Η Αντελ του Κολωνού στους Πρωταγωνιστές (Οι εντυπώσεις μας)

Τέτοιες εκπομπές είτε μας αρέσουν είτε όχι είναι απαραίτητες για την επιμόρφωση του τηλεοπτικού κοινού και την εξοικείωση του με τους ΛΟΑΤ.
Μπράβο στις αξιοπρεπέστατες κοπέλες που μίλησαν ανοιχτά για το θέμα.


Το όλο κλίμα της εκπομπής χάλασε όταν βγάλανε τους δύο αυτούς άσχημους αμόρφωτους κουραδομαγκιοφασίστες να πουν ελεύθερα τη γνώμη τους!

Ο ένας πίστευε πως μας κάνει χάρη, που ανάθεμα αν βρεθεί ποτέ κανένας τόσο χαζός κρυφογκέυ για να κάνουν παρέα. Ενώ ο άλλος που ονειρεύεται λεσβιακά αλλά μισεί τους γκέυ άνδρες πρέπει να χει τρομερά απωθημένα κι ενοχές, μη αντέχοντας να αποδεχτεί πως κάπου κάπου πιάνει τον εαυτό του να κοιτάζει αγόρια και να σιχαίνεται που του αρέσουν. 
Άλλωστε επίσημες έρευνες των ΗΠΑ (θα τις βρείτε παντού στο διαδίκτυο) έχουν αποδείξει πια καθαρά και ξάστερα πως η ομοφοβία πρόκειται για σύνδρομο αυτοαναίρεσης και ανικανότητας αποδοχής του ίδιου σου του εαυτού, που προσπαθείς να κρύψεις όσο πιο βαθυά μπορείς.
Ύστερα βγάλανε και τις απόψεις εξίσου άσχετων προς το τέλος, ο ένας μίλησε για περιστασιακές σχέσεις γιατι ο ίδιος έχει μείνει πιστός στην μια και μοναδική γυναίκα που παντρεύτηκε....ενώ οι άλλες έχουνε μεγαλώσει τόσο καλά τα δικά τους παιδιά, μέσα στις εταιροφυλόφιλες οικογένειες τους, γιαυτό και ο κόσμος μας είναι τόσο τέλειο και οι νέοι άνθρωποι έχουν τέτοια πρότυπα...σαν τον Σφακιανάκη!

Όσο και να χτυπιούνται δεν μιλάμε για την Νανά Καραγιάννη που κυκλοφορεί επιδεικνύοντας το αποκρουστικό σκελετωμένο σώμα της, αλλά για την τρυφερότητα που δείχνουν μεταξύ τους, δημοσίως, δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου. 
Αφενός λοιπόν κανείς πλέον δεν πρόκειται να μας απαγορεύσει το δικαίωμα στην έκφραση, όπως ακριβώς εμείς ανεχόμαστε τους ετεροφυλόφιλους κάθε ηλικίας που δεν μπορούν να πάνε σε ένα ξενοδοχείο. Αφετέρου αν αυτούς τους δύο προκλητικότατους και σιχαμένους ούγκανους τους πετύχεις κάπου έξω και τους αφήσεις στον τόπο αντί να το κάνουν εκείνοι πρώτοι σε σένα, τότε θα βγαίνουν τα κανάλια να λένε πως "πούστηδες σκότωσαν δυό παλικάρια..." και θα βλέπεις τις μανάδες των δύο αυτών πιθήκων να ωρύονται για τα βρωμόπαιδα που ξέρασε το σάπιο τους μουνί, αφού τότε δεν επιτρεπότανε η έκτρωση, ξεχνώντας όλοι τους Πόσα έχουμε τραβήξει εξαιτίας του φασισμούς τους, όλοι εμείς που επιτέλους ή θα μας αφήσουν ελεύθερους ή θα μας αναγκάσουν να αναζητήσουμε εκδίκηση.


Ας την προσέξει πάντως τη βία που θέλει να μας ασκήσει ο "πυγμάχος" με την κουκούλα στην εκπομπή και το υφάκι του Βελιγκέκα, γιατί πολύ συχνά ο λόγος που έρχονται στα χέρια οι Ομοφοβικοί είναι επειδή στην πραγματικότητα αποτελεί τον μόνο τρόπο, την μόνη διέξοδο απολύτρωσης της καύλας τους, για να έρθουν σε επαφή με ένα αντρικό σώμα, χωρίς να φανεί πως αισθάνονται κάψα........και το ξύλο είναι πάντα μια καλή δικαιολογία για να βρεις ευκαιρία να αγγίξεις κάποιον που δεν σε ξέρει καν αλλά σε "ενοχλεί" η παρουσία του!
Φυσικά δεν περιμένουμε τίποτα από συντηρητικά θρησκόληπτα αμόρφωτα σκουπίδια. Το παρακάτω κείμενο αποτελεί μήνυμα που εγκρίθηκε στην επίσημη σελίδα των Πρωταγωνιστών από όπου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το νέο ντοκιμαντέρ Η Αντελ του Κολωνού.

