Ο Βαλλιανάτος φτιάχνει κόλλυβα παρέα με Φαήλο

Με αφορμή τη δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών ο γνωστός ακροδεξιός ζογκλέρ, αν και με ιδιότητα δικηγόρου, Κρανιδιώτης, που ενώ τον ξέρασε η Νέα Δημοκρατία, ξέρει πως δεν θα βγει ποτέ βουλευτής, συνεχίζει παραδόξως να μονοπωλεί τα φώτα της πολιτικής δημοσιότητας.
Είναι τόσο γλοιώδης και προφανώς αγάμητος που του συγχωρούμε την Ομοφοβία του. Δεν μας έκανε εντύπωση μια νέα δήλωση του "ούτε στο pride τέτοια χαρά" αλλά το γεγονός ότι οι δικοί του followers έκαναν μαζικά likes στο status του Gregory πως "δυστυχώς απόψε είμαστε όλοι Χρυσαυγίτες" και "ο Φασισμός ήταν και είναι Φαιοκόκκινος".


Όλο του το άχτι, ο αρχηγός της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, για την Αριστερά, το φύλαγε για σήμερα, παρόλο που δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους 3 νεκρούς Χρυσαυγίτες (ο ένας βασικά χαροπαλεύει) , όπως δεν υπήρξαν μέχρι σήμερα μετά την δολοφονία και πάλι τριών ανθρώπων στην Marfin. Αλλά ξεχνάει φαίνεται πως ο ίδιος δεν έγινε βουλευτής, έγινε όμως ο Παναγιώταρος, ξεχνάει πως ο Τζήμερος και οι υποστηρικτές του βρίσκονται πολύ κοντά στη ΦΙΣ και τη Δράση, οι οποίες κατα τα άλλα κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ όποτε βρουν ευκαιρία, για οτιδήποτε, με όσο πιο λαϊκίστικο τρόπο και εκφράσεις μπορούν, (άλλωστε απ΄τις εκλογές απέδειξε η νεοΦιλελεύθερη παρέα πως δεν αποτελούν Αριστοκράτες) αλλά τον ομοφοβικό, ρατσιστή και απροκάλυπτο φασίστα Τζήμερο ακόμη τον έχουν μαζί, συγκρίνοντας εαυτούς με Φλωράκη και Μητσοτάκη το '89. Έχει μπερδευτεί τόσο που δεν καταφέρνει να διακρίνει τις διαφορές που βιώνουν οι ίδιοι οι Αριστεροί με τους Αναρχικούς και πόσο διαφορετικά σκέφτονται οι Κουκουέδες από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με ένοπλους αντάρτες πόλης κι αναρχοαυτόνομους που ούτε καν συμμετέχουν στις εκλογές, σε αντίθεση με τη ΧΑ που τις εγκληματικές της ενέργειες επιχείρησε να τις καλύψει και προστατέψει μέσα στο βουλευτικό άσυλο.
Τη γκάφα τη δική του ο Γρηγόρης ποτέ δεν θα την αναγνωρίσει βέβαια, όπως δεν κατάλαβε ούτε το περασμένο καλοκαίρι πως δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Μητροπάνο, αποκαλώντας τον ομοφοβικό πριν καν γίνει η κηδεία και τώρα, σήμερα, να στρέφεσαι υπερ των ΝΕΟΝΑΖΙ που δεν είναι καν ομοφοβικοί, σε θέλουν απλώς νεκρό και σε θεωρούν ανώμαλο, μόνο και μόνο για να εκμεταλλευθείς την κατάσταση να κάνεις το κομμάτι σου, να χύσεις αντιαριστερό φαρμάκι, αν και κάποτε πριν αρχίσεις τις μπιζνες με το ΠΑΣΟΚ και αναλάβεις το ΑΜΦΙ, με αυτούς τους φαιοκόκκινους έκανες παρέα!
Δεν του βγήκε φαίνεται η ιστορία με τα ακίνητα, μιας που την πιο φιλελεύθερη πολιτική την ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Γρηγόρης και ο Συνασπισμός κομμάτων που συμμετείχε, ήταν υπερ του Μνημονίου της Τρόικας και της Κυβέρνησης, που επιβάλει αυτόν τον απαράδεκτο Φορομπηχτισμό.

Φυσικά δεν είναι μόνο ο αγαπημένος μας που προβαίνει σε τέτοιες άθλιες δηλώσεις, απλώς εμείς gayblog είμαστε ε με πούστηδες και με πουστιές θα ασχολούμαστε!

Σχόλια σε FB & Twitter 

-Αφού είμαστε όλοι Χρυσή Αυγή, μισό να ξεχυθούμε στου δρόμους να μαχαιρώσουμε μετανάστες, αντιφασιστες και να δείρουμε ομοφυλόφιλους. Και να φωνάζουμε "γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες". Τι, όχι;

- Όχι μάγκα, Χρυσή Αυγή δεν είμαστε ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Ακόμα κι αν βρίσκεις αποτρόπαια μια δολοφονία, ακόμα κι αν υποθέτεις ποιοι είναι οι δράστες (χωρίς στοιχεία προς το παρόν) δεν ντύνεσαι το πολιτικό κοστούμι των νεκρών. Γιατί τότε αυτό που κάνεις δεν είναι ένας ύμνος στη ζωή, είναι ένας ύμνος στην ιδεολογία τους.

