Επιστρέφουν τα αθάνατα 90s με το νέο FACTORY@λ

Φαίνεται πως σιγά σιγά, λόγω κρίσης, επιστρέφουμε στις παλιές αξίες και παραδόσεις μας π.χ. ο Βοσκόπουλος κι η Άντζελα Δημητρίου επιστρέφουν στη νύχτα με μιούζικαλ για τη ζωή τους, ενώ δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματικοί καλλιτέχνες που αποφάσισαν να κατέβουν από την πίστα και να ανέβουν στο σανίδι, σε σκηνή θεάτρου δηλαδή, αφού ο χώρος των μπουζουκιών λιγοστεύει και μαζί του κι η ανάγκη για γαρύφαλλα. Άραγε θα αντικρύσουμε κι εμείς οι μικρότεροι την αίγλη της παλιάς εποχής, που πότε βρίσκαμε τον νεοέλληνα βουτηγμένο στα λαμέ και τα ουίσκια της Νεράϊδας και πότε στο +soda ξεβράκωτο, χαμένο στα τριπάκια και τα κουμπιά; Έτσι λοιπόν ήρθε κι η ώρα που ο πάλαι ποτέ άρχον των dark rooms επιστρέφει με τη σειρά του, για τέταρτη φορά με το ίδιο concept, ελπίζουμε με μεγαλύτερη επιτυχία από το Φιλελεύθερο κόμμα του, νεκρανασταίνοντας έναν θεσμό πλέον. Η αθηναϊκή νύχτα θα πάρει άλλη μια ακόμα ξεχασμένη γεύση, όπως και το 10ευρω που θα΄δινες αλλού για μια απλή μπόμπα. Τώρα που τα 50 είναι τα νέα 30, είμαι σίγουρος πως όλοι οι teenagers εκείνης της περιόδου θα ξανασυναντηθούν για να προσκηνύσουν στον ναό, που οι αίθουσες του θα φιλοξενούν μια trance μουσική, θα αναζωπυρώνουν παλιά και νέα πάθη. Θα μυηθείς εύκολα στην διασκέδαση του ξέφρενου 90' ακούγωντας συνεχώς γύρω σου τη γνωστή φράση "πώπω χάαασιμοοο"!
Καλή επιτυχία στον Γρηγόρη που θα επιχειρήσει να αναβιώσει τις παλιές τις δόξες, ελπίζω να έχει πολλούς φίλους, ακόμα, που θα τον στηρίξουν. Γιατί εγώ θα πάω στην Άντζελα!
 

3 σχόλια:

  1. Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης5 Οκτωβρίου 2012 στις 12:49 μ.μ.

    Εχεις απόλυτο δίκιο να μιλάς για νεκρανάσταση. Το 2012 είναι τόσο μακριά από το 1994...είναι αδύνατο να αναβιώσει το κλίμα που επικρατούσε τότε στο Factory στην Εμμ. Μπενάκη...κάποια πράγματα είναι καλό να αναπαύονται εν ειρήνη και να μη βρικολακιάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .. συμφωνώ Αλέξανδρε, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να τρέχουμε τόσος κόσμος στα Λονδίνα και τα Βερολίνα για να βρούμε αντίστοιχα club (που εκεί δε μας φαίνονται καθόλου ντεμοντέ,ίσα-ίσα) κι εδώ στην Αθήνα περιμένουμε να.. βρυκολακιάσει το κάθε Factory. Και όχι, η Άντζελα δεν είναι ακριβώς η ονειρεμένη εναλλακτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως η Αντζελα στην αφίσα τουλάχιστον όντως Βρυκολάκιασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...