...και βρίσκει λοιπόν κάποιος Δημήτρης ευκαιρία και γράφει:
<< Εχω κάποια ερωτήματα :
θα γινόταν λεσβία η Δανάη αν δεν την επηρέαζε η μεγαλύτερη αδελφή της, πηγαίνοντας την σε γκευ μπαρ ούσα 15 ετών μόλις?
Η Αρτεμις θα γινόταν λεσβία αν οι γονείς της και ιδιαίτερα η μητέρα της- που το αντιλήφθηκε από 8 ετών όπως ανέφερε η ίδια,- την είχαν προλάβει η καλύτερα διαπαιδαγωγήσει προς το φυσιολογικό? 
Πόσα από τα παιδιά άραγε επηρεάζονται απο την μόδα της τηλεόρασης και από εκπομπές ώστε να δοκιμάσουν ομο εμπειρίες,πόσοι έφηβοι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή και να σοκάρουν τους γονείς τους, όταν οι τελευταίοι τα έχουν κυριολεκτικά παρατημένα και δεν τροφοδοτούν την ψυχή τους με αλήθειες?

Η ανεπάρκεια και η αδιαφορία ενδεχομένως των γονιών έναντι των παιδιών τους συμβάλλει στην έξαρση του φαινομένου?

Πιστεύεται οτι πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι, όπως θέλετε να τους παρουσιάσετε ή όπως οι ίδιοι προσποιούνται ?απόδειξη ότι εχουν διαστροφή είναι ότι προσπαθουν με το ζόρι να πείσουν τους άλλους όχι μόνο να τους αποδεχτούν, αλλά και ότι είναι φυσιολογικοί!!Δεν είναι ευτυχισμένοι κύριοι γιατί πολύ απλά εναντιώνονται στην συνείδηση τους, λένε ψέματα στο ίδιο τους τον εαυτό,φαίνεται στην συμπεριφορά τους που είναι απαξιωτική και απότομη έναντι φυσιολογικών καταστάσεων.
Πιστεύω ακράδαντα πως κάποιος δεν γεννιέται gay αλλά στην πορεία γίνεται, στο μεγαλύτερο ποσοστό επηρεαζόμενος από το περιβάλλον,πρώτα οικογενειακό κ έπειτα από τις εικόνες της τηλεόρασης,ιντερνετ κ.α 
Είναι τυχαίο ότι αυξήθηκαν κατακόρυφα οι ομοφυλόφιλοι σε κοινωνίες που γίνεται συντονισμένη προπαγάνδα υπέρ τους,τηλεοπτικα επί το πλείστον,μέσω σήριαλ ,εκπομπών κα? 
Ισως ένα μικρό ποσοστό έχει μια μικρή τάση παιδιώθεν ,αλλά αυτό μπορεί να αποτραπεί με ιδιαίτερη προσοχή από τους γονείς σπρώχνοντας τα παιδιά σε δραστηριότητες που τονώνουν το φύλο τους,κ με γνήσια θυσιαστική αγάπη,με αλήθειες, μιλώντας τους και λύνοντας το θέμα του θανάτου που είναι το υπέρτατο πρόβλημα,όπως η πίστη μας ορίζει.Ευχομαι οι κοπέλες να ακολουθήσουν την αληθεια. >>


Εδώ έχουμε να κάνουμε με συνηθισμένο φαινόμενο ξερόλα που πρέπει για χιλιοστή φορά να κάτσεις να του εξηγήσεις τα αυτονόητα, που τα καταλαβαίνει και μόνος του απλώς το αρνείται...

Ας του απαντήσουμε λοιπόν ένα-ένα. 


Τα περισσότερα παιδιά έχουν καύλες από πριν τα 10 τους χρόνια. Τα περισσότερα ομοφυλόφιλα παιδιά το αισθάνονται πως διαφέρουν, αλλά είναι δύσκολο με ανθρώπους σαν εσένα Δημήτρη, γύρω τους, να το αποδεχτούν σύντομα.


 Η Δανάη ήταν πολύ τυχερή που μάνα και αδερφή την πήραν πρέφα κι είπαν να τη βοηθήσουν αντί να τη στείλουν στο Κατηχητικό και να τη χαζέψουν τελείως.
Στα 15 της χρόνια αν ήταν ετεροφυλόφιλη θα μπορούσε να έχει ήδη γκαστρωθεί, να παντρευόταν κι έναν μαλάκα σαν εσένα Δημητράκη και η ζωή της να'τανε κάθε Πρωτοχρονιά λαϊκό λαχείο και κάθε Καθαρά Δευτέρα λαγάνα και ταραμάς!

Φυσιολογικό δεν υπάρχει, δεν ορίζεται από κανέναν, αποτελεί μια κοινωνική κατασκευή, αν ψάξεις λίγο στο βασίλειο των ζώων και της φύσης γενικότερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πάρα πολλά "αφύσικα" και δυσάρεστα που δυστυχώς έφτασες τόσο χρονών κι ακόμα δεν τα γνωρίζεις.

