή τον θεωρείς "κατακτητή", γιατί απλά δεν είναι ούτε Μουσουλμάνος ούτε Άραβας. Αν θέλουν λύση δύο κρατών ας κάνουν τις δικές τους επιχειρήσεις, όχι να ζητάνε να δουλεύουν για Ισραηλινούς και Εβραίους, επειδή τους βολεύει που εκεί πληρώνονται 20 φορές πάνω και απολαμβάνουν 8ωρο και ρεπό, σε αντίθεση με το καθεστώς που επικρατεί στα Παλαιστινιακά τους "ελεύθερα" εδάφη

Ας δούμε όμως ποιος είναι ο ακροαριστερός "ακτιβιστής": 

Η Οργάνωση "Σπάζοντας τη Σιωπή" χρημάτισε τον Εζρα Ναβί, έναν "ακτιβιστή" που εργάζεται για την ΜΚΟ Τa'ayush, οποίος αποκαλύφτηκε πως παρέδιδε τα ονόματα Παλαιστινίων πολιτών, στην Παλαιστινιακή Αρχή, με αποτέλεσμα τον βασανισμό και δολοφονία τους.


Συγκεκριμένα παρουσιαζόταν ως επίδοξος αγοραστής γης, οι ανυποψίαστοι Παλαιστίνιοι που θέλανε να πουλήσουν κτήματα, ταυτοποιούνταν και παραδίδονταν μυστικά στην Παλαιστινιακή Αρχή, η οποία είναι γνωστό πως αφού τους κακοποιούσε τους σκότωνε για προδοσία.
Ο "radical leftist" εμφανίζεται μάλιστα, μέσα από την κρυφή κάμερα, να γνωρίζει πολύ καλά τις συνέπειες των πράξεών του!


Ο χρηματισμός του "ακτιβιστή" από την ακροαριστερή ΜΚΟ που βάζει στο μικροσκόπιο οτιδήποτε συμβαίνει στον Ισραηλινό στρατό, είχε σκοπό τη σκηνοθεσία προβοκάτσιας. Η ΜΚΟ λαμβάνει δωρεές από πλούσιους Παλαιστίνιους...
Συγκεκριμένα ασχολούνταν με την οργάνωση διαδηλώσεων, χρησιμοποιώντας ως πρωταγωνιστές και κομπάρσους πληρωμένους Αραβες Μουσουλμάνους, που θα προκαλούσαν επεισόδια εναντίον ανυποψίαστων στρατιωτών του IDF, ώστε να καταγράφουν αντιδράσεις στην κάμερα και να διασπείρουν την προπαγάνδα τους.

Ο απατεώνας συνελήφθη στην προσπάθειά του να διαφύγει από τη χώρα, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου από τα Παλαιστινιακά εδάφη, το 2009.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι ότι τίθενται σε κίνδυνο τόσο οι ζωές των Ισραηλινών όσο και των Παλαιστινίων, με προκάλυμμα πολιτικές ιδεολογίες.
Ο Έζρα Ναβί συμπεριφέρεται όπως ο Αραφάτ, κοιμόταν με ανήλικα αγόρια, χρησιμοποιούσε χρήματα από δωρεές για ίδιον όφελος, επέλεγε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, την ώρα που έπειθε τον κόσμο πως είναι άγιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...