Αγόρια που γδύνονται στην κάμερα του Cum4

Εκεί που δεν έχεις τι να κάνεις, κάθεσαι σπίτι και βαριέσαι, όχι μόνο μπορείς να κάνεις σεξ ή να αυνανιστείς και να σου πούνε μπράβο, αλλά να βγάλεις και λεφτά!

Αν σε ένα μήνα μπορούσες να βγάλεις 2500 ευρώ, για να πηδιέσαι με τον γκόμενό σου, μπροστά σε ξένους που ούτε καν τους βλέπεις, αλλά σου στέλνουν στο chat μηνύματα θαυμασμού, θα έλεγες όχι;

Το να κάνεις σεξ με όποιον θέλεις εσύ και να πληρώνεσαι, καθώς σε παρατηρούν ηλεκτρονικά και ηδονίζονται άνθρωποι από την Ευρώπη μέχρι τη Νότιο Αφρική, δεν μπορεί να είναι τόσο κακό. Αφού συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Το Cum4 είναι ένα ακόμα site που διαλέγεις μέσα από χιλιάδες, για να τους δεις εκείνη την ώρα ζωντανά να χαϊδεύονται, αν θέλεις τους πληρώνεις και σου παρουσιάζουν το show τους πριβέ. Δεν βιντεοσκοπείται μια τσόντα σε στούντιο που θα μείνει για πάντα, ενώ οι άλλοι χρήστες που σε καμαρώνουν σου στέλνουν μπουρμπουάρ, μέσω συστήματος bitcoin.

Στις σελίδες αυτές κυριαρχεί ένας πολύ διαφορετικός κόσμος,τα πράγματα έχουν εξελιχθεί τόσο που κάποιος έχει αποκτήσει τεράστιο κοινό, που πληρώνεται αδρά μόνο και μόνο για να παρακολουθούν πως ζει στο σπίτι του, ή κάνει shows ντυμένος ως βασιλιάς Λουδοβίκος, μιλώντας για οτιδήποτε, παρουσιάζοντας οτιδήποτε, από συνταγή μαγειρικής μέχρι τη διακόσμηση του σπιτιού του.
Στη νέα αυτή βιομηχανία συμμετέχουν straight φίλοι, που παίζουν ανάλαφρα σαν έφηβοι, ρίχνουν σφαλιαρίτσες ο ένας στον ποπό του άλλου, ενώ είναι ντυμένοι ποδοσφαιριστές. Άλλοι το κάνουν με πλήρη επίγνωση και στήριξη των γονιών τους, οι οποίοι έχουν διαμορφώσει και χώρους στο σπίτι ώστε να διευκολύνουν το γιο τους να πραγματοποιεί θεματικά shows, καθώς του ετοιμάζουν σάντουιτς. Μπορεί ο βασικός λόγος να είναι τα λεφτά, όμως η φήμη που έρχεται τους προσφέρει δυνατότητες που δεν φαντάζονταν, έτσι αισθάνονται μεγαλύτερη ηδονή και συνεχίζουν. Μεταξύ των καλύτερων παιχτών διαμορφώνονται ακόμη και έριδες, όπως και συμπάθειες.
Υπάρχουν διαγωνισμοί με χρηματικά ποσά και άλλα, με ζευγάρια, από όλον τον κόσμο, που πασχίζουν να κερδίσουν την πρωτιά σε "τηλεθέαση", σε εβδομαδιαία βάση. Κάποιοι μάλιστα ποζάρουν επί 5 λεπτά σε κάποια πρόστυχη σεξουαλική στάση, ώστε να παγώσει μια συγκεκριμένη εικόνα, η πιο πιασάρικη, που θα εμφανιστεί στην κεντρική ιστοσελίδα κι έτσι περισσότερος κόσμος θα ξεγελαστεί και θα κλικάρει πρώτα πάνω σε αυτήν. Οι παίχτες με διάφορα κόλπα προσπαθούν να προσελκύσουν περισσότερους χρήστες, όπως και να τους κρατήσουν το ενδιαφέρον για περισσότερη ώρα.

Η επιδειξιμανία βέβαια δεν πληρώνει μόνο λογαριασμούς και ψώνια. Η αλήθεια είναι πως διάφοροι χρήστες μπορούν να βιντεοσκοπίσουν, παρανόμως βέβαια, μια δική σου ζωντανή αναμετάδοση από το δωμάτιο στην Αθήνα. Μπορεί να τύχει να βρίσκεις βιντεάκι σου αργότερα, έστω σε κακή ποιότητα εικόνας, αναρτημένο σε πορνοσελίδες, μαζί με άλλα χιλιάδες homemade βίντεο, μέχρι να στείλεις αναφορά στη σελίδα και το βίντεο συνήθως να κατέβει. Επιπλέον ασχέτως αν θα έχεις απενεργοποιήσει το προφιλ σου για το κοινό της Ελλάδας, δεν σημαίνει ότι δεν θα σε ανακαλύψουν κάποιοι Έλληνες που ζουν εκτός. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να απασχολεί όποιον γουστάρει και μπορεί να έχει επιτυχία και χρήματα.
Μια πούτσα είναι μια πούτσα, τι θέλουνε πια!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...