Όταν οι ΝΕΟΝΑΖΙ μετατρέπονται σε παλικάρια

"τα παιδιά" αριστερά ο ένας, δεξιά ο άλλος με γυαλιά
Αγώνα δρόμου έδωσαν τα ΜΜΕ για να αποδείξουν πως οι δυο δολοφονηθέντες αποτελούσαν τυχαίο στόχο και σίγουρα εύκολο κι αθώο. Πόσο αθώοι αλήθεια είναι οι Χρυσαυγίτες τώρα που βρίσκονται κάτω απ΄το χώμα; Ρωτήστε εκείνους τους άγνωστους που επίσης βρέθηκαν τυχαία στο μετρό και τον ηλεκτρικό, όταν εμφανίστηκε μπροστά τους παρέα από ντοπαρισμένα χρυσαυγιτάκια που είχαν λάβει εντολές απ΄τα κεντρικά γραφεία, να βγουν για εξόρμηση, τρομοκρατώντας ανυποψίαστους περαστικούς. Λιντσάρωντας και γδέρνοτας αγόρια που έδειχναν πολύ gay και μετανάστες που τους φαίνονταν πολύ "λαθραίοι" αλλά κι εκείνους τους λιγοστούς Έλληνες πολίτες που αντέδρασαν μπροστά στα άγρια σκηνικά που εδώ και τρία χρόνια προκαλούσε η ομάδα των νόμιμων κι εκλεγμένων φασιστών.
Ρωτήστε εκείνους που είχαν ράστα μαλλιά και βρέθηκαν μπροστά σε μια παρέα χρυσαυγιτών, πηγαίνοντας βόλτα το κουτάβι τους, τι τράβηξαν για να γλιτώσουν. Ας μην ρωτήσουμε τους απειράριθμους μετανάστες νόμιμους και μη που τους κατέστρεψαν και περιουσίες και την υγεία τους.
(Διαβάστε σχετικά για τους άγνωστους νεκρούς των ταγμάτων εφόδου εδώ)


Όχι δεν θα μετατρέψουμε σε ήρωες δυο νεαρούς επειδή τους σκότωσε κάποιος λόγω της πολιτικής τους ταυτότητας. Γιατί μιλάμε για συγκεκριμένη πολιτική και εντελώς ανορθόδοξη ταυτότητα, όχι για κάποιον χαζό που εμπιστεύεται τις θεωρίες των αεροψεκασμών.
Δεν ήταν απλώς μια ταυτότητα που βρήκαν τυχαία επειδή ψάχνονταν, αλλά η ίδια τους η ναζιστική συνείδηση που τους υπαγόρευε τις πράξεις τους, από το να αγοράζουν στολές για να κάνουν πλούσιο τον παγαπόντη Παναγιώταρο και να λατρεύουν τον ανικανοποίητο κρυφοgay Κασσιδιάρη όταν εκτοξεύει τον μισογυνισμό του, μέχρι να σηκώνουν λάβαρα με μαίανδρους και να τάζουν πως θα ξεβρομίσουνε τον τόπο ουρλιάζοντας όλοι μαζί "ούγκ!".

Είναι εμετικό αυτό που επιχειρούν διάφοροι, να δικαιολογήσουν και να θολώσουν την ποιότητα των δολοφονημένων, επειδή ήταν νεαροί λες και η ζωή ενός γέρου αξίζει λιγότερο, όταν μάλιστα δεν έχει πειράξει κανέναν. Εκείνοι που χάσανε τη ζωή τους στην κατοχή ή τις περιουσίες τους από τους γνωστούς μαυραγορίτες που σήμερα θρασύτατα καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται, δεν ήταν άνθρωποι τυχαίοι και καλοκάγαθοι και ούτε καν ψάχνονταν;

Παρεμπιπτόντως η αδερφή του θύματος πάσχει από σύνδρομο down, άρα το καθαρό dna της οικογένειας αυτής πήγε περίπατο. Τουλάχιστον οι γονείς των θυμάτων είχαν την αξιοπρέπεια να στείλουν ένα σοβαρό και υπεύθυνο μήνυμα, δείχνοντας να έχουν κατανοήσει πλήρως τα λάθη τους.
"Δεν θέλουμε να τους βλέπουμε, οι Χρυσαυγίτες μας φάγαν το παιδί" (δειτε σχετικά εδώ)

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι που μάθαμε μέχρι και πως ο ένας έγινε φίλος με τον άλλο και βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΧΑ για καφέ, ώστε να συζητήσουν για το ρουσφέτι που ζητούσε ο ένας από την μάνα του άλλου η οποία ήταν δημοτική σύμβουλος.

