Καβάλα στη σέλα της Νέας Δημοκρατίας

Σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα
και τότες προσποιήθηκα πως άλλαζα σαμπρέλα…
Στο χώμα ευθύς γονάτισα αρπάζοντας τη τρόμπα
γιατί φοβόμουν πως με μιας, θε να γινόμουν ρόμπα!


Οι αλλαξοκωλιές για την προσέλκυση ψήφων πάνε κι έρχονται στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Στην αρχή ο Αμυράς αποφάσισε να αποχωρίσει από υποψήφιος δήμαρχος για δεύτερη φορά και να συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο Αρούλη Σπηλιοτόπουλο, κατάλαβε όμως γρήγορα πως ο συγκεκριμένος δεν πρόκειται να βγει και πάει για ξεφόρτωμα, οπότε και πρόσφερε τη θέση του στον Θανούλη, τον γιο του γραφικού φασιστοχουντικού, παθολογικά αντισημίτη κι ομοφοβικού Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος και βοήθησε τον μυκονιάτη να διαμορφώσει την πολιτική αντζέντα του βάση της προηγούμενης δικής του ως πρώην υποψήφιος δήμαρχος κι αυτός με το ΛΑ.Ο.Σ. πριν λίγα χρόνια. Ο Θάνος αν και φασίστας είναι γλυκό αγόρι και ταίριαξε τέλεια με τον Άρη. Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να χτυπήσει τον υποψήφιο με την εγκληματική οργάνωση είναι αξιοζήλευτη. Όμως ο Νεοναζί γεωπόνος φαίνεται να πείθει καλύτερα από αυτούς τους δυο και δεν θα μας φανεί παράξενο τα επόμενα χρόνια να ξεφορτωθεί η ΝΔ αυτούς και να καλύψει τη θέση τους με έναν "πιο σοβαρό" Κασσιδιάρη.

Ο Αμυράς τα είδε όλα αυτά, ο Σαμαράς χρειαζόταν ένα καλύτερο πρόσωπο από την διαπλεκόμενη πλέμπα που απαρτίζει το ευρωψηφοδέλτιο και σίγουρα οι νεαροί μποέμ δεν θα συγκινηθούν με τον κάθε Ποδοσφαιριστή, οπότε και πρότεινε στον μεσόκοπο χίπστερ, που καταδικάζει τη βία από όπου κι αν προέρχεται, να βοηθήσει το καθεστώς ή απλά ο άνθρωπος όσο γερνάει ξεκουρτιαίνει.

Αντιγράφουμε αυτούσιο είναι ευγενέστατο (σε σημείο να απορούμε) σχόλιο του φίλου μας και καλλιτέχνη Βασίλη Νικολαϊδη., επίσης ποδηλάτη, από το fb:

<< Δηλαδή για να καταλάβω, ο συγκεκριμένος νέος δημοσιογράφος - παρουσιαστής, με τις οικολογικές και περιβαλλοντικές του ανησυχίες, με την ποδηλατική του κλάση και αγάπη, με την διαφορετικότητα που τον διακρίνει και σε άλλους τομείς, ακόμη πιο ευαίσθητους τομείς(!), ενώ του έγιναν όπως ισχυρίζεται προτάσεις και από άλλους 4 σχηματισμούς και κόμματα προτίμησε να κατέβει τελικά με τη Νέα Δημοκρατία?? Και μάλιστα με την κάλυψη πως θα είναι ανεξάρτητος? 

Τόσο μεγάλο πρόβλημα είχε με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τους Οικολόγους Πράσινους ή με κάποιο άλλο κόμμα και φορέα, που εγγυημένα μοιράζεται τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές του ανησυχίες και αυτός προτίμησε να δεχθεί το πέπλο ενός κόμματος που όχι μόνο δεν συμμερίζεται τις ανησυχίες αυτές αλλά τουναντίον κάνει κάθε τι εις βάρος αυτών??

Έχω την εντύπωση πως το πολύ Μένουμε Ελλάδα τον αποβλάκωσε, τον εθνικοποίησε και τον συντηρητικοποίησε σε επικίνδυνο βαθμό.. ή μάλλον αφού Έμεινε για πολλές συνεχόμενες, καλοπληρωμένες, σεζόν στην Ελλάδα, μέχρις να γίνει γνωστός στο Πανελλήνιο και να την ψωνίσει και αυτός και από την στιγμή που ο αγαπημένος του Σαμαράς έριξε μαύρο στην ΕΡΤ, άρχισε να σκέφτεται μέχρι και αυτός σοβαρά το ενδεχόμενο να Φεύγει από την Ελλάδα! 

Το επόμενο βήμα, ποιο είναι να αφήσει το ποδήλατο και τα κολάν και να κυκλοφορεί με καγιέν και με κοστουμάκια; Καλύτερα με το παπάκι του (να καλύπτει ό,τι απέμεινε ανάμεσα στα πόδια του συμπληρώνουμε εμείς), αποχαυνωμένος και γυμνός, πλατσουρίζοντας μέσα σε μια φουκωτή πισίνα για το οπισθόφυλλο μιας LIFO! Καλύτερο θέαμα από το να πολιτεύεται με την στήριξη ενός κόμματος, που αδυνατεί πλέον να κρύψει την ακροδεξιά και νεοφιλελεύθερή του ατζέντα!

Αλλά είπαμε όλοι οι Κεντρώοι και οι Απολιτίκ αυτού του τόπου, αδυνατούν πλέον να κρύψουν τη Δεξιά τους προδιαγεγραμμένη πορεία..>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...