ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ;

ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ Ή ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ? ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ? ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΑΤΙΝΑ?

"ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ" ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ "ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ"...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ!

Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ, ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝΕ. ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ.
(ΒΛΕΠΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ)

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΟΓΟ ΟΝ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΟΙ ΝΕΥΡΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΙΔΕΣ-ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΕΙΑΡΧΙΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ! ΑΡΚΕΤΑ!

Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η "ΠΑΡΑΠΑΝΩ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΓΚΕΥ ΓΑΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ!

Κάτι που βρήκαμε ψάχνωντας στο internet για το θέμα.
<<Οι αναφορές σε ομοφυλόφιλους ως κίναιδους αφορούν αποκλειστικά τη θηλυπρέπεια (αυτό κάνει και ο Αριστοφάνης όταν αστειεύεται με τα αγόρια που ξυρίζονται και καλλωπίζονται για να μοιάζουν με γυναίκες και να τραβούν την προσοχή ανδρών.  Αν η ομοφυλοφιλία ήταν τέτοια ακολασία, αν θεωρούνταν τέτοιο ταμπού, αν ήταν κάτι τόσο αδιανόητο και "έξω από τη φύση", όχι μόνο θα ξένιζαν τέτοιες συμπεριφορές αλλά θα ήταν ίσως και επικίνδυνες. Αλλά για να υπάρχει τέτοια εξοικείωση με το φαινόμενο, για να το σατιρίζει ο κωμικός, θα ήταν κάτι συχνό και αναμενόμενο. Οι άνδρες πρόσεχαν τα αγόρια, σεξουαλικά σε πολλούς ήταν εξίσου επιθυμητά.
Επίσης οι κατηγορίες του Αριστοφάνη αφορούν και τις εταίρες, αλλά οι εταίρες ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς, αγαπητές και κάποιες από αυτές αξιοσέβαστες. Ελπίζω να μη χρειαστεί να αναφέρω όλα τα ονομαστικά παραδείγματα που υπάρχουν.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...