Ομοφοβικός Ισλαμιστής από τη Βρετανία, κατέληξε καμικάζι αυτοκτονίας στο ΙΡΑΚ

Καμικάζι αυτοκτονίας αποδείχτηκε ένας Βρετανός, άραβας μουσουλμάνος, που στο παρελθόν  καταδικάστηκε με την κατηγορία εγκλημάτων μίσους από Αγγλικό δικαστήριο της πόλης Derby το 2012.

Ο Βρετανοτραφής Kabir Ahmed  από το Derbyshire, πέρασε 15 μήνες φυλακή όταν βρέθηκε στο φεστιβάλ υπερηφάνειας της πόλης το 2011 φωνάζοντας με ντουντούκα << gays gays we hope you die from aids >>. Ο 28χρονος τότε Ισλαμιστής παρέα με άλλους 30 παρανοϊκούς ισλαμοφασίστες, κρατούσαν και πλακάτ που έγραφαν << Ομοφυλοφιλία? = Η ελευθερία το παρατράβηξε! >>, << Ομοφυλοφιλία = Έγκλημα κατά του Αλλάχ >>, όπως και << το Ισλάμ είναι η απόλυτη αλήθεια >>. Τον ίδιο χρόνο είχε πάλι απασχολήσει τις αρχές αφού έξω από ένα τζαμί μαζί με άλλους δυο ισλαμοναζί ομοϊδεάτες του μοίραζε φυλλάδια που έγραφαν << Θανατική ποινή για τους gay >>.

Επιπλέον στη δίκη των εξτρεμιστών είχαν ακουστεί πολλά για την ελευθερία του λόγου, προσπαθώντας να καπηλευτούν τη δημοκρατία. Ευτυχώς όμως έγινε για πρώτη φορά κατανοητό και στην Αγγλία πως η ρητορική μίσους δεν αποτελεί δικαίωμα έκφρασης που έγκειται στα πλαίσια των δημοκρατικών ελευθεριών.

Σήμερα οι Βρετανικές εφημερίδες αναφέρουν πως ο βρετανικής υπηκοότητας 32χρονος ισλαμιστής που στρατολογήθηκε στον ISIS, έδωσε τέλος στη ζωή του, φέρνοντας σε πέρας τρομοκρατική ενέργεια στην πόλη Baiji στις 8 Νοεμβρίου του 2014.


Ο καμικάζι αυτοκτονίας οδηγώντας ένα φορτηγό γεμάτο εκρηκτικά και ρίχνοντάς το πάνω σε κομβόι, σκοτώνοντας υψηλόβαθμο αξιωματικό της Ιρακινής αστυνομίας, άλλους επτά ανθρώπους και τον εαυτό του, ενώ τραυμάτισε άλλους 15 πολίτες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...