Κανένα παιδί δεν επηρεάζεται από την μόδα της τηλεόρασης, οι ομοφυλόφιλοι υπήρχαν πάντα απλώς κρύβονταν, η τηλεόραση επηρεάζει μονάχα στη χαζομάρα και το μορφωτικό επίπεδο ανθρώπων σαν εσένα Δημητράκη. Αν η τηλεόραση επηρέαζε, ή θα είμασταν όλοι ετεροφυλόφιλοι ή θα είμασταν όλοι κραγμένες.
Επιπλέον αν η οικογένεια μπορούσε να ορίσει την σεξουαλική ταυτότητα των παιδιών της τότε όλοι θα είμασταν ετεροφυλόφιλοι αυτή τη στιγμή. Μιας που για τόσους ομοφυλόφιλους στο παρελθόν, το φτωχό σου σκατόμυαλο, δεν μπορεί να ερμηνεύσει το πως δημιουργήθηκαν αφού ούτε τηλεόραση υπήρχε ούτε οι γονείς τους ήταν τίποτα περίεργοι για να δώσουν το κακό παράδειγμα. Αν πάλι η τηλεόραση μπορούσε να αλλάξει μυαλά, εσύ θα είχες πάρει μάστερ κάπου αλλού κι όχι στην μαλακία και θα'χες αλλάξει και ο ίδιος απόψεις αντί να κάθεσαι να ρωτάς σαχλαμάρες.
Η έξαρση του φαινομένου όπως λες υφίσταται μόνο ως προς το ότι για πρώτη σου φορά έρχεσαι αντιμέτωπος με την ελευθερία των άλλων και με την αποκάλυψη πως δεν έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα να ζεις ελεύθερα, αλλά επιτέλους κι εμείς ύστερα από αγώνες δεκαετιών. Δεν ευθύνεται λοιπόν οτι έπεσε πουστροβόμβα αλλά το γεγονός είμαστε πλέον ελεύθεροι να διεκδικούμε την ευτυχία μας χωρίς να κρυβόμαστε για χάρη κανενός!
Όσο γεννάτε θα αυξανόμαστε άλλωστε κι είναι γνωστό τοις πάσι αυτό!

Εσύ δεν μας είπες έχεις παιδιά και αν ναι μπορούν να μας μιλήσουν για το πόσο ευτυχισμένα μεγαλώνουν κοντά σου, ή τα έχεις μουρλάνει στις αλήθειες σου κι έχουνε χαζέψει για να μπορούν πια να σχηματίσουν γνώμη;
Προφανώς για να μιλάς περι ανεπάρκειας γονέων δεν έχεις παιδιά!

Πιστεύεις πως δεν είμαστε ευτυχισμένοι επειδή επιχειρούμε να επιβάλουμε τη διαστροφή μας με το έτσι θέλω. Μα δεν σου είπε κανεις να έρθεις να ξαπλώσεις στο ίδιο κρεβάτι, ίσα ίσα που σου λέμε πως όντως είμαστε όλες και όλοι εμείς ανώμαλες και γιαυτό ακριβώς απαιτούμε σεβασμό! Τη στιγμή μάλιστα που εμείς δεν κρυβόμαστε ενώ για σένα πέραν των όσων ισχυρίζεσαι πως είσαι και πρεσβεύεις δεν γνωρίζουμε τίποτα παπαραπάνω. Καλά θα κάνεις να παρακολουθήσεις το MIss Violence γιατί είμαστε σίγουροι πως θα αντικρίσεις πολλά στοιχεία του εαυτού και του βίου σου μέσα στην ταινία.
Από την άλλη τι έχει η συμπεριφορά μας; Ίσα ίσα που σας λέμε ότι κι εμείς θέλουμε να παντρευόμαστε και να κάνουμε οικογένειες, μήπως θεωρείς τις φυσιολογικές σας καταστάσεις τόσο ανώμαλες και αυτό είναι το βαθύτερο πρόβλημα σου τελικά;
Μήπως τις ευκαιρίες που έχασες, στις στερήσαμε εμείς, κοιτάζοντας τώρα πως θα αποτρέψεις κάποιον που ζηλεύεις να αποκτήσει αυτό που απέτυχες να κάνεις εσύ;

Εφόσον εσύ θεωρείς πως είναι επιλογή μας, τι σε κάνει στο κάτω κάτω να θεωρείς παράλληλα πως δεν είσαι αναγκασμένος σε μια ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία και χώρα να την αποδεχτείς και να τη σέβεσαι; Δερβέναγα στο βρακί μας σε βάλαμε;

Δυστυχώς δεν είσαι σε θέση να αποδείξεις κανένα από τα σαχλά σου επιχειρήματα, δεν μπορείς δυστυχώς, αφού αποδεικνύεται από τα λόγια σου, σε όσους είναι σοβαροί, μορφωμένοι και φυσικά γνώστες και συνειδητοποιημένοι, πως υπάρχει έστω και ένα άτομο που να οδηγήθηκε στο σωστό δρόμο της αλήθειας (της δικής σου πάντα) μέσα από τις προσπάθειες που (δεν) προτείνεις. Η αριστολογία και η αποψάρα δεν αποτελούν επιχείρημα καλέ μου Δημητράκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...