Η ΝΔ ξεφορτώνεται σταδιακά τα gay στελέχη της

Πρώτα καρατόμησαν τον Τομπούλογλου, που αν δεν είχε έρθει η διεθνής επιτροπή από τις Βρυξέλλες να ξεσκαρτάρει τα πράγματα δεν θα μαθαίναμε τίποτα στις ειδήσεις για τα εκατοντάδες σκάνδαλα. Τα περισσότερα θέματα έτσι κι αλλιώς η ίδια η κυβέρνηση τα σπρώχνει με βάση τα συμφέροντά της και αυτό είναι κάτι που παραδέχτηκε ακόμα και ο Ευαγγελάτος της Σκατιάνας.

Παράλληλα έχουνε πείσει τα ΛΟΑΤ μέλη του κόμματος πως πρώτα από όλα είναι "πολίτες" και δεν πρέπει να βάζουν μπροστά τις σεξουαλικές τους ταυτότητες για να μην κινδυνεύει η κοινωνική συνοχή. Τέτοια κουλά όσο κουλά κι αν ακούγονται στα δικά μας αυτιά, δυστυχώς έχουν σφηνωθεί στα μυαλά κάθε Οννεδίτη που θεωρεί πως το δικαίωμα στην ελευθερία του έρχεται μετά από όλα τα άλλα, όσα βασικά προστάζει η συντηρητική ηθική και γραμμή του κόμματός του. Πάνε οι εποχές που ο γέρος Καραμανλής ηγούνταν μιας δημοκρατικής κεντροδεξιάς παράταξης και όλοι γνώριζαν πως η μοναδική γυναίκα που ερωτεύτηκε ήταν η Ελλάδα.

Ήδη με το λέγε λέγε η κυβέρνηση ρίχνει βάρος στην δεξιά ρητορική και δημιουργεί πλύση εγκεφάλου στους πολίτες κάνοντάς τους να ασχολούνται και να συνηθίζουνε το τέρας.
Έτσι η νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά πολιτική τείνουν να κυριαρχήσουν έναντι στην Αριστερή και Σοσιαλδημοκρατική ιδεολογία.

Έπειτα ήρθαν για τον Κακλαμάνη, ο οποίος πονήρεψε έχοντας συνειδητοποιήσει πως το κόμμα δεν τον χρειάζεται πια, παραμόνο για πιόνι και σήκωσε μπαϊράκι αποφεύγοντας να ψηφίσει το άρθρο 1 του τελευταίου μνημονιακού πολυνομοσχεδίου θέτοντας ζήτημα ηθικής, ενώ απέφυγε να παραδώσει και τη βουλευτική του έδρα, όπως του απαιτήθηκε για χάρη της υποψηφιότητας που έθεσε ξανά για δήμαρχος Αθήνας, χωρίς βέβαια να πάρει το χρίσμα του κόμματος αλλά τη δυσαρέσκεια...
Έτσι λοιπόν βρήκαν ευκαιρία και τον διέγραψαν.
Ο Νικήτας όμως ήδη είχε αποδειχτεί το ρόλο του ως στρατιωτάκι, πρώτα πατάς την μπανανόφλουδα και μετά πέφτεις, είναι αδύνατον πλέον να μας πείσει. Η πολιτική του καριέρα θα σβήσει μόλις γίνουν νέες εθνικές εκλογές. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook ένα κυβερνητικό σίχαμα έγραψε: "Επιτέλους! Διαγράφηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης! Πολύ κακό έκανε ήδη στη Νέα Δημοκρατία!".

Ο Αρούλης από την άλλη έπεσε τρελό κορόϊδο, όχι μόνο παρέδωσε τη βουλευτική του έδρα και μάλιστα σε μια λαϊκιά και άσχετη ακροδεξιά την Τάνια Ιακωβίδου η οποία αναδείχτηκε με το ΛΑΟΣ, αλλά νομίζει πως θα βγει και δήμαρχος, όταν το κόμμα του είναι διατεθημένο να στηρίξει τον Καμίνη, για χάρη της καλής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ, έχοντας αφήσει τον Άρη να πορεύεται μόνος του με την..."μεγάλη ομάδα εθελοντών του".
Η προσπάθεια να εμφανιστεί ως το νεανικό πρόσωπο της ΝΔ βρίσκει εμπόδια από τον ΣΥΡΙΖΑ που κατεβάζει έναν νεαρότερο και αμόλυντο, που δεν έχει μπλεχτεί σε σκάνδαλα με γραβάτες κι εσώρουχα και πανάκριβα κόστη διαμονής σε τοπικά ξενοδοχεία.

Είναι γνωστό πως η ΝΔ χρηματοδοτούσε την Χρυσή Αυγή μέχρι να καταφέρει να διασπάσει και το ΛΑΟΣ, πήρε λοιπόν όλους τους λαϊκούς και ομοφοβικούς στο κόμμα και δημιούργησε αυτό το φριχτό ακροδεξιό λαϊκίστικο μείγμα. Τώρα που ο Σαμαράς επιχειρεί να δημιουργήσει ξανά μια ενωμένη μεγάλη δεξιά παράταξη, μιας που από το κεντροδεξιά έχει αποχωρίσει προ πολλού, διαλύει και τη ΧΑ και σίγουρα θα αναμένουμε και στελέχη της ΧΑ να προσχωρήσουν στις επόμενες εθνικές εκλογές στο κόμμα που θα συνεχίσει να ηγείται ο θεούσος Α. Σαμαράς.
Ο Αρούλης όμως που είναι αναμενόμενο πως θα χάσει στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα, αφού ο κόσμος γελάει με την προεκλογική του εκστρατεία και αν είναι να προτιμήσει κάποιον δεξιό ή κεντρώο σίγουρα δεν θα είναι ο Άρης. Δυστυχώς η ΝΔ δεν προωθεί τον Άρη και φαίνεται πως δεν περιμένει από αυτόν να κερδίσει τη δημαρχεία. 

Επιπλέον η παραλιακή δεν έχει την αίγλη των περασμένων χρόνων, όταν ο υποψήφιος έβρισκε τηλέφωνα 18χρονων που προμηθευόταν με παράνομο προφανώς τρόπο από τα σχολεία τους, στέλνοντάς τους μηνύματα στα κινητά να έρθουν να γιορτάσουν μαζί του την όποια νίκη.


Η μοναδική στήριξη που πρόκειται να λάβει ο μελλοθάνατος, ύστερα από τόσο επικίνδυνα ηλίθιες κινήσεις εντυπωσιασμού και λαϊκίστικες φτηνές δηλώσεις, θα είναι μόνο από τους φανατικούς νεοδημοκράτες του κέντρου οι οποίοι θα ψηφίσουν βάση προτίμησης κόμματος και ευτυχώς δεν είναι και πολλοί. 

Μόλις η βλάχα από τα σάλωνα φάει την ήττα θα καρατομηθεί, θα περάσει στα μετόπισθεν και ύστερα στην αφάνεια. 

Ακόμα κι αν τον προσθέσουν ξανά στο επόμενο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών θα είναι πολύ δύσκολο να επανεκλεγεί γιατί τις θέσεις τις σημερινές θα τις έχουνε φάει νέα άτομα μέσα στη Νέα Δημοκρατία αλλά και ακόμα περισσότερο ακροδεξιοί, αποσχισμένοι της ΧΑ, που θα χρειαστούν για να καταπολεμήσουν την άνοδο και ενδεχομένως μια επικείμενη κυβέρνηση της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...