Αυτοκτονία 17χρονου στις ΗΠΑ λόγω ομοφοβικών επιθέσεων

Ένας ακόμα έφηβος αυτοκτόνησε, μετά τον 15χρονο στη Ρώμη της Ιταλίας, πήρε σειρά η περιοχή του Μίσιγκαν. Ο Josh Pacheco είχε αποκαλύψει στη μητέρα του μόλις δύο μήνες πριν τον σεξουαλικό του προσανατολισμό σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεί κουράγιο να αντισταθεί. Ο μικρός δεχόταν επιθέσεις μέσα κι έξω απ΄το σχολείο (bullying) ενώ αποτελεί το δεύτερο θύμα στη λίστα της περιοχής, αφού τον περασμένο Ιανουάριο για τους ίδιους λόγους αυτοκτόνησε ο 16χρονος Jarrod Nickell. Αν και ο έφηβος βρέθηκε νεκρός στις 27 Νοεμβρίου, η 5η Δεκεμβρίου θα σηματοδοτηθεί στο εξής ως ημέρα μνήμης για τα θύματα αυτής της αμερικανικής πολιτείας.



Οι απελπισμένοι γονείς ισχυρίστηκαν πως ποτέ δεν ενημερώθηκαν από το σχολείο, αν και μετά την γνωστοποίηση του τραγικού θανάτου του παιδιού τους, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τους ενημερώσουν για τα τι και τα πως...και άλλοι τόσοι μαζεύτηκαν στην πλατεία της πόλης για να διαμαρτυρηθούν.
Πρώτα όμως πατάς την μπανανόφλουδα και μετά πέφτεις.

Την ίδια στιγμή, στην ίδια περιοχή, καθηγήτρια μουσικής αποβλήθηκε, επειδή θέλησε να παίξει στους μαθητές της ένα τραγούδι που αφορούσε την ισότητα, με αφορμή την επικείμενη νομιμοποίηση του gay γάμου από τον Ομπάμα.

Στην Καλιφόρνια μαζί με την ευχάριστη νομιμοποίηση χρήσης μαριχουάνας, ψηφίστηκε επιτέλους και νόμος απαγόρευσης ενάντια σε τσαρλατάνους, θρησκόληπτους, ψευδοψυχοθεραυπευτές που υπόσχονταν, αποσπώντας βέβαια τεράστια χρηματικά ποσά από άλλους εξίσου ηλίθιους "ασθενείς", για να τους θεραπεύσουν από την ομοφυλοφιλία. Δεν ξέρω τι είδους αντιβιοτικά χρησιμοποιούσαν αυτοί οι συμβουλάτορες, σίγουρα όμως όσοι δεν κατάφεραν να θεραπευτούν υπέβαλαν μηνύσεις από κοινού αποκαλύπτοντας και σκηνές άκρατου εξευτελισμού που υπέστησαν δήθεν για να θεραπευτούν από την πουστιά τους, προσπαθώντας να ευχαριστήσουν τους εξίσου παρανοϊκούς συντηρητικούς, αμόρφωτους, αμερικλάνους γονείς τους. Έλα όμως που οι συντηρητικοί κύκλοι έκαναν αντίστοιχα μήνυση για να κριθεί ο απαγορευτικός αυτός νόμος αντισυνταγματικός.

Όλος ο κόσμος αλλάζει, οι Ρεπουμπλικάνοι όμως εκεί κολλημένοι στον μεσαίωνα.

Ακόμα η Associated Press αποφάσισε να μποϊκοτάρει τη λέξη "Ομοφοβία" από τις σχετικές ειδήσεις της. Αυτό προκύπτει από την απόφαση της διεύθυνσης της εφημερίδας να θεωρήσει πως η λέξη "φοβία" παραπέμπει σε μια "ασθένεια" και υποδηλώνει μια «διανοητική αναπηρία» και πως τάχα μου δεν είναι σωστό. Μα συγγνώμη κάποιος που μισεί τους γκέυ ψυχικά διαταραγμένος δεν είναι μαντάμ;
Οι περισσότεροι πιστεύουν ανοιχτά πως η εφημερίδα απλώς εξυπηρετεί συμφέροντα πολιτικών κύκλων αντίθετων στη δράση του Ομπάμα.

Στην Κολομβία ο Edgar Espíndola βουλευτής του αντίστοιχου χρυσαυγίτικου κόμματος, (με πολλά μπλεξίματα, όπως κι εδώ, με τον υπόκοσμο) με αφορμή το δικό τους νομοσχέδιο, που ενδέχεται να ψηφιστεί στη βουλή, για τον gay γάμο, εξέφρασε την άποψη πως "με τους μοντερνισμούς που εισάγουμε σε λίγο θα ζητάνε και ελευθερία για την κτηνοβασία, τη νεκροφιλία" κλπ

ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...