- ντροπή, το μόνο πράγμα που έμεινε αλώβητο από τις δολοφονικές επιθέσεις είναι το επάγγελμα του δημοσιοσχετίστα...

-Αν είσαι ΧΑ, τράβα πες το σε κανένα χρυσαυγίτη... είναι ιστορικά ανεκτικοί σε διαφορετικότητες...! Ωραία τα δύο άκρα σου Γρηγόρη μου αλλά πρόσεξε μην καταντήσεις και εσύ attention whore και τυμβωρύχος σαν τον Τζήμερο..

-Καλησπέρα. Εάν υπάρχουν θεσμικά όργανα στη Φιλελεύθερη Συμμαχία, θα πρέπει να κινηθούν και να σας αποπέμψουν από τη θέση σας άμεσα. Ακόμα να κατανοήσετε ότι είστε πρόεδρος κόμματος και όχι πανελίστας. Πέρα όμως από τον πολιτικό χώρο σας που έχετε εκθέσει, προκαλείτε ζημιά και στο LGBT κίνημα με τις ανοησίες σας. Επιβεβαιώνετε κάθε ομοφοβική αντίδραση με συνέπεια. Αναλαμβάνετε ρόλους και θέσεις για δική σας προσωπική προβολή και τρέφεστε από τις αρνητικές αντιδράσεις που προκαλείτε. Φτάνει.

-Ο φιλελές που έγραψε το καταπληκτικά ηλίθιο "Σήμερα είμαστε όλοι χρυσαυγίτες" τις υπόλοιπες μέρες για τι νόμιζε ότι τον είχαμε;

-πω πω κι εγώ πολύ λυπήθηκα βρε παιδιά για τις εκτελέσεις στη Νυρεμβέργη... Εκείνη τη νύχτα ήμασταν όλοι Ναζί. Και να μην ξεχνάμε, όλοι αυτοί μανούλες είχαν που τους κλάψανε, άκαρδοι 

 -"παιδιά" οι επιλεκτοι του Μιχαλολιακου που συμφωνα με τα ρεπορταζ εσφαζαν γελαδια για να κανουν προπονηση στο μαχαιρι.Αλλο level υποκρισιας

-Η Ουρανία πάντως έλεγε ετοιμαστείτε να πεθάνετε για τα πιστεύω σας ως άλλη Κασσάνδρα!

-Ποιοi τρομοκράτες... μόλις οι Χρυσαυγίτες έχασαν τις πλάτες της ΕΛΑΣ άρχισε το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τις άλλες συμμορίες.

-Αραγε τα όπλα στους τρομοκράτες τα πούλησε κάποιο στέλεχος της ΧΑ;

Εμείς ας ευχηθούμε στις οικογένειες των θυμάτων να είναι όντως αντίποινα της ΑναρχοΑριστεράς, για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει και έπρεπε επιτέλους να αρχίσουν κι αυτοί να φοβούνται! Και όχι προβοκάτσια της Κυβέρνησης ή της ίδιας της ΧΑ για σπεκουλάρισμα μιας που τους νεκρούς τους αναγνωρίζει ενώ τον Ρουπακιά δεν τον είχε δει ποτέ. Έτσι κάνουν οι ρουφιάνοι. 
Είναι βέβαια απορίας άξιο πως ένας αναρχοαριστερός σκέφτηκε πως η πράξη του αυτή μπορεί να ωφελήσει το κίνημα μας τώρα που έχει δρομολογηθεί η ποινικοποίηση των Νεοναζί, γιατί τώρας Γιατί όχι χθες, που ήταν αυτοί οι "τρομοκράτες" τόσο καιρό;

Αν και η αμφίεση τους είναι αρκετή για να μην αισθανθούμε τύψεις, δυστυχώς ήταν κι ωραία τεκνά, όπως διαπίστωσαν φωναχτά αρκετές αδερφές. Να δεις που επίτηδες το καναν και φάγανε αυτούς κι όχι τίποτα ασχημομούτσουνους, για να συγκινηθούν οι διάφοροι. (δείτε σχετικά εδώ)


Αναρωτιέμαι αν εκτός από το να γίνουν οι 3 αυτοί Μάρτυρες της ακρο+Δεξιάς, θα γίνουν και δότες, αν θα αποφασίσουν δηλαδή να δωρίσουν και οι οικογένειες τους τα όργανα τους, φυσικά αποκλειστικά σε ΕΛΛΗΝΕΣ που τα χρειάζονται.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό"  για το Ποιος οφελείται από την διπλή δολοφονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...