Όσο λυπήθηκαν οι Χρυσαυγίτες για το θάνατο του Φύσσα που ούτε κομματικοποιημένος ήτανε, ούτε τον μπράβο παρίστανε, αλλά έφευγε με την κοπέλα του εκείνη την νύχτα από ένα καφέ, άλλο τόσο θα πρέπει να λυπόμαστε κι εμείς το θάνατο χρυσαυγιτών. Δυστυχώς ο θάνατος ποτέ δεν μπορεί να είναι τελείως απρόσωπος, ό,τι κι αν λέμε είναι φρικτό να βλέπεις ένας πατέρας να φεύγει το παιδί του πρώτα από αυτόν και τόσο άδοξα, να πεθάνει στην ουσία για "τις ιδέες" της μποθρόνας Ουρανίας Μιχαλολιάκου...

Για την ώρα, αν όντως η δολοφονία αποτελεί αντίποινα αναρχοαυτόνομων, οι χρυσαυγίτες για μας δεν αποτελούν τυχαία θύματα, αλλά παραδείγματα προς μίμηση για τους υπόλοιπους νεοναζι και βλαχοεθνικιστές που θέλουν να μας επιβάλουν Παπαδόπουλους και Μεταξάδες.  Ας το καταλάβουν, δεν τους λυπόμαστε, δεν καταδικάζουμε τη βία που τους ασκήθηκε ή που θα τους ασκηθεί, γιατί όπως αυτοί θεωρούν εμάς τους ομοφυλόφιλους και κάθε τι διαφορετικό ως βδέλυγμα και μίασμα που πρέπει να εκλείψει, έτσι κι εμείς τους θεωρούμε ανεγκέφαλους φασίστες που δεν έχουνε σωσμό και δεν πρόκειται να αλλάξουν, αν μπορούσαν θα το είχαν κάνει ήδη. Προφανώς όμως ή δεν πιστεύουν και δεν αποδέχονται τα σκάνδαλα της ΧΑ ή απλώς συμμετείχαν σε όλες αυτές τις πουστιές.
Δεν ευθύνονται οι τρομοκράτες, αλλά οι ίδιοι αυτοί χούλιγκαν που ζήλεψαν την αίγλη της Κου Κλουξ Κλαν, αφού το μυαλό τους εκτός από σκατά έχει και μεγάλη έπαρση, απ΄τη στιγμή που πίστευαν πως όσα κάνουν και όσα λένε θα έμεναν αναπάντητα και ατιμώρητα. Δυστυχώς δεν έχει το μονοπώλειο της βίας ούτε το κράτος ούτε το παρακράτος του. Υπάρχουν κι αλλού τρελοί ξέρετε που δεν σηκώνουν ναζιστικές και νεοφιλελεύθερες μύγες στο σπαθί τους και δεν επιθυμούν να νερώσουν το κρασί τους.
Ας συνεχίσουν λοιπόν κι άλλα τέτοια παλικάρια να ψάχνονται ανάμεσα σε ναζιστές μαφιόζους καθοδηγητές και ιστοσελίδες χριστιανοταλιμπανικές, ας συνεχίσουν να στοχοποιούν το διαφορετικό δικαιολογώντας την έχθρα και το αίμα και την τιμή τους μέσα από συνωμοσίες για αγρίους, εμείς θα συνεχίσουμε να λυπόμαστε και να σκεφτόμαστε πως όπου δεν πίπτει παιδεία πίπτει ζάσταβα.

H αλήθεια όσο κι αν πονάει και δεν συμφέρει το κυβερνοδικομματικό εξουσιολάγνο σύστημα και τους μικροαστούς είναι αυτή "αν είχατε αντιδράσει στις δολοφονίες των μεταναστών ο Παύλος (να προσθέσουμε και τα παιδιά των χρυσαυγιτών) θα ήταν ζωντανός"

 Εδώ η ανακοίνωση  Ανακοίνωση της Συσπείρωσης Αναρχικών 
«Όταν το δάκτυλο δείχνει το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοιτάζει το δάκτυλο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...