Ποια κόμματα δεν ψήφισαν στην Ευρωβουλή για την Ισότητα

Οι Ελληνες Ευρωβουλευτές έπρεπε να ψηφίσουν για την ισότητα των φύλων, για τα σεξουαλικά και αναπαραγωγικά δικαιώματα και για τα ΛΟΑΤ δικαιώματα στην Ευρωβουλή.
Οι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ως συνήθως ψήφισαν κατα, με έναν ή δύο να απέχουν, οι βουλευτές του Πασοκ δεν εμφανίστηκαν ποτέ!!! Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ ψήφισαν όπως ήταν αναμενόμενο κατά, ο ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής ψήφισε κατά ενώ ο άλλος απείχε. Ο ευρωβουλευτής των ΑνΕλ ψήφισε επι της αρχής, δηλαδή θετικά.
Μόνο οι ευρωβουλευτές του Ποταμιού και του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν υπερ.

Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν επί της αρχής του ευρωνομοσχεδίου θετικά, αλλά στο άρθρο 31 που αφορούσε τα ΛΟΑΤ δικαιώματα και την υιοθεσία απείχαν οι Σακοράφα και Χρυσόγονος, με την Κωνσταντίνα Κούνεβα να δηλώνει αδυναμία παρουσίας, αλλά να ζητά να καταμετρηθεί η ψήφος της ως υπερ!

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως αν είσαι περήφανη ψηφοφόρα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, της ΧΑ, έχεις έναν ακόμη λόγο να ντρέπεσαι.

Οι αποφάσεις εδώ

Εκείνοι όμως που απείχαν, όπως αυτοί του πασοκ που δεν κατάφεραν να ψηφίσουν ούτε επι της αρχής, είναι οι χειρότεροι απατεώνες όλων και δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση το γιατί εκτός κι αν είσαι τόσο χαζός ή τόσο άσχετος.

Αρκετά με τους Θρασύδειλους.

Ευχόμαστε στις επόμενες εκλογές όλοι οι αποβλακωμένοι ΛΟΑΤ να ξυπνήσουν και να τους μαυρίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...