Εγκληματική υποκρισία όσων κατηγορούσαν το Athens Pride

Στο φεστιβαλ Θεσσαλονίκης εμφανίστηκαν πολλ@ από εκείν@ς που κατηγορούσαν το Pride της Αθήνας, κάνοντάς μας να απορήσουμε αφού ούτε κι εκεί πάνω δεν συμμετείχε κάποια τρανς, συγκεκριμένα μέλος του ΣΥΔ, στην επιτροπή. Επίσης δεν έχασαν το πάρτυ ούτε εκείν@ς οι επιθετικές φυσιογνωμίες, που ψάχνουν αφορμές να δείχνονται και να βρίζουν κάθε φεστιβάλ που πάνε κατά τα άλλα και συμμετέχουν, οι οποίες εμφανίστηκαν και στην Αθήνα και τελικά παρέλασαν με τα κακοφτιαγμένα τους πανό, αν και επί ένα μήνα έβριζαν την Αθηναϊκή διοργάνωση σε καθημερινή βάση. Ζήτω οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε στα σόσιαλ μηντια για να παίρνουμε like για τον ψευδοακτιβισμό και το ψώνιο μας.

Στην Αθήνα καλέστηκαν τέσσερις διαφορετικές τρανς αλλά καμία δεν ανέβηκε στη σκηνή, έστω για να πει σε μεγαλύτερο κοινό εκείνα για τα οποία κατηγορούσε το Athens Pride...τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!

Την ίδια στιγμή η υποκρισία τους αγγίζει τα όρια της εγκληματικότητας, αφού εξαιτίας των ουρλιαχτών τους, οι Κούκλες πιάστηκαν κορόϊδα για να μην πούμε θύματα λόγω βλακείας, χάνοντας την ευκαιρία να διαφημίσουν τα show τους, κάτι που θα τους κοστίσει μακροπρόθεσμα. Ενώ υποπτευόμαστε πως κάποιοι χρήσιμοι ηλίθιοι, πιθανόν από την ομαδούλα Κόσμος χωρίς πολέμους και βια οι οποίες στο παρελθόν έβγαλαν πολλά λεφτά από τη ΛΟΑΤ κοινότητα (και όντας μέλη της επιτροπής του pride για χρόνια ώσπου αποχωρήσουν, ποιος ξέρει γιατί), έπεισαν κάποιες σημαντικές οργανώσεις να απέχουν.
Τα περίπτερα του Praksis και του Κέντρου Ζωής δεν βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στην πλατεία Κλαυθμώνος, πράγμα που δεν συνειδητοποίησαν ότι αποτελεί εγκληματική αμέλεια!
Όταν αποτελείς ιατρική οργάνωση δεν μπορείς να τάσσεσαι με την μεριά κανενός, και να τοποθετείς τα καπρίτσια του κάθε τυχοδιώκτη πάνω από το κοινό συμφέρον. Έπρεπε να βρίσκεσαι εκεί και να μοιράζεις προφυλακτικά, φυλλάδια και να ενημερώνεις τον κόσμο. Ευτυχώς η Θετική Φωνή, που αποτελεί σοβαρή οργάνωση και όχι τσιφλίκι κάποιων όψιμων ακτιβιστών, πήρε τα πράγματα στα χέρια της και κάλυψε τα κενά. 

Οι Ιεχωβάδες και οι Κουκουέδες του ΛΟΑΤ ακτιβισμού ας αφήσουν τις διασπάσεις και την υποκρισία, γιατί ούτε κέρδισαν τίποτα, ούτε πρόσφεραν τίποτα, παραμόνο δολιοφθορά και εγκληματική αμέλεια με σκοπό προσωπικά τους ατομικιστικά οφέλη.

Τέλος στη ΛΟΑΤ κοινότητα, ακόμα και σε εκείνους που θεωρούν πως έχουν το αλάθητο και προσθέτουν συνεχώς νέα γράμματα στο αρκτικόλεξο, υπάρχει ρατσισμός, σεξισμός, ομοφοβία ή κι ανδροφοβία, αντισημιτισμός και πολλές άλλες ασθένειες, οι οποίες πρέπει να καταπολεμηθούν, αλλά ποτέ κανείς άλλος, πέρα από αυτές, δεν προτίμησε να προκαλέσει διάσπαση και σύγχυση για να περάσει το φασιστικό εγώ του, ως οδοστρωτήρας πάνω από κάτι τόσο σημαντικό όσο το Pride.

Ελπίζουμε όσοι τ@ς πίστεψαν, μεγαλώνοντας να βάλουν μυαλό και να μην ξαναπέσουν θύματα τέτοιας πλάνης, με κίνητρα κάθε άλλο από αγνά και ευγενή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...